L’Ajuntament de Tortosa reforma la casa Sant Antoni per a les entitats esportives

Escrit per el 28 de març de 2023

L’Ajuntament de Tortosa reobre de nou la casa Sant Antoni per a posar-la a disposició de les entitats esportives després de reformar l’edifici. Des de feia uns anys, Aquest equipament, situat a l’interior de les instal.lacions esportives municipals, davant de la pista d’atletisme, estava en desús. Ara s’ha pintat de nou la part exterior de l’edifici, i s’ha reformat la planta baixa, generant una sala per a capacitat per una cinquantena de persones i tres dependències més petites i s’ha renovat el mobiliari. L’Ajuntament cedirà l’espai a les entitats i clubs esportius de la ciutat que ho requereixin per a fer-hi reunions i actes. Així ho ha explicat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé…

L’Ajuntament de Tortosa ha invertit prop de 20.000 euros en la rehabilitació de la casa Sant Antoni i properament es continuarà l’actuació de millora al primer pis de l’edifici. Aquesta actuació se suma al conjunt d’actuacions que el govern municipal ha dut a terme durant aquest mandat municipal a la zona esportiva municipal on s’ha canviat el tartan de la pista d’atletisme, s’ha urbanitzat l’entorn de la pista nova, s’ha canviat tot l’enllumenat per d’altre de tecnologia led i s’han retirat les casetes  que tenien amiant. 

La casa Sant Antoni havia acollit les oficines del patronat d’esports i de tortosa esports, abans del trasllat al nou complex win, així com també l’oficina municipal de joventut, ara ubicada a l’edifici del Carrilet.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa reobre de nou la casa Sant Antoni per a posar-la a disposició de les entitats esportives després de reformar l’edifici. Des de feia uns anys, Aquest equipament, situat a l’interior de les instal.lacions esportives municipals, davant de la pista d’atletisme, estava en desús. Ara s’ha pintat de nou la part exterior de l’edifici, i s’ha reformat la planta baixa, generant una sala per a capacitat per una cinquantena de persones i tres dependències més petites i s’ha renovat el mobiliari. L’Ajuntament cedirà l’espai a les entitats i clubs esportius de la ciutat que ho requereixin per a fer-hi reunions i actes. Així ho ha explicat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé…

L’Ajuntament de Tortosa ha invertit prop de 20.000 euros en la rehabilitació de la casa Sant Antoni i properament es continuarà l’actuació de millora al primer pis de l’edifici. Aquesta actuació se suma al conjunt d’actuacions que el govern municipal ha dut a terme durant aquest mandat municipal a la zona esportiva municipal on s’ha canviat el tartan de la pista d’atletisme, s’ha urbanitzat l’entorn de la pista nova, s’ha canviat tot l’enllumenat per d’altre de tecnologia led i s’han retirat les casetes  que tenien amiant. 

La casa Sant Antoni havia acollit les oficines del patronat d’esports i de tortosa esports, abans del trasllat al nou complex win, així com també l’oficina municipal de joventut, ara ubicada a l’edifici del Carrilet.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST