L’hostaleria del camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre reclama una reducció efectiva d’impostos i rebutja l’ús de mampares contra el coronavirus.. El sector hostaler de la demarcació de Tarragona afronta amb una profunda incertesa els pròxims mesos davant la crisi del coronavirus i intenta buscar fórmules per garantir la seva subsistència. Segons han admès els participants en una taula rodona organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) sobre el futur del sector, moltes empreses hauran de tancar en la línia del que pot passar a la resta del país. De moment, no hi ha consens sobre la viabilitat d’iniciatives com el repartiment de menjar a domicili més enllà de la seva utilitat de parar el cop en el moment actual. En aquest sentit, la representant de l’Associació d’Hostaleria a les TE, Juani Piñana, considera que aquestes són opcions que caldrà considerar davant la incertesa que planteja el moment actual i, especialment, la perspectiva d’un estiu molt complex davant les limitacions que pugui establir el govern i la previsible caiguda de la demanda.
Els representants de l’entitat admeten que la recuperació pot anar també per subsectors d’activitat concrets i, així, creuen que en el cas dels banquets i les bodes aquesta pot arribar més tard.