Les Terres de l’Ebre només tenen un pacient covid hospitalitzat a l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre

Escrit per el 21 de maig de 2020

L’Atenció Primària ha realitzat 137 PCR fins al moment, dels 111 resultats que actualment es coneixen, 1 és positiu i 110 negatius

Els hospital de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre compten actualment amb un sol hopitalitzat per la COVID19. Aquest pacient es troba a l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre. Per tant l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Comarcal d’Amposta, la Clínica Terres de l’Ebre i l’Hospital de la Santa Creu actualment no tenen cap pacient ingressat amb diagnòstic covid positiu.

A més, segons Salut, les residències de gent gran, discapacitats i els recursos d’infància protegida de les Terres de l’Ebre continuen sense cap cas positiu.

A aquesta dada, des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre s’informa que fins ahir dimecres, 21 de Maig i  des de l’entrada en Fase 1 de desescalada, per part de l’atenció primària, es van realitzar 137 PCR de les quals es coneixen 111 resultats, dels quals només 1 és positiu i 110 negatius.

La gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, afirma que “aquestes dades ens fan ser optimistes per tal que el pròxim dilluns pugem entrar en Fase 2 tal com va proposar el Departament de Salut”.

D’altra banda, el Departament de Salut ha aclarit que no s’ha produït cap rebrot de coronavirus a les regió santiària de les Terres de l’Ebre i que els 91 nous positius confirmats aquest dimarts al territori, són casos pertanyents a setmanes anteriors.  En aquest sentit, l’últim nou cas positiu confirmat és del 20 de maig. I en el que portem de mes, hi ha hagut un total de 35 positius, sent el passat 7 de maig, el dia en què es van detectar més casos confimat, amb un total de 8. Es tracta de casos de persones amb clínica compatible i una prova diagnòstica confirmatòria.Segons Salut a les Terres de l’Ebre hi ha 322 positius per coronavirus i no s’ha incrementat el nombre de casos en les darreres 24 hores. Pel que fa als casos sospitosos, el nombre d’acumulats és de 3.758, 70 més que ahir. 

I des de fa tres setmanes que no es produeix cap mort per la pandèmia al territori i la xifra és de 42, 15 dels quals han estat confirmats com a positius per covid-19 i 27 morts sospitoses. Del total de defuncions,  23 s’han produït en centres hospitalaris o sociosanitaris; 7 en residències de gent gran; 9 a domicilis i només 3 defuncions estan sense classificar, és a dir que no es determina on s’ha produït la mort. Finalment, a les Terres de l’Ebre són 121 les persones que han rebut l’alta hospitalària des de l’inici de la pandèmia. Això és una menys que durant els darrers dies.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

L’Ajuntament de Tortosa suspèn la Festa del #Renaixement i la proclamació de pubilles de les Festes de la Cinta https://t.co/ou71YDZnGJ

El govern de @Tortosa presenta un Pla de Reactivació Econòmica i Social per la covid-19 que inclou 175 mesures https://t.co/q7gqucB6nN

El gerent del llagut turístic @lo_sirgador de #Tortosa reclama poder tornar a l'activitat https://t.co/YjHRPSzXKK

Nova oportunitat per veure l'exposició 'Albert Fabà o la revolta permanent’ al @MuseudeTortosa fins al 27 de juny https://t.co/27ak4YoDkP

La corporació municipal de #Tortosa se suma al minut de silenci en record a les víctimes provocades per la pandèmia de coronavirus.

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Atenció Primària ha realitzat 137 PCR fins al moment, dels 111 resultats que actualment es coneixen, 1 és positiu i 110 negatius

Els hospital de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre compten actualment amb un sol hopitalitzat per la COVID19. Aquest pacient es troba a l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre. Per tant l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Comarcal d’Amposta, la Clínica Terres de l’Ebre i l’Hospital de la Santa Creu actualment no tenen cap pacient ingressat amb diagnòstic covid positiu.

A més, segons Salut, les residències de gent gran, discapacitats i els recursos d’infància protegida de les Terres de l’Ebre continuen sense cap cas positiu.

A aquesta dada, des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre s’informa que fins ahir dimecres, 21 de Maig i  des de l’entrada en Fase 1 de desescalada, per part de l’atenció primària, es van realitzar 137 PCR de les quals es coneixen 111 resultats, dels quals només 1 és positiu i 110 negatius.

La gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, afirma que “aquestes dades ens fan ser optimistes per tal que el pròxim dilluns pugem entrar en Fase 2 tal com va proposar el Departament de Salut”.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

L’Ajuntament de Tortosa suspèn la Festa del #Renaixement i la proclamació de pubilles de les Festes de la Cinta https://t.co/ou71YDZnGJ

El govern de @Tortosa presenta un Pla de Reactivació Econòmica i Social per la covid-19 que inclou 175 mesures https://t.co/q7gqucB6nN

El gerent del llagut turístic @lo_sirgador de #Tortosa reclama poder tornar a l'activitat https://t.co/YjHRPSzXKK

Nova oportunitat per veure l'exposició 'Albert Fabà o la revolta permanent’ al @MuseudeTortosa fins al 27 de juny https://t.co/27ak4YoDkP

La corporació municipal de #Tortosa se suma al minut de silenci en record a les víctimes provocades per la pandèmia de coronavirus.

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST