L’Ajuntament de Tortosa reactiva la Zona Blava a partir de dilluns coincidint amb la Fase 1 de desconfinament

Escrit per el 8 de maig de 2020

L’entrada de les Terres de l’Ebre a la Fase 1 de la desescalada de les mesures de confinament, prevista per dilluns 11 de maig, suposarà la tornada a l’activitat de la majoria d’establiments comercials i de serveis. Per aquest motiu, a Tortosa també quedarà sense efecte l’aturada del servei de zona blava, dictada pel govern municipial coincidint amb l’inici de l’estat d’alarma, fa gairebé dos mesos.

A partir de la setmana que ve, per tant, les màquines expenedores dels tiquets de la zona blava, així com l’aplicació per a dispositius mòbils Aparcar Tortosa, entraran en funcionament a tot el municipi coincidint amb l’inici de l’obertura de les botigues, restaurants i altres activitats. D’aquesta manera es vol facilitar la rotació de vehicles al voltant de les àrees comercials de la ciutat per afavorir l’activitat als establiments. La mesura ja s’ha comunicat a la Federació de Comerç i Serveis de Tortosa i a l’associació de restauradors Platigot.

D’altra banda, dilluns finalitzarà el període de gratuïtat als viatges de les línies L2 i L3. La mesura es va implementar el 2 d’abril, coincidint amb el període de confinament més estricte, per garantir la mobilitat de les persones d’activitats considerades essencials, que eren les úniques que podien sortir al carrer en aquell moment. Posteriorment, al 9 d’abril, la gratuïtat del transport interurbà va finalitzar una vegada aixecada la restricció màxima, però l’Ajuntament de Tortosa va mantindre la mesura per als desplaçaments de les dos línies de bus urbanes municipals, la L2 i la L3. Ara, l’entrada a la Fase 1 del desconfinament, que comporta la normalització paulatina dels diferents serveis, també suposarà la finalització d’aquesta gratuïtat.

Paral·lelament, des d’aquest cap de setmana es permetran les visites als cementeris municipals de Tortosa perquè les persones que ho vulguen hi puguen passejar i visitar els difunts. Com a mesura de prevenció, però, no es permetran fins més endavant les tasques de manteniment dels nínxols o les tombes. Aquest dissabte i diumenge, el cementeri de Sant Llàtzer obrirà les portes durant els matins, de 9 a 13 h. A partir de dilluns l’horari d’obertura serà de 9 a 13 h i de 16 a 19 h tots els dies.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’entrada de les Terres de l’Ebre a la Fase 1 de la desescalada de les mesures de confinament, prevista per dilluns 11 de maig, suposarà la tornada a l’activitat de la majoria d’establiments comercials i de serveis. Per aquest motiu, a Tortosa també quedarà sense efecte l’aturada del servei de zona blava, dictada pel govern municipial coincidint amb l’inici de l’estat d’alarma, fa gairebé dos mesos.

A partir de la setmana que ve, per tant, les màquines expenedores dels tiquets de la zona blava, així com l’aplicació per a dispositius mòbils Aparcar Tortosa, entraran en funcionament a tot el municipi coincidint amb l’inici de l’obertura de les botigues, restaurants i altres activitats. D’aquesta manera es vol facilitar la rotació de vehicles al voltant de les àrees comercials de la ciutat per afavorir l’activitat als establiments. La mesura ja s’ha comunicat a la Federació de Comerç i Serveis de Tortosa i a l’associació de restauradors Platigot.

D’altra banda, dilluns finalitzarà el període de gratuïtat als viatges de les línies L2 i L3. La mesura es va implementar el 2 d’abril, coincidint amb el període de confinament més estricte, per garantir la mobilitat de les persones d’activitats considerades essencials, que eren les úniques que podien sortir al carrer en aquell moment. Posteriorment, al 9 d’abril, la gratuïtat del transport interurbà va finalitzar una vegada aixecada la restricció màxima, però l’Ajuntament de Tortosa va mantindre la mesura per als desplaçaments de les dos línies de bus urbanes municipals, la L2 i la L3. Ara, l’entrada a la Fase 1 del desconfinament, que comporta la normalització paulatina dels diferents serveis, també suposarà la finalització d’aquesta gratuïtat.

Paral·lelament, des d’aquest cap de setmana es permetran les visites als cementeris municipals de Tortosa perquè les persones que ho vulguen hi puguen passejar i visitar els difunts. Com a mesura de prevenció, però, no es permetran fins més endavant les tasques de manteniment dels nínxols o les tombes. Aquest dissabte i diumenge, el cementeri de Sant Llàtzer obrirà les portes durant els matins, de 9 a 13 h. A partir de dilluns l’horari d’obertura serà de 9 a 13 h i de 16 a 19 h tots els dies.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST