L’Alcaldessa de Tortosa veu poc probable que es pugui celebrar la Festa del Renaixement el proper mes de juliol.

Escrit per el 20 d'abril de 2020

L’Alcaldessa de Tortosa veu poc probable que es pugui celebrar la Festa del Renaixement el proper mes de juliol. Tot i que la decisió de suspendre-la encara no està presa, el govern municipal  és conscient que la situació provocada pel Coronavirus obligarà amb tota probabilitat a suspendre-la.

La Festa del Renaixement és un esdevniment multitudinari, que aplega milers de persones i no compliria les mesures preventives decretades per les autoritats governamentals i sanitàries per evitar la propagació de la malaltia del coronavirus. L’Ajuntament de Tortosa és conscient que serà difícil que es pugui celebrar enguany però espera les directrius que marqui el govern català per prendre una decisió definitiva al respecte. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé ha reclamat un missatge clar al govern de l’Estat i que defineixi quin tipus d’activitats es podran realitzar i quines no els propers mesos…

L’alcaldessa Meritxell Roigé però veu poc probable que es pugui celebrar la FEsta del Renaixement que enguany recordem, havia de celebrar la 25a edició…

L’Ajuntament de Tortosa ja va anunciar fa unes setmanes la cancel.lació de l’edició d’enguany de la Fira Expo Ebre que s’havia de celebrar la setmana que ve. Incert és també si es podrà celebra la Mostra de Jazz a principis de Juliol, les festes majors dels cinc pobles de la ciutat durant l’estiu o fins i tot les Festes de la Cinta a principis de setembre.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Alcaldessa de Tortosa veu poc probable que es pugui celebrar la Festa del Renaixement el proper mes de juliol. Tot i que la decisió de suspendre-la encara no està presa, el govern municipal  és conscient que la situació provocada pel Coronavirus obligarà amb tota probabilitat a suspendre-la.

La Festa del Renaixement és un esdevniment multitudinari, que aplega milers de persones i no compliria les mesures preventives decretades per les autoritats governamentals i sanitàries per evitar la propagació de la malaltia del coronavirus. L’Ajuntament de Tortosa és conscient que serà difícil que es pugui celebrar enguany però espera les directrius que marqui el govern català per prendre una decisió definitiva al respecte. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé ha reclamat un missatge clar al govern de l’Estat i que defineixi quin tipus d’activitats es podran realitzar i quines no els propers mesos…

L’alcaldessa Meritxell Roigé però veu poc probable que es pugui celebrar la FEsta del Renaixement que enguany recordem, havia de celebrar la 25a edició…

L’Ajuntament de Tortosa ja va anunciar fa unes setmanes la cancel.lació de l’edició d’enguany de la Fira Expo Ebre que s’havia de celebrar la setmana que ve. Incert és també si es podrà celebra la Mostra de Jazz a principis de Juliol, les festes majors dels cinc pobles de la ciutat durant l’estiu o fins i tot les Festes de la Cinta a principis de setembre.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST