Francesc Faiges, reelegit president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa

Escrit per el 14 de setembre de 2023

Francesc Faiges ha estat reelegit president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació  de Tortosa. Faiges, que encapçalava una lllista única, ha manifestat que treballarà per continuar potenciant la internacionalització de les empreses ebrenques alhora que ha reivindicat la millora de les infrastructures del territori. 
En la sessió constitutiva del nou plenari de l’ens cameral, celebrada aquest dimecres, Francesc Faiges ha estat reelegit com a president de la cambra de comerç de Tortosa. La llista única que encapçalava ha estat escollida per unanimitat. Faiges ha posat de relleu el bon moment econòmic de les Terres de l’Ebre i ha destacat la feina que s’està fent des de la cambra per a la formació de joves i per la inserció laboral  i  ha assegurat que en aquest nou mandat des de la Cambra es continuarà la tasca  per la illora de la comercialització dels productes i la  internacionalització de les empreses ebrenques…

 

Francesc Faiges també  ha reclamat a les administracions la millora de les infrastructures per poder ser un territori més competitiu…

Per la seva banda, el director territorial d’Empresa, Adam Tomàs, ha destacat el paper rellevant que ha de continuar tenint la Cambra de Comerç en el desenvolupament econòmic del territori…

El creixement de la Cambra de Comerç de Tortosa ha estat exponencial en els darrers anys. Concretament ha passat d’una facturació de 400.000 euros i 7 empleats el 2019 als 2 milions i 20 treballadors del 2023. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comparteix

Francesc Faiges ha estat reelegit president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació  de Tortosa. Faiges, que encapçalava una lllista única, ha manifestat que treballarà per continuar potenciant la internacionalització de les empreses ebrenques alhora que ha reivindicat la millora de les infrastructures del territori. 
En la sessió constitutiva del nou plenari de l’ens cameral, celebrada aquest dimecres, Francesc Faiges ha estat reelegit com a president de la cambra de comerç de Tortosa. La llista única que encapçalava ha estat escollida per unanimitat. Faiges ha posat de relleu el bon moment econòmic de les Terres de l’Ebre i ha destacat la feina que s’està fent des de la cambra per a la formació de joves i per la inserció laboral  i  ha assegurat que en aquest nou mandat des de la Cambra es continuarà la tasca  per la illora de la comercialització dels productes i la  internacionalització de les empreses ebrenques…

 

Francesc Faiges també  ha reclamat a les administracions la millora de les infrastructures per poder ser un territori més competitiu…

Per la seva banda, el director territorial d’Empresa, Adam Tomàs, ha destacat el paper rellevant que ha de continuar tenint la Cambra de Comerç en el desenvolupament econòmic del territori…

El creixement de la Cambra de Comerç de Tortosa ha estat exponencial en els darrers anys. Concretament ha passat d’una facturació de 400.000 euros i 7 empleats el 2019 als 2 milions i 20 treballadors del 2023. 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST