El gerent del llagut turístic Lo Sirgador reclama poder tornar a l’activitat

Escrit per el 28 de maig de 2020

El llagut Lo Sirgador de Tortosa no pot de moment reprendre l’activitat. Els seus responsables han denunciat que les administracions encara no han regulat l’activitat d’aquest tipus d’embarcacions turístiques, que estan aturades des de l’inici de l’estat d’alarma.

Tot i que des de la fase 1, embarcacions turístiques com Lo Sirgador de Tortosa ja poden treballar a les illes Canàries, a Catalunya estan aturats fins a nova ordre. Ni tan sols en territoris com les Terres de l’Ebre on ja s’ha entrat en la fase 2, poden operar, i encara no se sap quan podran reiniciar l’activitat ni en quines condicions relatives a les limitacions de passatge, controls sanitaris, etc.  El gerent de l’empresa Lo Sirgador, Jordi Domingo, ha denunciat aquest greuge comparatiu i denuncia que cap administració els resol els dubtes sobre la seva situació…

Segons Domingo, el fet de poder iniciar l’activitat el més aviat possible, encara que fos per a grups tancats del propi territori, els ajudaria molt a pal·liar el greu cop econòmic provocat per l’aturada d’activitats a causa de l’estat d’alarma pel coronavirus. 

Domingo també es queixa que tampoc es poden  planificar reserves futures si encara no saben quan podran començar ni quina capacitat podran oferir als clients….

El gerent de Lo Sirgador assegura que Algunes agències ja s’han posat en contacte per portar-los clients aquest estiu, però no els poden confirmar res. De moment l’única cosa que poden fer és continuar cancel·lant excursions que teníem programades.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El llagut Lo Sirgador de Tortosa no pot de moment reprendre l’activitat. Els seus responsables han denunciat que les administracions encara no han regulat l’activitat d’aquest tipus d’embarcacions turístiques, que estan aturades des de l’inici de l’estat d’alarma.

Tot i que des de la fase 1, embarcacions turístiques com Lo Sirgador de Tortosa ja poden treballar a les illes Canàries, a Catalunya estan aturats fins a nova ordre. Ni tan sols en territoris com les Terres de l’Ebre on ja s’ha entrat en la fase 2, poden operar, i encara no se sap quan podran reiniciar l’activitat ni en quines condicions relatives a les limitacions de passatge, controls sanitaris, etc.  El gerent de l’empresa Lo Sirgador, Jordi Domingo, ha denunciat aquest greuge comparatiu i denuncia que cap administració els resol els dubtes sobre la seva situació…

Segons Domingo, el fet de poder iniciar l’activitat el més aviat possible, encara que fos per a grups tancats del propi territori, els ajudaria molt a pal·liar el greu cop econòmic provocat per l’aturada d’activitats a causa de l’estat d’alarma pel coronavirus. 

Domingo també es queixa que tampoc es poden  planificar reserves futures si encara no saben quan podran començar ni quina capacitat podran oferir als clients….

El gerent de Lo Sirgador assegura que Algunes agències ja s’han posat en contacte per portar-los clients aquest estiu, però no els poden confirmar res. De moment l’única cosa que poden fer és continuar cancel·lant excursions que teníem programades.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST