Movem Tortosa demanarà la creació d’una comissió d’obres públiques davant els problemes de les obres de la catedral

Escrit per el 17 de juny de 2020

El grup de Movem Tortosa també ha sortit a denunciar la gestió de les obres d’urbanització de la plaça de la catedral. Han criticat el seu sobrecost i l’incompliment dels terminis marcats.

El primer grup a l’oposició de l’Ajuntament de Tortosa ha qualificat de “mala praxi” les obres de la futura plaça. D’una banda han titllat les planificacions de les obres públiques de la ciutat de “fiasco”, posant d’exemple el retard d’altres actuacions com les piscines públiques o el pont de l’Estat. D’altra banda també han posat sobre la taula el sobrecost que ja acumula l’obra, el qual han situat al 35% per les modificacions pressupostàries dels mesos de gener i març. El portaveu del partit, Jordi Jordan, diu que els preocupa la situació:

Per això des de Movem Tortosa proposaran, en el proper ple ordinari, la creació d’una comissió específica d’obres públiques per a les obres que superin el mig milió d’euros. Volen que aquesta es reuneixi periòdicament per fer un seguiment de cada una d’elles, a banda d’aprovar de forma vinculant les diferents modificacions. Jordan afegeix que ha de ser un instrument que permeti controlar l’estat de les diferents actuacions urbanístiques.

La moció també inclou la necessitat d’habilitar al web de l’Ajuntament un apartat on la ciutadania pugui informar-se de l’estat de les obres, les partides pressupostàries que s’hi destinen o sobre les modificacions puguin dur-se a terme. En aquest cas només apareixerien les que superin també el mig milió d’euros.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El grup de Movem Tortosa també ha sortit a denunciar la gestió de les obres d’urbanització de la plaça de la catedral. Han criticat el seu sobrecost i l’incompliment dels terminis marcats.

El primer grup a l’oposició de l’Ajuntament de Tortosa ha qualificat de “mala praxi” les obres de la futura plaça. D’una banda han titllat les planificacions de les obres públiques de la ciutat de “fiasco”, posant d’exemple el retard d’altres actuacions com les piscines públiques o el pont de l’Estat. D’altra banda també han posat sobre la taula el sobrecost que ja acumula l’obra, el qual han situat al 35% per les modificacions pressupostàries dels mesos de gener i març. El portaveu del partit, Jordi Jordan, diu que els preocupa la situació:

Per això des de Movem Tortosa proposaran, en el proper ple ordinari, la creació d’una comissió específica d’obres públiques per a les obres que superin el mig milió d’euros. Volen que aquesta es reuneixi periòdicament per fer un seguiment de cada una d’elles, a banda d’aprovar de forma vinculant les diferents modificacions. Jordan afegeix que ha de ser un instrument que permeti controlar l’estat de les diferents actuacions urbanístiques.

La moció també inclou la necessitat d’habilitar al web de l’Ajuntament un apartat on la ciutadania pugui informar-se de l’estat de les obres, les partides pressupostàries que s’hi destinen o sobre les modificacions puguin dur-se a terme. En aquest cas només apareixerien les que superin també el mig milió d’euros.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST