L’Ajuntament de Tortosa estudia ampliar les zones de vianants i carrils bici al municipi

Escrit per el 18 de maig de 2020

L’Ajuntament de Tortosa estudia ampliar les zones de vianants i carrils bici al municipi. El govern municipal ja té damunt la taula la primera proposta per reurbanitzar la plaça de l’Ajuntament, una obra que es podria licitar abans que acabi l’any.

El govern municipal de Tortosa treballa per dotar a la ciutat de més zones de vianants, tenint en compte que una de les mesures de seguretat per evitar el contagi del coronavirus és mantenir distàncies de 2 metres entre persones. Aprofitant aquestes recomanacions, des de l’Ajuntament s’estudia convertir en zones de vianants alguns carrers així com ampliar els carrils bici. L’objectiu és canviar els hàbits de mobilitat al municipi apostant per desplaçaments a peu, en bicicleta o en transport públic. Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa ha explicat que es treballa conjuntament amb la Federació de Comerç de la ciutat…

Un dels projectes més ambiciosos en què ja fa temps que treballa l’equip de govern municipal és en la reurbanització de la plaça de l’Ajuntament de Tortosa per convertir-la en zona de vianants. Un espai que ja es va tancar al trànsit al gener del 2017. El consistori ja ha rebut una primera proposta de l’arquitecte Ramon Valls que inclou també diferents carrers adjacents on els vianants tindran prioritat. Meritxell Roigé…

Tot i que l’Alcaldessa no ha volgut revelar detalls, ha deixat  entreveure que el projecte no contepla mantenir la font de grans dimensions que hi ha actualment al mig d’aquest espai. Segons Roigé però, l’aigua continuarà tenint protagonisme a la plaça…

L’Alcaldessa de Tortosa  ha assegurat que abans de l’estiu ja estarà redactat el projecte i confia que abans que acabi l’any es pugui licitar l’obra. 

Dels dels grups municipals de Movem Tortosa i d’ERC s’han fet diferents reclamacions al govern municipal perquè s’obrin noves zones de vianants a la ciutat. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

L’Ajuntament de Tortosa suspèn la Festa del #Renaixement i la proclamació de pubilles de les Festes de la Cinta https://t.co/ou71YDZnGJ

El govern de @Tortosa presenta un Pla de Reactivació Econòmica i Social per la covid-19 que inclou 175 mesures https://t.co/q7gqucB6nN

El gerent del llagut turístic @lo_sirgador de #Tortosa reclama poder tornar a l'activitat https://t.co/YjHRPSzXKK

Nova oportunitat per veure l'exposició 'Albert Fabà o la revolta permanent’ al @MuseudeTortosa fins al 27 de juny https://t.co/27ak4YoDkP

La corporació municipal de #Tortosa se suma al minut de silenci en record a les víctimes provocades per la pandèmia de coronavirus.

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa estudia ampliar les zones de vianants i carrils bici al municipi. El govern municipal ja té damunt la taula la primera proposta per reurbanitzar la plaça de l’Ajuntament, una obra que es podria licitar abans que acabi l’any.

El govern municipal de Tortosa treballa per dotar a la ciutat de més zones de vianants, tenint en compte que una de les mesures de seguretat per evitar el contagi del coronavirus és mantenir distàncies de 2 metres entre persones. Aprofitant aquestes recomanacions, des de l’Ajuntament s’estudia convertir en zones de vianants alguns carrers així com ampliar els carrils bici. L’objectiu és canviar els hàbits de mobilitat al municipi apostant per desplaçaments a peu, en bicicleta o en transport públic. Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa ha explicat que es treballa conjuntament amb la Federació de Comerç de la ciutat…

Un dels projectes més ambiciosos en què ja fa temps que treballa l’equip de govern municipal és en la reurbanització de la plaça de l’Ajuntament de Tortosa per convertir-la en zona de vianants. Un espai que ja es va tancar al trànsit al gener del 2017. El consistori ja ha rebut una primera proposta de l’arquitecte Ramon Valls que inclou també diferents carrers adjacents on els vianants tindran prioritat. Meritxell Roigé…

Tot i que l’Alcaldessa no ha volgut revelar detalls, ha deixat  entreveure que el projecte no contepla mantenir la font de grans dimensions que hi ha actualment al mig d’aquest espai. Segons Roigé però, l’aigua continuarà tenint protagonisme a la plaça…

L’Alcaldessa de Tortosa  ha assegurat que abans de l’estiu ja estarà redactat el projecte i confia que abans que acabi l’any es pugui licitar l’obra. 

Dels dels grups municipals de Movem Tortosa i d’ERC s’han fet diferents reclamacions al govern municipal perquè s’obrin noves zones de vianants a la ciutat. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

L’Ajuntament de Tortosa suspèn la Festa del #Renaixement i la proclamació de pubilles de les Festes de la Cinta https://t.co/ou71YDZnGJ

El govern de @Tortosa presenta un Pla de Reactivació Econòmica i Social per la covid-19 que inclou 175 mesures https://t.co/q7gqucB6nN

El gerent del llagut turístic @lo_sirgador de #Tortosa reclama poder tornar a l'activitat https://t.co/YjHRPSzXKK

Nova oportunitat per veure l'exposició 'Albert Fabà o la revolta permanent’ al @MuseudeTortosa fins al 27 de juny https://t.co/27ak4YoDkP

La corporació municipal de #Tortosa se suma al minut de silenci en record a les víctimes provocades per la pandèmia de coronavirus.

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST