El govern de Tortosa nega sobrecost en les obres de la plaça de la Catedral i acusa l’oposició de mentir

Escrit per el 17 de juny de 2020

El govern municipal de Tortosa desmenteix que hi hagi sobrecost en les obres de la plaça de davant de la Catedral i acusen l’oposició  de llençar acusacions falses. 

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i el tinent d’alcalde d’urbanisme, Enric Roig han sortit al pas de les crítiques que han fet aquesta setmana els grups a l’oposició com Movem Tortosa i la CUP per la gestió de les obres d’urbanització de la de la plaça de la Catedral, que estan aturades. Des del govern municipal asseguren que no hi ha hagut cap sobrecost. Argumenten que la modificació del projecte que es va fer al febrer i que suposa un increment del 14% va lligat a la incorporació de l’arranjament de la mitgera, més excavacions arqueològiques i part de la museïtzació. Unes actuacions en què tots els grups a l’oposició van estar d’acord que s’integressin al projecte. Cal afegir que l’ajuntament va obtenir una subvenció d’1,8 milions d’euros del fons feder, dels quals un miló es destinen a finançar aquest projecte d’urbanització de la plaça de la catedral. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé ha acusat els grups de l’oposició de mentir i de donar dades falses per desgastar el govern.

El projecte inicial d’urbanització de la plaça de davant de la Catedral de Tortosa es va adjudicar per 1.8 milions d’euros a l’empresa Arnó e Hijos. Quan al mes de febrer d’enguany, el govern decideix modificar el projecte per incorporar-hi noves actuacions, l’empresa comunica que no pot fer front a l’obra. L’Ajuntament va pagar a l’empresa 661.000 euros corresponents a 6 certificacions i la liquidació.

El tinent d’alcalde d’urbanisme, Enric Roig, per la seva banda, ha assegurat que en tot moment ha estat transparent en la gestió de la nova licitació de l’obra…

El govern de l’Ajuntament de Tortosa preveu adjudicar a finals de juliol el projecte modificat de les obres de la plaça de la catedral, actualment en fase de licitació per un import d’1.797.000 euros i un termini d’execució de cinc mesos. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El govern municipal de Tortosa desmenteix que hi hagi sobrecost en les obres de la plaça de davant de la Catedral i acusen l’oposició  de llençar acusacions falses. 

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i el tinent d’alcalde d’urbanisme, Enric Roig han sortit al pas de les crítiques que han fet aquesta setmana els grups a l’oposició com Movem Tortosa i la CUP per la gestió de les obres d’urbanització de la de la plaça de la Catedral, que estan aturades. Des del govern municipal asseguren que no hi ha hagut cap sobrecost. Argumenten que la modificació del projecte que es va fer al febrer i que suposa un increment del 14% va lligat a la incorporació de l’arranjament de la mitgera, més excavacions arqueològiques i part de la museïtzació. Unes actuacions en què tots els grups a l’oposició van estar d’acord que s’integressin al projecte. Cal afegir que l’ajuntament va obtenir una subvenció d’1,8 milions d’euros del fons feder, dels quals un miló es destinen a finançar aquest projecte d’urbanització de la plaça de la catedral. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé ha acusat els grups de l’oposició de mentir i de donar dades falses per desgastar el govern.

El projecte inicial d’urbanització de la plaça de davant de la Catedral de Tortosa es va adjudicar per 1.8 milions d’euros a l’empresa Arnó e Hijos. Quan al mes de febrer d’enguany, el govern decideix modificar el projecte per incorporar-hi noves actuacions, l’empresa comunica que no pot fer front a l’obra. L’Ajuntament va pagar a l’empresa 661.000 euros corresponents a 6 certificacions i la liquidació.

El tinent d’alcalde d’urbanisme, Enric Roig, per la seva banda, ha assegurat que en tot moment ha estat transparent en la gestió de la nova licitació de l’obra…

El govern de l’Ajuntament de Tortosa preveu adjudicar a finals de juliol el projecte modificat de les obres de la plaça de la catedral, actualment en fase de licitació per un import d’1.797.000 euros i un termini d’execució de cinc mesos. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST