Litterarum Móra d’Ebre accepta el repte d’oferir una edició exclusivament en digital

Escrit per el 19 de maig de 2020

La nova edició de la Fira Litterarum Móra d’Ebre es manté en peu i accepta el repte de fer arribar la cultura a totes les llars. Les activitats i els espectacles es programen per oferir-los en format digital.

L’organització va tenir sobre la taula la possibilitat de cancel·lar l’edició d’aquest 2020 davant la incertesa de poder-la realitzar. Tot i això han preferit treure d’aquesta crisi una oportunitat per replantejar el projecte, que agafa el nom de Litterarum Digital 2020. Entre els dies 28 i 31 de maig es durà a terme la programació íntegrament online a través del programa de reproducció en línia, Watchity. Una aposta que el director de la Fira, Albert Pujol, ha dit que ha arribat per quedar-s’hi.

La programació inclou les tradicionals activitats com les taules rodones o recomanacions literàries. Enguany també s’hi podran visualitzar 10 espectacles literaris destinats a programadors i públic familiar, amb els autors Josep Carner i Joan Perucho com a protagonistes. Al final de cada actuació es permetrà obrir un debat entre els artistes i els programadors. El director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Ponsatí-Murlà, diu que l’edició d’enguany esdevindrà un gran aparador d’espectacles digitals.

L’organització està convençuda que aquesta edició pionera es trobarà en el punt de mira de molts altres festivals que s’hi voldran emmirallar. Aquesta edició digital també permetrà celebrar la Fira del Llibre Ebrenc de forma virtual amb les presentacions de les novetats de la mà de llibreters i biblioteques del territori. També es podran adquirir aquestes obres a través d’una aplicació que substituirà la tradicional carpa de llibres.

Podeu consultar la programació de Litterarum Digital 2020 a la seva web.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

L’Ajuntament de Tortosa suspèn la Festa del #Renaixement i la proclamació de pubilles de les Festes de la Cinta https://t.co/ou71YDZnGJ

El govern de @Tortosa presenta un Pla de Reactivació Econòmica i Social per la covid-19 que inclou 175 mesures https://t.co/q7gqucB6nN

El gerent del llagut turístic @lo_sirgador de #Tortosa reclama poder tornar a l'activitat https://t.co/YjHRPSzXKK

Nova oportunitat per veure l'exposició 'Albert Fabà o la revolta permanent’ al @MuseudeTortosa fins al 27 de juny https://t.co/27ak4YoDkP

La corporació municipal de #Tortosa se suma al minut de silenci en record a les víctimes provocades per la pandèmia de coronavirus.

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La nova edició de la Fira Litterarum Móra d’Ebre es manté en peu i accepta el repte de fer arribar la cultura a totes les llars. Les activitats i els espectacles es programen per oferir-los en format digital.

L’organització va tenir sobre la taula la possibilitat de cancel·lar l’edició d’aquest 2020 davant la incertesa de poder-la realitzar. Tot i això han preferit treure d’aquesta crisi una oportunitat per replantejar el projecte, que agafa el nom de Litterarum Digital 2020. Entre els dies 28 i 31 de maig es durà a terme la programació íntegrament online a través del programa de reproducció en línia, Watchity. Una aposta que el director de la Fira, Albert Pujol, ha dit que ha arribat per quedar-s’hi.

La programació inclou les tradicionals activitats com les taules rodones o recomanacions literàries. Enguany també s’hi podran visualitzar 10 espectacles literaris destinats a programadors i públic familiar, amb els autors Josep Carner i Joan Perucho com a protagonistes. Al final de cada actuació es permetrà obrir un debat entre els artistes i els programadors. El director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Ponsatí-Murlà, diu que l’edició d’enguany esdevindrà un gran aparador d’espectacles digitals.

L’organització està convençuda que aquesta edició pionera es trobarà en el punt de mira de molts altres festivals que s’hi voldran emmirallar. Aquesta edició digital també permetrà celebrar la Fira del Llibre Ebrenc de forma virtual amb les presentacions de les novetats de la mà de llibreters i biblioteques del territori. També es podran adquirir aquestes obres a través d’una aplicació que substituirà la tradicional carpa de llibres.

Podeu consultar la programació de Litterarum Digital 2020 a la seva web.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

L’Ajuntament de Tortosa suspèn la Festa del #Renaixement i la proclamació de pubilles de les Festes de la Cinta https://t.co/ou71YDZnGJ

El govern de @Tortosa presenta un Pla de Reactivació Econòmica i Social per la covid-19 que inclou 175 mesures https://t.co/q7gqucB6nN

El gerent del llagut turístic @lo_sirgador de #Tortosa reclama poder tornar a l'activitat https://t.co/YjHRPSzXKK

Nova oportunitat per veure l'exposició 'Albert Fabà o la revolta permanent’ al @MuseudeTortosa fins al 27 de juny https://t.co/27ak4YoDkP

La corporació municipal de #Tortosa se suma al minut de silenci en record a les víctimes provocades per la pandèmia de coronavirus.

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST