Les Coves Meravelles de Benifallet tornaran a rebre visitants aquest cap de setmana

Escrit per el 12 de juny de 2020

Les Coves Meravelles de Benifallet tornaran a obrir a partir d’aquest dissabte després de tancar portes el 14 de març a causa del coronavirus. Els visitants hauran de fer la reserva amb antelació perquè es redueixen els grups de visita a 15 persones.

La reducció del nombre de persones per visita no serà l’únic canvi. També s’ha modificat el recorregut per tal de garantir la distància de seguretat durant la visita i s’ha establert un horari per a les entrades. Fins ara aquest procés es realitzava a mesura que arribaven els visitants. Serà als matins a les 10h, a les 10:50h, a els 11:40h, a les 12:10h i a les 13h. En canvi a la tarda les hores per adquirir les entrades serà a les 16.00 hores, 16.50 hores, 17.40 hores, 18.10 hores i 19.00 hores. Durant aquest mes de juny caldrà reservar l’entrada prèviament, trucant a telèfon 977 26 78 00 o enviant un correu electrònic a covesmeravelles@gmail.com. Això si, el pagament només l’acceptaran amb targeta. Silvia Folqué és la regidora de turisme del municipi de Benifallet.

Durant la visita s’haurà de portar posada la mascareta i seguir en tot moment les indicacions de les guies. Ja s’ha previst també la dotació d’EPIS al personal laboral i s’ha col·locat una mampara de protecció a la recepció. A més, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts de la visita. La regidora apunta que a causa de la situació viscuda hi arribaran més visites del territori.

Pel que fa al Llagut Benifallet i al Punt d’Atenció Turística, està previst que reprenguin la seva activitat el proper 1 de juliol.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Les Coves Meravelles de Benifallet tornaran a obrir a partir d’aquest dissabte després de tancar portes el 14 de març a causa del coronavirus. Els visitants hauran de fer la reserva amb antelació perquè es redueixen els grups de visita a 15 persones.

La reducció del nombre de persones per visita no serà l’únic canvi. També s’ha modificat el recorregut per tal de garantir la distància de seguretat durant la visita i s’ha establert un horari per a les entrades. Fins ara aquest procés es realitzava a mesura que arribaven els visitants. Serà als matins a les 10h, a les 10:50h, a els 11:40h, a les 12:10h i a les 13h. En canvi a la tarda les hores per adquirir les entrades serà a les 16.00 hores, 16.50 hores, 17.40 hores, 18.10 hores i 19.00 hores. Durant aquest mes de juny caldrà reservar l’entrada prèviament, trucant a telèfon 977 26 78 00 o enviant un correu electrònic a covesmeravelles@gmail.com. Això si, el pagament només l’acceptaran amb targeta. Silvia Folqué és la regidora de turisme del municipi de Benifallet.

Durant la visita s’haurà de portar posada la mascareta i seguir en tot moment les indicacions de les guies. Ja s’ha previst també la dotació d’EPIS al personal laboral i s’ha col·locat una mampara de protecció a la recepció. A més, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts de la visita. La regidora apunta que a causa de la situació viscuda hi arribaran més visites del territori.

Pel que fa al Llagut Benifallet i al Punt d’Atenció Turística, està previst que reprenguin la seva activitat el proper 1 de juliol.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST