ERC de Tortosa denuncia “opacitat” sobre les obres de la plaça de la catedral

Escrit per el 5 de maig de 2020

ERC de Tortosa ha criticat a l’actual govern de la ciutat davant la paralització de les obres de la plaça de la catedral. Consideren que hi ha hagut una falta de transparència per l’equip de Roigé, qui ja ha respost a les crítiques titllant-les d’un nou intent de desgast a l’equip de govern.

Els republicans han retret a l’equip de Roigé de no conèixer els motius de la paralització de les obres. Demanen saber quins són els detalls de la modificació del projecte, feta un cop es van trobar les restes arqueològiques. Però també quin ha estat el cost dels treballs fets i de les accions que resten pendents. El seu portaveu, Xavier Faura, ha insinuat que la paralització de l’obra per part de l’empresa podria tenir relació amb la no execució de les obres al Teatre Auditori Felip Pedrell.

Faura a més ha lamentat que les darreres obres urbanístiques a la ciutat, com el complex WIN o el pont de l’Estat hagin acumulat retards i sobrecostos. Unes crítiques que no han agradat a Roigé, qui considera que tenen per objectiu desgastar a l’actual govern. Ha defensat que els treballs que es necessiten per acabar l’obra no suposaran cap tipus de sobrecost ni endeutament. L’escoltem.

L’alcaldessa ha informat que un cop feta la liquidació i amb la modificació preparada, es traurà a licitació. Aquest pas però només es podrà realitzar quan finalitzi l’estat d’alarma. Finalment caldrà tornar a adjudicar l’obra per acabar la resta de treballs, des de la museïtzació de les restes fins a la urbanització de la nova plaça.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

ERC de Tortosa ha criticat a l’actual govern de la ciutat davant la paralització de les obres de la plaça de la catedral. Consideren que hi ha hagut una falta de transparència per l’equip de Roigé, qui ja ha respost a les crítiques titllant-les d’un nou intent de desgast a l’equip de govern.

Els republicans han retret a l’equip de Roigé de no conèixer els motius de la paralització de les obres. Demanen saber quins són els detalls de la modificació del projecte, feta un cop es van trobar les restes arqueològiques. Però també quin ha estat el cost dels treballs fets i de les accions que resten pendents. El seu portaveu, Xavier Faura, ha insinuat que la paralització de l’obra per part de l’empresa podria tenir relació amb la no execució de les obres al Teatre Auditori Felip Pedrell.

Faura a més ha lamentat que les darreres obres urbanístiques a la ciutat, com el complex WIN o el pont de l’Estat hagin acumulat retards i sobrecostos. Unes crítiques que no han agradat a Roigé, qui considera que tenen per objectiu desgastar a l’actual govern. Ha defensat que els treballs que es necessiten per acabar l’obra no suposaran cap tipus de sobrecost ni endeutament. L’escoltem.

L’alcaldessa ha informat que un cop feta la liquidació i amb la modificació preparada, es traurà a licitació. Aquest pas però només es podrà realitzar quan finalitzi l’estat d’alarma. Finalment caldrà tornar a adjudicar l’obra per acabar la resta de treballs, des de la museïtzació de les restes fins a la urbanització de la nova plaça.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST