Establiments comercials, d’hostaleria i acadèmies de Tortosa podran optar a ajuts de 400 € que atorgarà l’Ajuntament per fer front a la crisi del COVID-19

Escrit per el 18 de maig de 2020

L’Ajuntament de Tortosa atorgarà ajuts de 400 euros als establiments comercials, de restauració i acadèmies que han hagut d’aturar la seva activitat durant l’estat d’alarma per l’emergència del coronavirus. És una de les mesures que el consistori posa en marxa per paliar la crisi econòmica al municipi. 

L’equip de govern municipal ha acordat habilitar una partida d’entre 350 i 400 mil euros per a destinar-la a subvencionar empreses amb activitats en l’àmbit del comerç, l’hosteleria, el turisme i l’educació de Tortosa, que a causa de l’estat d’alarma s’han vist obligades a tancar els seus negocis durant l’estat d’alarma. L’objectiu és ajudar aquests negocis a fer front a les despeses que han tingut en concepte de lloguers, autònoms, digitalització, mesures de protecció,o subministraments, entre d’altres.  Cada empresa podrà optar a un ajut de 400 €. L’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha posat de relleu que és la primera vegada que es destina una quantitat tan elevada a subvenció.

D’aquestes subvencions es podran beneficiar unesi 800 empreses de la capital del Baix Ebre. Aquesta és una de les mesures que adoptarà el govern municipal de Junts per Tortosa i el PSC i que s’emmarca en un paquet d’actuacions més ampli per fer front a la crisi econòmica que comporta la pandèmia de la COVID-19. L’Ajuntament de Tortosa també duplicarà les subvencions previstes a les entitats culturals. L’Alcaldessa de Tortosa ha anunciat que la setmana que ve es celebrarà un ple extraordinari que servirà per aprovar les modificacions pressupostàries per habilitar aquests ajuts així com també la modificació de taxes i impostos municipals. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El #PleTortosa aprovala moció de @MovemTortosa per la remunicipalització del servei de recollida d'animals de companyia i gestió de la gossera municipal. A favor: @esquerratortosa @Cs_Tortosa @CUPTortosa. En contra: @juntspertortosa @PSCTortosa.

El #PleTortosa rebutja la moció de @Cs_Tortosa de rebaixa fiscal als ciutadans de Tortosa com a conseqüència de la crisi econòmica de la covid-19. Abstenció: @MovemTortosa. En contra: @juntspertortosa @esquerratortosa @PSCTortosa @CUPTortosa.

El #PleTortosa aprova la moció d'@esquerratortosa que rebutja la llei espanyola de bombers per considerar que envaeix les competències de la Generalitat. A favor: @juntspertortosa @MovemTortosa i @CUPTortosa . En contra: @PSCTortosa i @Cs_Tortosa .

El #PleTortosa rebutja la moció de @CUPTortosa reclamant mesures per donar suport a les persones que depenen del teixit comercial amb vots a favor de @MovemTortosa, l’abstenció d’ @esquerratortosa i els vots en contra de @juntspertortosa @PSCTortosa i @Cs_Tortosa.

El #PleTortosa aprova els punts 1 i 2 de la moció de @Cs_Tortosa per donar suport al gremi de bars, restaurants i centres d'estètica. A favor tots els grups excepte vot contrari CUP. Rebutjat el punt 3, amb els vots en contra de @juntspertortosa @PSCTortosa
@CUPTortosa
.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa atorgarà ajuts de 400 euros als establiments comercials, de restauració i acadèmies que han hagut d’aturar la seva activitat durant l’estat d’alarma per l’emergència del coronavirus. És una de les mesures que el consistori posa en marxa per paliar la crisi econòmica al municipi. 

L’equip de govern municipal ha acordat habilitar una partida d’entre 350 i 400 mil euros per a destinar-la a subvencionar empreses amb activitats en l’àmbit del comerç, l’hosteleria, el turisme i l’educació de Tortosa, que a causa de l’estat d’alarma s’han vist obligades a tancar els seus negocis durant l’estat d’alarma. L’objectiu és ajudar aquests negocis a fer front a les despeses que han tingut en concepte de lloguers, autònoms, digitalització, mesures de protecció,o subministraments, entre d’altres.  Cada empresa podrà optar a un ajut de 400 €. L’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha posat de relleu que és la primera vegada que es destina una quantitat tan elevada a subvenció.

D’aquestes subvencions es podran beneficiar unesi 800 empreses de la capital del Baix Ebre. Aquesta és una de les mesures que adoptarà el govern municipal de Junts per Tortosa i el PSC i que s’emmarca en un paquet d’actuacions més ampli per fer front a la crisi econòmica que comporta la pandèmia de la COVID-19. L’Ajuntament de Tortosa també duplicarà les subvencions previstes a les entitats culturals. L’Alcaldessa de Tortosa ha anunciat que la setmana que ve es celebrarà un ple extraordinari que servirà per aprovar les modificacions pressupostàries per habilitar aquests ajuts així com també la modificació de taxes i impostos municipals. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El #PleTortosa aprovala moció de @MovemTortosa per la remunicipalització del servei de recollida d'animals de companyia i gestió de la gossera municipal. A favor: @esquerratortosa @Cs_Tortosa @CUPTortosa. En contra: @juntspertortosa @PSCTortosa.

El #PleTortosa rebutja la moció de @Cs_Tortosa de rebaixa fiscal als ciutadans de Tortosa com a conseqüència de la crisi econòmica de la covid-19. Abstenció: @MovemTortosa. En contra: @juntspertortosa @esquerratortosa @PSCTortosa @CUPTortosa.

El #PleTortosa aprova la moció d'@esquerratortosa que rebutja la llei espanyola de bombers per considerar que envaeix les competències de la Generalitat. A favor: @juntspertortosa @MovemTortosa i @CUPTortosa . En contra: @PSCTortosa i @Cs_Tortosa .

El #PleTortosa rebutja la moció de @CUPTortosa reclamant mesures per donar suport a les persones que depenen del teixit comercial amb vots a favor de @MovemTortosa, l’abstenció d’ @esquerratortosa i els vots en contra de @juntspertortosa @PSCTortosa i @Cs_Tortosa.

El #PleTortosa aprova els punts 1 i 2 de la moció de @Cs_Tortosa per donar suport al gremi de bars, restaurants i centres d'estètica. A favor tots els grups excepte vot contrari CUP. Rebutjat el punt 3, amb els vots en contra de @juntspertortosa @PSCTortosa
@CUPTortosa
.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST