La biblioteca de Tortosa obre portes amb servei de préstec i devolució

Escrit per el 12 de maig de 2020

La biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa va reobrir ahir de tarda amb l’entrada de la fase 1 de la desescalada. Per ara només ofereix servei de préstec i devolució i amb totes les mesures de seguretat.

És una de les poques biblioteques ebrenques que ha pogut obrir en aquest primer dia d’entrada a la fase 1. La seva ràpida incorporació ha estat possible gràcies a una desinfecció prèvia de l’espai i per la instal·lació de mampares als taulells de préstecs. Per més seguretat, han dibuixat tot un circuit per evitar el contacte entre els usuaris. Aquests poden sol·licitar el préstec dels títols a través de correu electrònic o per telèfon. Des de la biblioteca l’informaran sobre quin dia i hora pot passar a recollir-lo. En properes fases es podria obrir la biblioteca també per la lectura d’aquells llibres que no es poden reservar. Irene Prades és la directora de la biblioteca.

Un cop els usuaris retornen els llibres, s’amaguen en caixes i es mantenen 14 dies “en quarantena”. Passats aquests dies la resta d’usuaris ja podran demanar-lo novament per al seu préstec. Durant aquesta fase també es mantindrà oberta la bústia de retorn del carrer la Mercè. La primera tarda oberta ha generat l’apropament d’alguns usuaris que encara desconeixien el nou protocol i horari reduït. L’equipament romandrà obert per préstecs i devolucions de dilluns a divendres de 17:30h a 19:30h i els dimarts i dijous també de matí, de 11h a 13:30h.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa va reobrir ahir de tarda amb l’entrada de la fase 1 de la desescalada. Per ara només ofereix servei de préstec i devolució i amb totes les mesures de seguretat.

És una de les poques biblioteques ebrenques que ha pogut obrir en aquest primer dia d’entrada a la fase 1. La seva ràpida incorporació ha estat possible gràcies a una desinfecció prèvia de l’espai i per la instal·lació de mampares als taulells de préstecs. Per més seguretat, han dibuixat tot un circuit per evitar el contacte entre els usuaris. Aquests poden sol·licitar el préstec dels títols a través de correu electrònic o per telèfon. Des de la biblioteca l’informaran sobre quin dia i hora pot passar a recollir-lo. En properes fases es podria obrir la biblioteca també per la lectura d’aquells llibres que no es poden reservar. Irene Prades és la directora de la biblioteca.

Un cop els usuaris retornen els llibres, s’amaguen en caixes i es mantenen 14 dies “en quarantena”. Passats aquests dies la resta d’usuaris ja podran demanar-lo novament per al seu préstec. Durant aquesta fase també es mantindrà oberta la bústia de retorn del carrer la Mercè. La primera tarda oberta ha generat l’apropament d’alguns usuaris que encara desconeixien el nou protocol i horari reduït. L’equipament romandrà obert per préstecs i devolucions de dilluns a divendres de 17:30h a 19:30h i els dimarts i dijous també de matí, de 11h a 13:30h.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST