Els CAP de l’Ametlla de Mar, Alcanar, Horta, la Sénia i Santa Bàrbara recuperen dilluns l’atenció continuada les 24h

Escrit per el 18 de juny de 2020

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre recuperarà l’atenció continuada, amb els mateixos horaris previs a la Covid, a partir del dilluns dia 22 de juny. Això comporta el retorn del servei dels CAPS les 24h als municipis de l’Ametlla de Mar, Alcanar, Horta, la Sénia i Santa Bàrbara. La regió sanitaria també es prepara a per aquest estiu amb un reforç de 33 professionals i una inversió addicional al pla de 255 mil euros.

Dilluns la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre recuperarà l’atenció continuada amb l’horari que ja es trobava establert abans de la pandèmia. D’aquesta manera es retorna el servei de 24h en municipis que durant la desescalada venien reivindicant-ho, com és el cas de la Sénia o Santa Bàrbara, com també a Alcanar, l’Ametlla de Mar i Horta de Sant Joan. En el cas del municipi de Xerta, aquest també recupera l’horari habitual, és a dir, les 12h en horari diürn en caps de setmana i festius. En el cas d’Horta, la Sénia, Santa Bàrbara i Xerta tindran un triatge previ i aquells casos de sospita Covid seran derivats als CAP capçalera. Per això, des de Salut continuen recomanant la trucada prèvia al 061. Així ho remarcava la directora de Salut a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà:

Lleixà també ha explicat avui la planificació del pla de reforç d’estiu a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. S’ha aprovat per al conjunt de Catalunya un import addicional de 5 milions d’euros, dels quals a les Terres de l’Ebre li corresponen uns 255 mil euros. Es contractaran 33 professionals d’atenció primària per a les comarques ebrenques, sobretot per reforçar l’atenció als municipis de costa. D’aquests 7 seran metges, 13 seran infermeres, 7 auxiliars administratius i 6 tècnics de cures auxiliars d’infermeria

La directora de Salut també ha explicat que de cara a la tardor s’espera una nova aportació a l’atenció primària de tota Catalunya d’uns 20 milions d’euros. Diu que serà necessari el seu reforç per tal de detectar i controlar possibles rebrots comunitaris, incloses les residències.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre recuperarà l’atenció continuada, amb els mateixos horaris previs a la Covid, a partir del dilluns dia 22 de juny. Això comporta el retorn del servei dels CAPS les 24h als municipis de l’Ametlla de Mar, Alcanar, Horta, la Sénia i Santa Bàrbara. La regió sanitaria també es prepara a per aquest estiu amb un reforç de 33 professionals i una inversió addicional al pla de 255 mil euros.

Dilluns la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre recuperarà l’atenció continuada amb l’horari que ja es trobava establert abans de la pandèmia. D’aquesta manera es retorna el servei de 24h en municipis que durant la desescalada venien reivindicant-ho, com és el cas de la Sénia o Santa Bàrbara, com també a Alcanar, l’Ametlla de Mar i Horta de Sant Joan. En el cas del municipi de Xerta, aquest també recupera l’horari habitual, és a dir, les 12h en horari diürn en caps de setmana i festius. En el cas d’Horta, la Sénia, Santa Bàrbara i Xerta tindran un triatge previ i aquells casos de sospita Covid seran derivats als CAP capçalera. Per això, des de Salut continuen recomanant la trucada prèvia al 061. Així ho remarcava la directora de Salut a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà:

Lleixà també ha explicat avui la planificació del pla de reforç d’estiu a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. S’ha aprovat per al conjunt de Catalunya un import addicional de 5 milions d’euros, dels quals a les Terres de l’Ebre li corresponen uns 255 mil euros. Es contractaran 33 professionals d’atenció primària per a les comarques ebrenques, sobretot per reforçar l’atenció als municipis de costa. D’aquests 7 seran metges, 13 seran infermeres, 7 auxiliars administratius i 6 tècnics de cures auxiliars d’infermeria

La directora de Salut també ha explicat que de cara a la tardor s’espera una nova aportació a l’atenció primària de tota Catalunya d’uns 20 milions d’euros. Diu que serà necessari el seu reforç per tal de detectar i controlar possibles rebrots comunitaris, incloses les residències.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST