Paüls celebrarà la XVII Festa de la Cirera els dies 6 i 7 de juny en un format online

Escrit per el 27 de maig de 2020

L’Ajuntament de Paüls no es resigna a poder celebrar la XVII Festa de la Cirera. Per això ha organitzat per la cap de setmana 6 i 7 de juny un conjunt d’activitats que tindran lloc a través d’internet.

Aquesta festa es celebra anualment en aquest petit municipi del Baix Ebre a principis del mes de juny i durant la collita de la cirera. Aquesta cita esdevé una oportunitat per promoure, no només el producte local, sinó tot el seu atractiu turístic. Enguany però s’han d’evitar les aglomeracions i es feia inviable celebrar-ho de forma presencial. Per això des de l’Ajuntament han organitzat i programat un seguit d’activitats per gaudir-ne des de casa. Es podran veure vídeos demostratius de confecció de cabassos, gaiates o miniatures, però també d’elaboració de cocs o tapes amb la cirera com a producte estrella. Tampoc s’han oblidat de la ballada de jotes amb la xaranga local. Durant aquests dies es preveu que es doni a conéixer la programació al complet amb alguna novetat. L’alcalde de Paüls, Enric Adell, explica que aquesta situació els ha portat a reinventar-se.

Durant la festa també es podran adquirir cireres a través de la nova web que des de l’Ajuntament de Paüls han posat recentment en marxa. Ja s’hi han adherit fins a 8 productors locals i distribueixen principalment a les comarques del Baix Ebre i Montsià. La campanya de recollida d’aquesta fruita dolça s’està veient perjudicada per les pluges de principis de maig. Per això esperen que d’ara endavant el temps els sigui més favorable, donat que la cirera és un producte força delicat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Paüls no es resigna a poder celebrar la XVII Festa de la Cirera. Per això ha organitzat per la cap de setmana 6 i 7 de juny un conjunt d’activitats que tindran lloc a través d’internet.

Aquesta festa es celebra anualment en aquest petit municipi del Baix Ebre a principis del mes de juny i durant la collita de la cirera. Aquesta cita esdevé una oportunitat per promoure, no només el producte local, sinó tot el seu atractiu turístic. Enguany però s’han d’evitar les aglomeracions i es feia inviable celebrar-ho de forma presencial. Per això des de l’Ajuntament han organitzat i programat un seguit d’activitats per gaudir-ne des de casa. Es podran veure vídeos demostratius de confecció de cabassos, gaiates o miniatures, però també d’elaboració de cocs o tapes amb la cirera com a producte estrella. Tampoc s’han oblidat de la ballada de jotes amb la xaranga local. Durant aquests dies es preveu que es doni a conéixer la programació al complet amb alguna novetat. L’alcalde de Paüls, Enric Adell, explica que aquesta situació els ha portat a reinventar-se.

Durant la festa també es podran adquirir cireres a través de la nova web que des de l’Ajuntament de Paüls han posat recentment en marxa. Ja s’hi han adherit fins a 8 productors locals i distribueixen principalment a les comarques del Baix Ebre i Montsià. La campanya de recollida d’aquesta fruita dolça s’està veient perjudicada per les pluges de principis de maig. Per això esperen que d’ara endavant el temps els sigui més favorable, donat que la cirera és un producte força delicat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST