Albacar celebra el compromís del govern de Tortosa d’adoptar les mesures de C’s per impulsar la recuperació econòmica i social

Escrit per el 20 de maig de 2020

El grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Tortosa ha celebrat el compromís de l’equip de govern d’adoptar les mesures plantejades per la formació taronja, per impulsar la recuperació econòmica i social al municipi. El portaveu de Cs a al consistori tortosí, Miquel Albacar, s’ha reunit aquesta sertmana amb l’alcaldessa, Meritxell Roigé, per estudiar i adoptar propostes per minimitzar l’impacte de la crisi de la COVID-19. “Des de Cs hem plantejat les 60 mesures econòmiques, socials i sanitàries a l’alcaldessa, que les ha rebut positivament i ha assegurat que gairebé la totalitat d’aquesta iniciatives, juntament amb d’altres, s’aplicaran a Tortosa”. El portaveu ha remarcat que la reunió s’emmarca “en la voluntat de Cs de buscar el màxim consens i treballar units per superar aquesta crisi”. Segons Albacar, “ens trobem en una situació sense precedents i, per això, els partits polítics hem de deixar de banda els interessos partidistes i treballar conjuntament amb la intenció de salvar llocs de feina, protegir famílies i aconseguir que ningú no quedi enrere”.

Entre les propostes concretes que s’adoptaran als propers plenaris, del 28 de maig i del 8 de juny,  segons Ciutadans, hi ha la creació d’un fons d’emergència per atendre famílies vulnerables i també autònoms, l’impuls de línies d’ajuts per als comerços locals, la suspensió de la taxa de bars i restaurants, la reducció de la taxa d’escombraries als comerços, i exempcions i moratòries en el pagament d’impostos i taxes municipals, entre moltes altres.

Albacar ha destacat que “per engegar aquestes accions, imprescindibles per impulsar la recuperació de l’activitat habitual de Tortosa i minimitzar els efectes de la crisi, s’haurà de modificar el pressupost actual, que ha quedat obsolet”. En aquest sentit,  el portaveu de Cs ha explicat que “la formació taronja donarà suport a prioritzar i ampliar les partides destinades a superar la situació actual, reduir despeses supèrflues, eliminar duplicitats o ajornar projectes que no siguin imprescindibles”.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El #PleTortosa aprovala moció de @MovemTortosa per la remunicipalització del servei de recollida d'animals de companyia i gestió de la gossera municipal. A favor: @esquerratortosa @Cs_Tortosa @CUPTortosa. En contra: @juntspertortosa @PSCTortosa.

El #PleTortosa rebutja la moció de @Cs_Tortosa de rebaixa fiscal als ciutadans de Tortosa com a conseqüència de la crisi econòmica de la covid-19. Abstenció: @MovemTortosa. En contra: @juntspertortosa @esquerratortosa @PSCTortosa @CUPTortosa.

El #PleTortosa aprova la moció d'@esquerratortosa que rebutja la llei espanyola de bombers per considerar que envaeix les competències de la Generalitat. A favor: @juntspertortosa @MovemTortosa i @CUPTortosa . En contra: @PSCTortosa i @Cs_Tortosa .

El #PleTortosa rebutja la moció de @CUPTortosa reclamant mesures per donar suport a les persones que depenen del teixit comercial amb vots a favor de @MovemTortosa, l’abstenció d’ @esquerratortosa i els vots en contra de @juntspertortosa @PSCTortosa i @Cs_Tortosa.

El #PleTortosa aprova els punts 1 i 2 de la moció de @Cs_Tortosa per donar suport al gremi de bars, restaurants i centres d'estètica. A favor tots els grups excepte vot contrari CUP. Rebutjat el punt 3, amb els vots en contra de @juntspertortosa @PSCTortosa
@CUPTortosa
.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Tortosa ha celebrat el compromís de l’equip de govern d’adoptar les mesures plantejades per la formació taronja, per impulsar la recuperació econòmica i social al municipi. El portaveu de Cs a al consistori tortosí, Miquel Albacar, s’ha reunit aquesta sertmana amb l’alcaldessa, Meritxell Roigé, per estudiar i adoptar propostes per minimitzar l’impacte de la crisi de la COVID-19. “Des de Cs hem plantejat les 60 mesures econòmiques, socials i sanitàries a l’alcaldessa, que les ha rebut positivament i ha assegurat que gairebé la totalitat d’aquesta iniciatives, juntament amb d’altres, s’aplicaran a Tortosa”. El portaveu ha remarcat que la reunió s’emmarca “en la voluntat de Cs de buscar el màxim consens i treballar units per superar aquesta crisi”. Segons Albacar, “ens trobem en una situació sense precedents i, per això, els partits polítics hem de deixar de banda els interessos partidistes i treballar conjuntament amb la intenció de salvar llocs de feina, protegir famílies i aconseguir que ningú no quedi enrere”.

Entre les propostes concretes que s’adoptaran als propers plenaris, del 28 de maig i del 8 de juny,  segons Ciutadans, hi ha la creació d’un fons d’emergència per atendre famílies vulnerables i també autònoms, l’impuls de línies d’ajuts per als comerços locals, la suspensió de la taxa de bars i restaurants, la reducció de la taxa d’escombraries als comerços, i exempcions i moratòries en el pagament d’impostos i taxes municipals, entre moltes altres.

Albacar ha destacat que “per engegar aquestes accions, imprescindibles per impulsar la recuperació de l’activitat habitual de Tortosa i minimitzar els efectes de la crisi, s’haurà de modificar el pressupost actual, que ha quedat obsolet”. En aquest sentit,  el portaveu de Cs ha explicat que “la formació taronja donarà suport a prioritzar i ampliar les partides destinades a superar la situació actual, reduir despeses supèrflues, eliminar duplicitats o ajornar projectes que no siguin imprescindibles”.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El #PleTortosa aprovala moció de @MovemTortosa per la remunicipalització del servei de recollida d'animals de companyia i gestió de la gossera municipal. A favor: @esquerratortosa @Cs_Tortosa @CUPTortosa. En contra: @juntspertortosa @PSCTortosa.

El #PleTortosa rebutja la moció de @Cs_Tortosa de rebaixa fiscal als ciutadans de Tortosa com a conseqüència de la crisi econòmica de la covid-19. Abstenció: @MovemTortosa. En contra: @juntspertortosa @esquerratortosa @PSCTortosa @CUPTortosa.

El #PleTortosa aprova la moció d'@esquerratortosa que rebutja la llei espanyola de bombers per considerar que envaeix les competències de la Generalitat. A favor: @juntspertortosa @MovemTortosa i @CUPTortosa . En contra: @PSCTortosa i @Cs_Tortosa .

El #PleTortosa rebutja la moció de @CUPTortosa reclamant mesures per donar suport a les persones que depenen del teixit comercial amb vots a favor de @MovemTortosa, l’abstenció d’ @esquerratortosa i els vots en contra de @juntspertortosa @PSCTortosa i @Cs_Tortosa.

El #PleTortosa aprova els punts 1 i 2 de la moció de @Cs_Tortosa per donar suport al gremi de bars, restaurants i centres d'estètica. A favor tots els grups excepte vot contrari CUP. Rebutjat el punt 3, amb els vots en contra de @juntspertortosa @PSCTortosa
@CUPTortosa
.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST