La taxa d’ocupació de via pública per a terrasses serà gratuïta fins a finals d’any a Tortosa i es redueix la taxa d’escombraries comercial

Escrit per el 20 de maig de 2020

L’Ajuntament de Tortosa derogarà la taxa d’ocupació de via pública per terrasses de bars i restaurants pel que queda d’any 2020. És una de les noves mesures que ha adoptat en el marc de les ajudes preses per reactivar l’economia de Tortosa l’equip de govern municipal i que aquesta setmana també ha establit una línia de subvencions per a les activitats comercials i de serveis que s’han vist obligades a tancar mentre ha durat el període de confinament.  Amb la derogació de la taxa els bars i restaurants no hauran de pagar l’ocupació de via pública el que resta d’any, tal i com ha anunciatl’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé…

També es modificarà la taxa d’escombraries comercial i no es cobrarà d’ofici, l’import corresponent als dos mesos i mig que han estat aturades les activitats comercials i de restauració a causa de l’estat d’alarma.L’Ajuntament de Tortosa deixarà d’ingressar 170.000 euros en concepte de taxa d’escombraries. Aquestes mesures es portaran a aprovació en un ple extraordinari que es celebrarà la setmana que ve.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

No prospera la moció de @Cs_Tortosa proposant mesures per garantir la minimització dels contagis de la #covid19 en l'espai públic. Hi han votat en contra @juntspertortosa @PSCTortosa @CUPTortosa i @esquerratortosa s'hi ha abstingut

El #pleTortosa aprova la moció de @Cs_Tortosa per demanar la millora de la neteja i manteniment del clavegueram, la neteja d'embornals per evitar inundacions i propagació de plagues així com la neteja viària. L'únic vot en contra ha estat el de la @CUPTortosa

El #PleTortosa aprova per unanimitat la moció d'@esquerratortosa per garantir el dret a l'habitatge digne. Es reclama que @Tortosa realitzi llistat dels pisos buits del municipi i sol.liciti la seva cessió als bancs i grans tenidors

El #PleTortosa la moció de @MovemTortosa reclamant que es retirin de l'espai públic les plaques on encara consta el tractament de Molt Honorable a l'expresident Jordi Pujol amb els vots a favor de tots els grups i l'abstenció de @juntspertortosa

El #pleTortosa estableix, amb els vots a favor de tots els grups, els dos dies festius addicionals d'obertura permesa a #Tortosa per als establiments comercials durant el 2021: el 7 de març i el 12 de desembre.

L’Ajuntament de Tortosa derogarà la taxa d’ocupació de via pública per terrasses de bars i restaurants pel que queda d’any 2020. És una de les noves mesures que ha adoptat en el marc de les ajudes preses per reactivar l’economia de Tortosa l’equip de govern municipal i que aquesta setmana també ha establit una línia de subvencions per a les activitats comercials i de serveis que s’han vist obligades a tancar mentre ha durat el període de confinament.  Amb la derogació de la taxa els bars i restaurants no hauran de pagar l’ocupació de via pública el que resta d’any, tal i com ha anunciatl’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé…

També es modificarà la taxa d’escombraries comercial i no es cobrarà d’ofici, l’import corresponent als dos mesos i mig que han estat aturades les activitats comercials i de restauració a causa de l’estat d’alarma.L’Ajuntament de Tortosa deixarà d’ingressar 170.000 euros en concepte de taxa d’escombraries. Aquestes mesures es portaran a aprovació en un ple extraordinari que es celebrarà la setmana que ve.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

No prospera la moció de @Cs_Tortosa proposant mesures per garantir la minimització dels contagis de la #covid19 en l'espai públic. Hi han votat en contra @juntspertortosa @PSCTortosa @CUPTortosa i @esquerratortosa s'hi ha abstingut

El #pleTortosa aprova la moció de @Cs_Tortosa per demanar la millora de la neteja i manteniment del clavegueram, la neteja d'embornals per evitar inundacions i propagació de plagues així com la neteja viària. L'únic vot en contra ha estat el de la @CUPTortosa

El #PleTortosa aprova per unanimitat la moció d'@esquerratortosa per garantir el dret a l'habitatge digne. Es reclama que @Tortosa realitzi llistat dels pisos buits del municipi i sol.liciti la seva cessió als bancs i grans tenidors

El #PleTortosa la moció de @MovemTortosa reclamant que es retirin de l'espai públic les plaques on encara consta el tractament de Molt Honorable a l'expresident Jordi Pujol amb els vots a favor de tots els grups i l'abstenció de @juntspertortosa

El #pleTortosa estableix, amb els vots a favor de tots els grups, els dos dies festius addicionals d'obertura permesa a #Tortosa per als establiments comercials durant el 2021: el 7 de març i el 12 de desembre.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST