La primera Mostra d’Impuls FP premia dos projectes de l’Institut de l’Ebre

Escrit per el 25 de maig de 2020

Més de 1500 alumnes de Formació Professional van reunir-se telemàticament en la 1a Mostra Impuls FP, que va tenir lloc del 12 al 14 de maig. Enguany han estat guardonats dos projectes de l’Institut de l’Ebre.

Aquesta nova cita va substituir la tradicional Mostra d’Emprenedoria, que enguany havia de celebrar la seva 8a edició. L’objectiu però ha estat el mateix: visualitzar el talent i compartir el valor social, econòmic i laboral de l’FP de Catalunya. Durant aquests tres dies s’han dut a terme xerrades inspiradores, projectes d’emprenedoria, taules rodones amb bones pràctiques educatives i l’entrega de premis als millors projectes d’innovació del curs 2019-2020. En aquesta categoria i en primera posició hi va quedar el projecte de Pipa, un robot que controla la qualitat de les canonades d’aigua. El projecte ha sorgit a través d’un conveni de col·laboració amb l’empresa ebrenca, Amiblu. Núria Bordes és la professora i coordinadora del projecte.

Pel que fa als projectes d’emprenedoria, en la categoria de premis a la viabilitat en grau mitjà es van emportar el primer premi un altre grup de l’Institut de l’Ebre. En aquest cas el projecte, sota el nom de “El Racó del Mar”, dissenyava un complex de restaurant i bungalows amb embarcacions al Fangar. En aquesta Mostra també s’hi va presentar alumnes de l’Itinerari Formatiu Específic en Auxiliar de Vendes i Atenció al públic, de l’Institut Montsià. La seva proposta ha consistit a difondre a través de la plataforma Surt de Casa aquells equipaments i activitats culturals adaptades per a persones, que com elles, presenten alguna discapacitat. Paula Lorenzo és la tutora del projecte.

Totes les activitats i continguts es troben accessibles al web mostraimpulsfp.cat i al seu canal de Youtube.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Més de 1500 alumnes de Formació Professional van reunir-se telemàticament en la 1a Mostra Impuls FP, que va tenir lloc del 12 al 14 de maig. Enguany han estat guardonats dos projectes de l’Institut de l’Ebre.

Aquesta nova cita va substituir la tradicional Mostra d’Emprenedoria, que enguany havia de celebrar la seva 8a edició. L’objectiu però ha estat el mateix: visualitzar el talent i compartir el valor social, econòmic i laboral de l’FP de Catalunya. Durant aquests tres dies s’han dut a terme xerrades inspiradores, projectes d’emprenedoria, taules rodones amb bones pràctiques educatives i l’entrega de premis als millors projectes d’innovació del curs 2019-2020. En aquesta categoria i en primera posició hi va quedar el projecte de Pipa, un robot que controla la qualitat de les canonades d’aigua. El projecte ha sorgit a través d’un conveni de col·laboració amb l’empresa ebrenca, Amiblu. Núria Bordes és la professora i coordinadora del projecte.

Pel que fa als projectes d’emprenedoria, en la categoria de premis a la viabilitat en grau mitjà es van emportar el primer premi un altre grup de l’Institut de l’Ebre. En aquest cas el projecte, sota el nom de “El Racó del Mar”, dissenyava un complex de restaurant i bungalows amb embarcacions al Fangar. En aquesta Mostra també s’hi va presentar alumnes de l’Itinerari Formatiu Específic en Auxiliar de Vendes i Atenció al públic, de l’Institut Montsià. La seva proposta ha consistit a difondre a través de la plataforma Surt de Casa aquells equipaments i activitats culturals adaptades per a persones, que com elles, presenten alguna discapacitat. Paula Lorenzo és la tutora del projecte.

Totes les activitats i continguts es troben accessibles al web mostraimpulsfp.cat i al seu canal de Youtube.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST