La 27a Mostra de Jazz de Tortosa es realitzarà del 30 de juliol al 15 d’agost

Escrit per el 15 de juny de 2020

La 27 Mostra de Jazz de Tortosa es durà a terme enguany al llarg de quinze dies, entre el 30 de juliol i el 15 d’agost. D’aquesta manera volen garantir les mesures de seguretat davant el coronavirus per evitar aglomeracions, però també respondre a la demanda del sector de la restauració.

De fet els bars i restaurants de la ciutat que hi participen en aquesta mostra ja fa algunes edicions que demanaven que s’allarguessin els dies de la mostra, que fins ara es condensava en una sola setmana. Tot i això, les principals actuacions es duran a terme entre els dijous i diumenges, al llarg dels 3 caps de setmana. Totes elles tindran lloc a l’exterior, la qual cosa ha fet anul·lar les actuacions d’inauguració i cloenda a l’Auditori Felip Pedrell. Tot i això han decidit tirar endavant la resta de programació per donar suport al sector de la restauració i també al cultural. Així ho ha argumentat el regidor de cultura, Enric Roig.

La Mostra s’emmarcarà en tota una programació que l’Ajuntament organitzarà per amenitzar la ciutat durant l’estiu, amb activitats com ara cinema a la fresca. Enguany s’hi aplegaran fins a 20 bars i restaurants i es mantindrà les jornades de cuina Cajún, així com l’espai del Jazz Jove dels Països Catalans. El director de la Mostra, Xavier Bertomeu, ha fet una crida als grups musicals del territori a participar-hi.

El cartell de la 27a edició es donarà pròximament a conèixer, donat que aquesta setmana el jurat es reunirà per escollir-lo. En el certament d’aquest 2020 s’hi han presentat fins a una norantena de propostes.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La 27 Mostra de Jazz de Tortosa es durà a terme enguany al llarg de quinze dies, entre el 30 de juliol i el 15 d’agost. D’aquesta manera volen garantir les mesures de seguretat davant el coronavirus per evitar aglomeracions, però també respondre a la demanda del sector de la restauració.

De fet els bars i restaurants de la ciutat que hi participen en aquesta mostra ja fa algunes edicions que demanaven que s’allarguessin els dies de la mostra, que fins ara es condensava en una sola setmana. Tot i això, les principals actuacions es duran a terme entre els dijous i diumenges, al llarg dels 3 caps de setmana. Totes elles tindran lloc a l’exterior, la qual cosa ha fet anul·lar les actuacions d’inauguració i cloenda a l’Auditori Felip Pedrell. Tot i això han decidit tirar endavant la resta de programació per donar suport al sector de la restauració i també al cultural. Així ho ha argumentat el regidor de cultura, Enric Roig.

La Mostra s’emmarcarà en tota una programació que l’Ajuntament organitzarà per amenitzar la ciutat durant l’estiu, amb activitats com ara cinema a la fresca. Enguany s’hi aplegaran fins a 20 bars i restaurants i es mantindrà les jornades de cuina Cajún, així com l’espai del Jazz Jove dels Països Catalans. El director de la Mostra, Xavier Bertomeu, ha fet una crida als grups musicals del territori a participar-hi.

El cartell de la 27a edició es donarà pròximament a conèixer, donat que aquesta setmana el jurat es reunirà per escollir-lo. En el certament d’aquest 2020 s’hi han presentat fins a una norantena de propostes.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST