Les Terres de l’Ebre es promociona com a destí turístic en la nova campanya de la Generalitat “Catalunya és casa teva”

Escrit per el 16 de juny de 2020

Les Terres de l’Ebre es promocionaran com a destí turístic en la nova campanya que ha impulsat la Generalitat per aquest estiu. Sota l’eslògan “Catalunya és casa teva”, es vol fer una crida sobretot al turisme de proximitat.

La nova campanya de promoció turística s’ha donat a conèixer aquesta setmana i es plasmarà en diferents formats fins al 15 de setembre. D’aquesta manera es complementarà amb la promoció que ja es feia per part del Patronat de Turisme de Tarragona, sota el títol ‘Terres de l’Ebre. Recomencem’. En la nova campanya s’hi han dissenyat vídeos per promocionar el turisme català, però també s’hi han realitzat altres enfocats en els diferents territoris del país. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha explicat que així es vol demostrar la riquesa del país:

El departament de Turisme hi destinarà un total de 7,4 milions d’euros per aquesta temporada, dels quals 3,3 milions ja s’han invertit per aquest tret de sortida. Tot i que el principal destinatari serà el turista nacional, la campanya també s’hi focalitza en el mercat de França, Regne Unit, Alemanya i Benelux. Serà de cara la tardor quan esperen fer-ho per als països més allunyats. L’alcaldessa de Tortosa i presidenta del Patronat de Turisme de Tarragona, Meritxell Roigé, ha destacat així els trets característics de les Terres de l’Ebre per als visitants.

El Patronat de Turisme aporta 195.000 € en aquesta campanya, amb insercions en mitjans televisius i online amb l’objectiu d’aconseguir més de 54 milions d’impactes.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Les Terres de l’Ebre es promocionaran com a destí turístic en la nova campanya que ha impulsat la Generalitat per aquest estiu. Sota l’eslògan “Catalunya és casa teva”, es vol fer una crida sobretot al turisme de proximitat.

La nova campanya de promoció turística s’ha donat a conèixer aquesta setmana i es plasmarà en diferents formats fins al 15 de setembre. D’aquesta manera es complementarà amb la promoció que ja es feia per part del Patronat de Turisme de Tarragona, sota el títol ‘Terres de l’Ebre. Recomencem’. En la nova campanya s’hi han dissenyat vídeos per promocionar el turisme català, però també s’hi han realitzat altres enfocats en els diferents territoris del país. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha explicat que així es vol demostrar la riquesa del país:

El departament de Turisme hi destinarà un total de 7,4 milions d’euros per aquesta temporada, dels quals 3,3 milions ja s’han invertit per aquest tret de sortida. Tot i que el principal destinatari serà el turista nacional, la campanya també s’hi focalitza en el mercat de França, Regne Unit, Alemanya i Benelux. Serà de cara la tardor quan esperen fer-ho per als països més allunyats. L’alcaldessa de Tortosa i presidenta del Patronat de Turisme de Tarragona, Meritxell Roigé, ha destacat així els trets característics de les Terres de l’Ebre per als visitants.

El Patronat de Turisme aporta 195.000 € en aquesta campanya, amb insercions en mitjans televisius i online amb l’objectiu d’aconseguir més de 54 milions d’impactes.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST