La Mostra Jazz Tortosa convoca el concurs de disseny del cartell de la XXVII edició

Escrit per el 30 d'abril de 2020

La XXVII edició de la Mostra de Jazz de Tortosa ja escalfa motors per portar aquest estil de música als carrers de la ciutat. Aquesta edició però es manté en alerta per l’actual situació de l’epidèmia i no es descarta un possible canvi de dates.

L’organització d’aquesta cita musical anual ja ha convocat el concurs de disseny de cartell de la nova edició. Una manera de deixar clar que malgrat l’actual situació, la cita es veu compromesa a seguir-se celebrant quan les mesures de desconfinament ho permetin. Pel que fa als requisits, la tècnica serà lliure i un sol autor podrà presentar més d’una proposta sota un pseudònim. El format serà vertical i en JPG, amb una resolució de 72 píxels per polzada i una proporció de 62×88 cm, tal com s’estableix a les bases publicades a la web de la Mostra de Jazz. L’únic canvi que se li afegeix enguany és el lliurament de l’obra de forma digital. Així ho ha explicat el regidor de cultura a Tortosa, Enric Roig.

 

 

L’entrega per tant serà al correu electrònic mostra@jazztortosa.com fins al 16 de maig. El disseny ha de preveure un espai per incorporar els organitzadors, patrocinadors, empreses i entitats de suport, així com els 3 o 4 noms dels artistes que hi actuaran. Les obres presentades podran introduir unes dates fictícies, ja que l’organització està pendent de quines seran les mesures de desconfinament. Si aquestes no permeten celebrar-ho al juliol, com cada any, no descarten traslladar-ho a un altre mes d’aquest 2020. Finalment, un jurat avaluarà les obres presentades i n’escollirà la guanyadora, que obtindrà un premi de 700 euros en metàl·lic, que compta amb la col·laboració de la Fundació Privada Duran-Martí. Els cartells finalistes també s’exposaran a internet des de la web del festival.

 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La XXVII edició de la Mostra de Jazz de Tortosa ja escalfa motors per portar aquest estil de música als carrers de la ciutat. Aquesta edició però es manté en alerta per l’actual situació de l’epidèmia i no es descarta un possible canvi de dates.

L’organització d’aquesta cita musical anual ja ha convocat el concurs de disseny de cartell de la nova edició. Una manera de deixar clar que malgrat l’actual situació, la cita es veu compromesa a seguir-se celebrant quan les mesures de desconfinament ho permetin. Pel que fa als requisits, la tècnica serà lliure i un sol autor podrà presentar més d’una proposta sota un pseudònim. El format serà vertical i en JPG, amb una resolució de 72 píxels per polzada i una proporció de 62×88 cm, tal com s’estableix a les bases publicades a la web de la Mostra de Jazz. L’únic canvi que se li afegeix enguany és el lliurament de l’obra de forma digital. Així ho ha explicat el regidor de cultura a Tortosa, Enric Roig.

 

 

L’entrega per tant serà al correu electrònic mostra@jazztortosa.com fins al 16 de maig. El disseny ha de preveure un espai per incorporar els organitzadors, patrocinadors, empreses i entitats de suport, així com els 3 o 4 noms dels artistes que hi actuaran. Les obres presentades podran introduir unes dates fictícies, ja que l’organització està pendent de quines seran les mesures de desconfinament. Si aquestes no permeten celebrar-ho al juliol, com cada any, no descarten traslladar-ho a un altre mes d’aquest 2020. Finalment, un jurat avaluarà les obres presentades i n’escollirà la guanyadora, que obtindrà un premi de 700 euros en metàl·lic, que compta amb la col·laboració de la Fundació Privada Duran-Martí. Els cartells finalistes també s’exposaran a internet des de la web del festival.

 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST