El govern de Tortosa presenta un Pla de Reactivació Econòmica i Social per la covid-19 que inclou 175 mesures

Escrit per el 28 de maig de 2020

L’Ajuntament de Tortosa ha presentat un pla de reactivació econòmica i social que inclou 175 accions per fer front a la crisi que es deriva de la pandèmia de coronavirus.  El govern municipal ha xifrat  en més de 3 milions d’euros el cost econòmic  que suposaran les diferents accions que es realitzaran per revertir la situació, i que inclou tan les inversions fetes, les bonificacions econòmiques establertes com la pèrdua d’ingressos directes que ja s’han produït. Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, ha explicat que  El Pla de Rectivem Tortosa inclou mesures econòmiques; socials i per al benestar de les persones; d’impuls al comerç; al turisme; a la cultura o a l’esport, entre d’altres.

 Una de les novetats que inclou aquest Pla, és la creació de l’Oficina COVID de Tortosa, on s’atendran les consultes i tràmits de la ciutadania en relació a les ajudes establides arran de la crisi. L’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé….

Aquesta oficina ha entrat en funcionament aquesta setmana, amb el telèfon 977440901 i el correu oficinacovid@tortosa.cat com a vies de contacte. El document sencer del Pla de Reactivació Econòmica i Social es pot consultar a la web municipal www.tortosa.cat. Totes les mesures fetes, així com d’altres que s’estan aplicant o que està previst implementar en les pròximes setmanes, s’han elaborat en el sí de la Taula Econòmica de Tortosa constituïda arran de la crisi del coronavirus, que ahir es va reunir per tercera vegada de manera telemàtica.

L’Ajuntament de Tortosa aquest dijous, 28 de maig al migdia un ple extraordinari on es porten a aprovació diverses modificacions pressupostàries per fer front a les conseqüències de la covid-19 i també se n’aprovaran al proxim ple ordinari del mes de juny.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa ha presentat un pla de reactivació econòmica i social que inclou 175 accions per fer front a la crisi que es deriva de la pandèmia de coronavirus.  El govern municipal ha xifrat  en més de 3 milions d’euros el cost econòmic  que suposaran les diferents accions que es realitzaran per revertir la situació, i que inclou tan les inversions fetes, les bonificacions econòmiques establertes com la pèrdua d’ingressos directes que ja s’han produït. Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, ha explicat que  El Pla de Rectivem Tortosa inclou mesures econòmiques; socials i per al benestar de les persones; d’impuls al comerç; al turisme; a la cultura o a l’esport, entre d’altres.

 Una de les novetats que inclou aquest Pla, és la creació de l’Oficina COVID de Tortosa, on s’atendran les consultes i tràmits de la ciutadania en relació a les ajudes establides arran de la crisi. L’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé….

Aquesta oficina ha entrat en funcionament aquesta setmana, amb el telèfon 977440901 i el correu oficinacovid@tortosa.cat com a vies de contacte. El document sencer del Pla de Reactivació Econòmica i Social es pot consultar a la web municipal www.tortosa.cat. Totes les mesures fetes, així com d’altres que s’estan aplicant o que està previst implementar en les pròximes setmanes, s’han elaborat en el sí de la Taula Econòmica de Tortosa constituïda arran de la crisi del coronavirus, que ahir es va reunir per tercera vegada de manera telemàtica.

L’Ajuntament de Tortosa aquest dijous, 28 de maig al migdia un ple extraordinari on es porten a aprovació diverses modificacions pressupostàries per fer front a les conseqüències de la covid-19 i també se n’aprovaran al proxim ple ordinari del mes de juny.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST