El tortosí Pere Estupinyà publica el llibre “A Vivir la ciencia”

Escrit per el 12 de juny de 2020

El divulgador científic tortosí, Pere Estupinyà, ha publicat aquest mes de juny un nou llibre, sota el títol “A vivir la ciencia: Las pasiones que despierta el conocimieto”. Sota el segell editorial de Penguin Random House, el llibre recull diferents temes que l’autor ha volgut profunditzar.

Estupinyà ha considerat la nova publicació com un dels més madurs, des del qual exigeix a la ciència. Aquest cop l’autor ha volgut posar de relleu el món científic des del seu punt de vista més social. Considera que aquest sector pot ser molt funcional en el dia a dia de les persones i que, per això, hauria d’estar més al servei de les administracions i la població. Així ho explicava l’autor.

Considera que el públic del llibre pot ser molt divers i que no cal tenir gaires coneixements científics per entendre’l, sinó que s’ha d’agafar per aprendre i treure les pròpies conclusions. Al llarg dels 10 capítols l’autor fa referència a cada una de les emocions que desperta la ciència, des de l’esperança fins a la indignació, per acabar amb l’empatia.

L’autor ha confessat que ha escrit part d’aquest llibre en un bar de la Ràpita durant el temps lliure que va gaudir l’estiu passat. Actualment resideix a Buenos Aires, a l’Argentina, i dirigeix i presenta el programa El cazador de Cerebros a TVE, a més de fer conferències sobre ciència arreu del món.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El divulgador científic tortosí, Pere Estupinyà, ha publicat aquest mes de juny un nou llibre, sota el títol “A vivir la ciencia: Las pasiones que despierta el conocimieto”. Sota el segell editorial de Penguin Random House, el llibre recull diferents temes que l’autor ha volgut profunditzar.

Estupinyà ha considerat la nova publicació com un dels més madurs, des del qual exigeix a la ciència. Aquest cop l’autor ha volgut posar de relleu el món científic des del seu punt de vista més social. Considera que aquest sector pot ser molt funcional en el dia a dia de les persones i que, per això, hauria d’estar més al servei de les administracions i la població. Així ho explicava l’autor.

Considera que el públic del llibre pot ser molt divers i que no cal tenir gaires coneixements científics per entendre’l, sinó que s’ha d’agafar per aprendre i treure les pròpies conclusions. Al llarg dels 10 capítols l’autor fa referència a cada una de les emocions que desperta la ciència, des de l’esperança fins a la indignació, per acabar amb l’empatia.

L’autor ha confessat que ha escrit part d’aquest llibre en un bar de la Ràpita durant el temps lliure que va gaudir l’estiu passat. Actualment resideix a Buenos Aires, a l’Argentina, i dirigeix i presenta el programa El cazador de Cerebros a TVE, a més de fer conferències sobre ciència arreu del món.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST