L’Ajuntament de Tortosa rep el segell Infoparticipa de la UAB

Escrit per el 16 de juny de 2020

L’Ajuntament de Tortosa ha rebut el segell “Infoparticipa”, que atorga anualment el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB.

Aquest segell és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona per reconèixer les bones pràctiques als webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i diputacions. Aquest s’atorga, en el cas de les poblacions, a aquelles que obtenen més indicadors positius en funció del nombre d’habitants i les característiques del municipi. Enguany han distingit fins a 122 administracions catalanes, entre elles l’Ajuntament de Tortosa. Els aspectes que s’avaluen tenen en compte si s’informa correctament sobre qui integra la corporació municipal, sobre com es gestionen els recursos col·lectius o sobre la informació publicada en relació amb el municipi o les eines de participació ciutadana existents, entre d’altres. Així ho valorava l’alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé.

Roigé també ha agraït a tots els departaments implicats, ha dit, “per l’esforç i la constància” en mantenir la informació actualitzada al web municipal. L’informe realitzat enguany destaca el fet que un 29% d’ajuntaments distingits estan presidits per una alcaldessa, un percentatge més gran que el del total de municipis de Catalunya amb dones al capdavant, que representa un 23%. L’edició d’enguany també ha lliurat fins a 5 premis extraordinaris per reconèixer la qualitat i l’eficàcia comunicativa d’ajuntaments amb pocs habitants. Un d’aquests s’ha lliurat al municipi ebrenc de l’Aldea.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa ha rebut el segell “Infoparticipa”, que atorga anualment el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB.

Aquest segell és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona per reconèixer les bones pràctiques als webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i diputacions. Aquest s’atorga, en el cas de les poblacions, a aquelles que obtenen més indicadors positius en funció del nombre d’habitants i les característiques del municipi. Enguany han distingit fins a 122 administracions catalanes, entre elles l’Ajuntament de Tortosa. Els aspectes que s’avaluen tenen en compte si s’informa correctament sobre qui integra la corporació municipal, sobre com es gestionen els recursos col·lectius o sobre la informació publicada en relació amb el municipi o les eines de participació ciutadana existents, entre d’altres. Així ho valorava l’alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé.

Roigé també ha agraït a tots els departaments implicats, ha dit, “per l’esforç i la constància” en mantenir la informació actualitzada al web municipal. L’informe realitzat enguany destaca el fet que un 29% d’ajuntaments distingits estan presidits per una alcaldessa, un percentatge més gran que el del total de municipis de Catalunya amb dones al capdavant, que representa un 23%. L’edició d’enguany també ha lliurat fins a 5 premis extraordinaris per reconèixer la qualitat i l’eficàcia comunicativa d’ajuntaments amb pocs habitants. Un d’aquests s’ha lliurat al municipi ebrenc de l’Aldea.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST