Litterarum Móra d’Ebre tanca la seva edició digital amb més de 2.000 espectadors

Escrit per el 2 de juny de 2020

La 13a edició de Litterarum va finalitzar diumenge la seva edició més atípica. 4 dies de certamen literari retransmès íntegrament per internet que han permès doblar les xifres d’acreditacions registrades respecte de l’any passat.

En aquesta edició van aconseguir reunir fins a 2000 espectadors digitals. Pel coronavirus, Litterarum ha hagut d’adaptar-se i realitzar fins a 21 actes en directe a través d’internet. Els seus organitzadors ja l’han qualificat de “l’edició més valenta que han fet mai” i apunten que la digitalització del certamen ja quedarà “lligada” a les activitats de l’any que ve. Escoltem al director de Litterarum Móra d’Ebre, Albert Pujol.

L’edició d’enguany s’ha dedicat al poeta Josep Carner, en el cinquantè aniversari de la seva mort, i a l’escriptor Joan Perucho, pel centenari del seu naixement. Els seus textos s’han vist plasmats en gran part dels espectacles. De forma telemàtica també s’ha pogut dur a terme la 17a edició de la Fira del llibre ebrenc. S’hi han acollit una vintena de novetats d’autors del territori i ha aconseguit vendre 500 exemplars a través de la carpa digital i de forma presencial a les llibreries. La directora de la Fira del llibre ebrenc i regidora de Cultura de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, Montse Pineda, explica que l’edició digital els ha permès arribar a un públic més ampli.

Com en altres edicions, el programa de la Fira del llibre ebrenc ha mantingut les taules rodones amb recomanacions de llibreters del territori.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La 13a edició de Litterarum va finalitzar diumenge la seva edició més atípica. 4 dies de certamen literari retransmès íntegrament per internet que han permès doblar les xifres d’acreditacions registrades respecte de l’any passat.

En aquesta edició van aconseguir reunir fins a 2000 espectadors digitals. Pel coronavirus, Litterarum ha hagut d’adaptar-se i realitzar fins a 21 actes en directe a través d’internet. Els seus organitzadors ja l’han qualificat de “l’edició més valenta que han fet mai” i apunten que la digitalització del certamen ja quedarà “lligada” a les activitats de l’any que ve. Escoltem al director de Litterarum Móra d’Ebre, Albert Pujol.

L’edició d’enguany s’ha dedicat al poeta Josep Carner, en el cinquantè aniversari de la seva mort, i a l’escriptor Joan Perucho, pel centenari del seu naixement. Els seus textos s’han vist plasmats en gran part dels espectacles. De forma telemàtica també s’ha pogut dur a terme la 17a edició de la Fira del llibre ebrenc. S’hi han acollit una vintena de novetats d’autors del territori i ha aconseguit vendre 500 exemplars a través de la carpa digital i de forma presencial a les llibreries. La directora de la Fira del llibre ebrenc i regidora de Cultura de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, Montse Pineda, explica que l’edició digital els ha permès arribar a un públic més ampli.

Com en altres edicions, el programa de la Fira del llibre ebrenc ha mantingut les taules rodones amb recomanacions de llibreters del territori.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST