Atorgada la llicència d’obres de la nova planta d’envasat de Florette a Tortosa

Escrit per el 17 de juny de 2020

La junta de Govern de l’Ajuntament de Tortosa ja ha atorgat la llicència d’obres de l’empresa Florette, per tal que aquesta construeixi la seva nova planta al polígon Catalunya Sud. Està previst que l’actuació estigui finalitzada per a la primavera del 2021.

Aquest projecte de Florette suposarà una inversió de 13 milions d’euros en una primera fase. Serviran per a la construcció de la nau de producció i la zona d’oficines, que ocuparan 7.600 metres quadrats. D’aquest el 94% corresponen al terme municipal de Tortosa i la resta, al de l’Aldea. La planta es dedicarà a l’envasat d’hortalisses fresques per a amanida, i la previsió és que la producció se situe en 25 milions de bosses anuals. La planta oferirà així al territori fins a 200 llocs de treball directes. L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha celebrat que finalment la filial escollís Tortosa, donat que competia entre altres punts de la geografia espanyola:

La filial navarresa ha comprat així a l’ICASÒL un total de més de 41.000 m2, per un preu de venda d’1.098.500 euros. La superfície total de 136 hectàrees corresponen un 82,6 d’hectàrees a l’àmbit de Tortosa i les altres 53,4 hectàrees a l’Aldea. En aquesta primera fase hi construiran a partir de les pròximes setmanes, la primera nau. Segons les previsions aquesta haurà d’estar finalitzada durant el segon trimestre del 2021. Més endavant, en una segona fase, hi ha prevista la construcció d’una altra edificació de 6.000 m2. Actualment, l’INCASÒL té 5 parcel·les disponibles en aquest sector Catalunya Sud destinades a indústria aïllada.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La junta de Govern de l’Ajuntament de Tortosa ja ha atorgat la llicència d’obres de l’empresa Florette, per tal que aquesta construeixi la seva nova planta al polígon Catalunya Sud. Està previst que l’actuació estigui finalitzada per a la primavera del 2021.

Aquest projecte de Florette suposarà una inversió de 13 milions d’euros en una primera fase. Serviran per a la construcció de la nau de producció i la zona d’oficines, que ocuparan 7.600 metres quadrats. D’aquest el 94% corresponen al terme municipal de Tortosa i la resta, al de l’Aldea. La planta es dedicarà a l’envasat d’hortalisses fresques per a amanida, i la previsió és que la producció se situe en 25 milions de bosses anuals. La planta oferirà així al territori fins a 200 llocs de treball directes. L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha celebrat que finalment la filial escollís Tortosa, donat que competia entre altres punts de la geografia espanyola:

La filial navarresa ha comprat així a l’Incasol un total de més de 41.000 m2, per un preu de venda d’1.098.500 euros. La superfície total de 136 hectàrees corresponen un 82,6 d’hectàrees a l’àmbit de Tortosa i les altres 53,4 hectàrees a l’Aldea. En aquesta primera fase hi construiran a partir de les pròximes setmanes, la primera nau. Segons les previsions aquesta haurà d’estar finalitzada durant el segon trimestre del 2021. Més endavant, en una segona fase, hi ha prevista la construcció d’una altra edificació de 6.000 m2. Actualment, l’INCASÒL té 5 parcel·les disponibles en aquest sector Catalunya Sud destinades a indústria aïllada.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST