L’entrada a la fase 1 comporta a Tortosa la reactivació de la zona blava

Escrit per el 11 de maig de 2020

L’entrada a la fase 1 ha comportat a Tortosa la reactivació del comerç, bars i restaurants i en conseqüència, el retorn del funcionament de la zona blava. També finalitza la gratuïtat a les línies de bus urbà municipals.

Unes mesures que arriben davant l’obertura progressiva de comerços i serveis al territori. Des d’avui ha finalitzat la gratuïtat de les línies de bus urbà, concretament de les L2 i L3. La mesura es va implementar el 2 d’abril, coincidint amb el període de confinament més estricte, per garantir la mobilitat de les persones d’activitats considerades essencials. Els usuaris de la zona blava avui també han pogut tornar a utilitzar les màquines expenedores dels tiquets i l’aplicació mòbil Aparcar a Tortosa. Així es vol tornar a propiciar la rotació de vehicles al voltant de les àrees comercials. El retorn de l’activitat econòmica a la ciutat s’acompanyarà pròximament amb noves mesures i campanyes, tal com ha avançat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, després de mantenir una reunió amb la taula econòmica amb els agents socioeconòmics de la ciutat.

 

Una temporada turística que, segons Roigé, serà molt preocupant però que esdevé una oportunitat per propiciar el turisme familiar i de proximitat. A la taula econòmica també s’ha proposat una reducció de la taxa d’allotjament turístic i el desenvolupament de plans d’ocupació a través de la modificació pressupostària i el finançament de la Diputació de Tarragona. Pel que fa a l’ampliació de terrasses, totes les peticions, gairebé una desena, han estat favorables i podran entrar en funcionament.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’entrada a la fase 1 ha comportat a Tortosa la reactivació del comerç, bars i restaurants i en conseqüència, el retorn del funcionament de la zona blava. També finalitza la gratuïtat a les línies de bus urbà municipals.

Unes mesures que arriben davant l’obertura progressiva de comerços i serveis al territori. Des d’avui ha finalitzat la gratuïtat de les línies de bus urbà, concretament de les L2 i L3. La mesura es va implementar el 2 d’abril, coincidint amb el període de confinament més estricte, per garantir la mobilitat de les persones d’activitats considerades essencials. Els usuaris de la zona blava avui també han pogut tornar a utilitzar les màquines expenedores dels tiquets i l’aplicació mòbil Aparcar a Tortosa. Així es vol tornar a propiciar la rotació de vehicles al voltant de les àrees comercials. El retorn de l’activitat econòmica a la ciutat s’acompanyarà pròximament amb noves mesures i campanyes, tal com ha avançat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, després de mantenir una reunió amb la taula econòmica amb els agents socioeconòmics de la ciutat.

 

Una temporada turística que, segons Roigé, serà molt preocupant però que esdevé una oportunitat per propiciar el turisme familiar i de proximitat. A la taula econòmica també s’ha proposat una reducció de la taxa d’allotjament turístic i el desenvolupament de plans d’ocupació a través de la modificació pressupostària i el finançament de la Diputació de Tarragona. Pel que fa a l’ampliació de terrasses, totes les peticions, gairebé una desena, han estat favorables i podran entrar en funcionament.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST