Establiments comercials, d’hostaleria i acadèmies de Tortosa podran optar a ajuts de 400 € que atorgarà l’Ajuntament per fer front a la crisi del COVID-19

Escrit per el 18 de maig de 2020

L’Ajuntament de Tortosa atorgarà ajuts de 400 euros als establiments comercials, de restauració i acadèmies que han hagut d’aturar la seva activitat durant l’estat d’alarma per l’emergència del coronavirus. És una de les mesures que el consistori posa en marxa per paliar la crisi econòmica al municipi. 

L’equip de govern municipal ha acordat habilitar una partida d’entre 350 i 400 mil euros per a destinar-la a subvencionar empreses amb activitats en l’àmbit del comerç, l’hosteleria, el turisme i l’educació de Tortosa, que a causa de l’estat d’alarma s’han vist obligades a tancar els seus negocis durant l’estat d’alarma. L’objectiu és ajudar aquests negocis a fer front a les despeses que han tingut en concepte de lloguers, autònoms, digitalització, mesures de protecció,o subministraments, entre d’altres.  Cada empresa podrà optar a un ajut de 400 €. L’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha posat de relleu que és la primera vegada que es destina una quantitat tan elevada a subvenció.

D’aquestes subvencions es podran beneficiar unesi 800 empreses de la capital del Baix Ebre. Aquesta és una de les mesures que adoptarà el govern municipal de Junts per Tortosa i el PSC i que s’emmarca en un paquet d’actuacions més ampli per fer front a la crisi econòmica que comporta la pandèmia de la COVID-19. L’Ajuntament de Tortosa també duplicarà les subvencions previstes a les entitats culturals. L’Alcaldessa de Tortosa ha anunciat que la setmana que ve es celebrarà un ple extraordinari que servirà per aprovar les modificacions pressupostàries per habilitar aquests ajuts així com també la modificació de taxes i impostos municipals. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

L’Ajuntament de Tortosa suspèn la Festa del #Renaixement i la proclamació de pubilles de les Festes de la Cinta https://t.co/ou71YDZnGJ

El govern de @Tortosa presenta un Pla de Reactivació Econòmica i Social per la covid-19 que inclou 175 mesures https://t.co/q7gqucB6nN

El gerent del llagut turístic @lo_sirgador de #Tortosa reclama poder tornar a l'activitat https://t.co/YjHRPSzXKK

Nova oportunitat per veure l'exposició 'Albert Fabà o la revolta permanent’ al @MuseudeTortosa fins al 27 de juny https://t.co/27ak4YoDkP

La corporació municipal de #Tortosa se suma al minut de silenci en record a les víctimes provocades per la pandèmia de coronavirus.

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa atorgarà ajuts de 400 euros als establiments comercials, de restauració i acadèmies que han hagut d’aturar la seva activitat durant l’estat d’alarma per l’emergència del coronavirus. És una de les mesures que el consistori posa en marxa per paliar la crisi econòmica al municipi. 

L’equip de govern municipal ha acordat habilitar una partida d’entre 350 i 400 mil euros per a destinar-la a subvencionar empreses amb activitats en l’àmbit del comerç, l’hosteleria, el turisme i l’educació de Tortosa, que a causa de l’estat d’alarma s’han vist obligades a tancar els seus negocis durant l’estat d’alarma. L’objectiu és ajudar aquests negocis a fer front a les despeses que han tingut en concepte de lloguers, autònoms, digitalització, mesures de protecció,o subministraments, entre d’altres.  Cada empresa podrà optar a un ajut de 400 €. L’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha posat de relleu que és la primera vegada que es destina una quantitat tan elevada a subvenció.

D’aquestes subvencions es podran beneficiar unesi 800 empreses de la capital del Baix Ebre. Aquesta és una de les mesures que adoptarà el govern municipal de Junts per Tortosa i el PSC i que s’emmarca en un paquet d’actuacions més ampli per fer front a la crisi econòmica que comporta la pandèmia de la COVID-19. L’Ajuntament de Tortosa també duplicarà les subvencions previstes a les entitats culturals. L’Alcaldessa de Tortosa ha anunciat que la setmana que ve es celebrarà un ple extraordinari que servirà per aprovar les modificacions pressupostàries per habilitar aquests ajuts així com també la modificació de taxes i impostos municipals. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

L’Ajuntament de Tortosa suspèn la Festa del #Renaixement i la proclamació de pubilles de les Festes de la Cinta https://t.co/ou71YDZnGJ

El govern de @Tortosa presenta un Pla de Reactivació Econòmica i Social per la covid-19 que inclou 175 mesures https://t.co/q7gqucB6nN

El gerent del llagut turístic @lo_sirgador de #Tortosa reclama poder tornar a l'activitat https://t.co/YjHRPSzXKK

Nova oportunitat per veure l'exposició 'Albert Fabà o la revolta permanent’ al @MuseudeTortosa fins al 27 de juny https://t.co/27ak4YoDkP

La corporació municipal de #Tortosa se suma al minut de silenci en record a les víctimes provocades per la pandèmia de coronavirus.

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST