Els Centres d’Atenció Primària i consultoris locals de les Terres de l’Ebre reobriran a partir de dilluns

Escrit per el 4 de juny de 2020

Els Centres d’Atenció Primària de les Terres de l’Ebre es reobriran a partir de dilluns, 8 de juny, coincidint amb l’entrada a la fase 3 de desescalada de la regió sanitària. El departament de Salut garantirà la presència d’equips de professionals sanitaris a tots els CAPS del territori. En el cas de la comarca del Baix Ebre, aquesta setmana ja han reobert els CAPS de Camarles i l’Ampolla. A partir de dilluns hi haurà un equip de professionals sanitaris als centres d’atenció primària de Roquetes, Xerta i el Perelló, de dilluns a divendres de vuit del  matí a tres de la tarda. En el cas del CAP de Sant Jaume d’Enveja, que depèn de l’Àrea Bàsica de Salut de Deltebre, l’atenció serà de dilluns a divendres però de vuit a onze del matí. 

La directora de Salut a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, ha insistit però que malgrat que es farà atenció presencial, sempre s’ha de contactar prèviament amb el CAP de referència i serà el criteri del professional el que determinarà si la visita es fa via telemàtica, presencial o a domicili, en funció de cada cas….

Lleixà ha explicat que el Departament prepara un reforç per als mesos d’estiu a partir del 21 de juny al CAP de l’Ametlla de Mar, on hi haurà accés al punt d’atenció continuada d’urgències i al CAP de l’Ampolla, que es detallarà en els propers dies. 

D’altra banda, en el cas de la línea d’atenció pediàtrica de Tortosa  de moment no retornarà al CAP Baix Ebre i es quedarà al CAP de Roquetes

Pel que fa als consultoris locals, el compromís de Salut és que hi hagi atenció presencial programada al menys un dia a la setmana, que es podria ampliar en funció de les necessitats i demanda de cada població. Així ho ha explicat Mar Lleixà

La directora de Salut a les TE va donar ahir el detall de la reobertura dels Centres d’Atenció Primària en el sí del Consell d’Alcaldes del Baix Ebre. Dimecres a la tarda ho va fer amb els del Montsià i la setmana passada amb els de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Els Centres d’Atenció Primària de les Terres de l’Ebre es reobriran a partir de dilluns, 8 de juny, coincidint amb l’entrada a la fase 3 de desescalada de la regió sanitària. El departament de Salut garantirà la presència d’equips de professionals sanitaris a tots els CAPS del territori. En el cas de la comarca del Baix Ebre, aquesta setmana ja han reobert els CAPS de Camarles i l’Ampolla. A partir de dilluns hi haurà un equip de professionals sanitaris als centres d’atenció primària de Roquetes, Xerta i el Perelló, de dilluns a divendres de vuit del  matí a tres de la tarda. En el cas del CAP de Sant Jaume d’Enveja, que depèn de l’Àrea Bàsica de Salut de Deltebre, l’atenció serà de dilluns a divendres però de vuit a onze del matí. 

La directora de Salut a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, ha insistit però que malgrat que es farà atenció presencial, sempre s’ha de contactar prèviament amb el CAP de referència i serà el criteri del professional el que determinarà si la visita es fa via telemàtica, presencial o a domicili, en funció de cada cas….

Lleixà ha explicat que el Departament prepara un reforç per als mesos d’estiu a partir del 21 de juny al CAP de l’Ametlla de Mar, on hi haurà accés al punt d’atenció continuada d’urgències i al CAP de l’Ampolla, que es detallarà en els propers dies. 

D’altra banda, en el cas de la línea d’atenció pediàtrica de Tortosa  de moment no retornarà al CAP Baix Ebre i es quedarà al CAP de Roquetes

Pel que fa als consultoris locals, el compromís de Salut és que hi hagi atenció presencial programada al menys un dia a la setmana, que es podria ampliar en funció de les necessitats i demanda de cada població. Així ho ha explicat Mar Lleixà

La directora de Salut a les TE va donar ahir el detall de la reobertura dels Centres d’Atenció Primària en el sí del Consell d’Alcaldes del Baix Ebre. Dimecres a la tarda ho va fer amb els del Montsià i la setmana passada amb els de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST