El Banc dels Aliments fa una crida a la participació en la recollida de primavera que es fa aquesta setmana a Tortosa

Escrit per el 3 de juny de 2020

 El Banc dels Aliments ha fet de nou una crida a participar en la recollida de primavera que es fa a Tortosa aquesta setmana. La campanya va començar dissabte passat i s’ha allargat fins aquest proper dissabte 6 de juny per intentar obtenir les màximes donacions possibles. El principal entrebanc és que amb la crisi sanitària no hi poden col·laborar els 700 voluntaris que feien visible la campanya a mercats i supermercats i eren “imprescindibles” per al seu èxit. Oscar Ologaray, coordinador del banc dels aliments anima a la ciutadania a fer aportacions i donacions…

Ologaray ha apuntat que “és tan necessari aquell que pot aportar un o dos litres de llet com aquell que donarà un carro sencer”. En aquesta línia ha fet una crida a col·laborar pensant també en els xiquets i les xiquetes que necessiten la nostra ajuda. “Les entitats socials conjuntament amb les administracions estem fent tot el que està a les nostres mans per ajudar les famílies més vulnerables, però també us necessitem ha vatros”, ha apuntat. “Podrien ser els vostres fills o els vostres nets, fillols o nebots, ara més que mai aquesta recollida és imprescindible”, ha recalcat Ologaray, fent esment a que “moltes famílies es troben sense ingressos, famílies que fa 3 mesos segurament no s’imaginaven estar en esta situació”.

El Banc dels Aliments reparteix 500.000 quilos l’any a les Terres de l’Ebre, però l’entitat adverteix que la xifra serà insuficient enguany amb una situació econòmica greujada per a moltes famílies. En les passades edicions el Banc dels Aliments recollia entre 25.000 i 30.000 quilos s’aliments. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Increments de temps de recorregut en apropar-se a Barcelona Sants, amb afectacions que poden superar els 15 minuts per treballs a la infraestructura d'aquesta estació.

No prospera la moció de @Cs_Tortosa proposant mesures per garantir la minimització dels contagis de la #covid19 en l'espai públic. Hi han votat en contra @juntspertortosa @PSCTortosa @CUPTortosa i @esquerratortosa s'hi ha abstingut

El #pleTortosa aprova la moció de @Cs_Tortosa per demanar la millora de la neteja i manteniment del clavegueram, la neteja d'embornals per evitar inundacions i propagació de plagues així com la neteja viària. L'únic vot en contra ha estat el de la @CUPTortosa

El #PleTortosa aprova per unanimitat la moció d'@esquerratortosa per garantir el dret a l'habitatge digne. Es reclama que @Tortosa realitzi llistat dels pisos buits del municipi i sol.liciti la seva cessió als bancs i grans tenidors

El #PleTortosa la moció de @MovemTortosa reclamant que es retirin de l'espai públic les plaques on encara consta el tractament de Molt Honorable a l'expresident Jordi Pujol amb els vots a favor de tots els grups i l'abstenció de @juntspertortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Increments de temps de recorregut en apropar-se a Barcelona Sants, amb afectacions que poden superar els 15 minuts per treballs a la infraestructura d'aquesta estació.

No prospera la moció de @Cs_Tortosa proposant mesures per garantir la minimització dels contagis de la #covid19 en l'espai públic. Hi han votat en contra @juntspertortosa @PSCTortosa @CUPTortosa i @esquerratortosa s'hi ha abstingut

El #pleTortosa aprova la moció de @Cs_Tortosa per demanar la millora de la neteja i manteniment del clavegueram, la neteja d'embornals per evitar inundacions i propagació de plagues així com la neteja viària. L'únic vot en contra ha estat el de la @CUPTortosa

El #PleTortosa aprova per unanimitat la moció d'@esquerratortosa per garantir el dret a l'habitatge digne. Es reclama que @Tortosa realitzi llistat dels pisos buits del municipi i sol.liciti la seva cessió als bancs i grans tenidors

El #PleTortosa la moció de @MovemTortosa reclamant que es retirin de l'espai públic les plaques on encara consta el tractament de Molt Honorable a l'expresident Jordi Pujol amb els vots a favor de tots els grups i l'abstenció de @juntspertortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST