Tortosa reobre equipaments municipals i parcs infantils

Escrit per el 19 de juny de 2020

Amb l’entrada en la nova fase de represa de la normalitat, l’Ajuntament de Tortosa reobre tots els equipaments municipals, sempre tenint en compte l’aforament permès i les distàncies de seguretat. Així doncs, ja podran rebre visites de forma presencial els serveis d’Atenció integral Lgtbi i el d’Atenció a les Dones, l’Espai Obert d’Aprenentatge així com el Punt d’informació juvenil o l’Oficina Jove. També a partir d’avui es reobren els parcs infantils del municipi.Prèviament, la regidoria de Serveis hi ha dut a terme tasques exhaustives de neteja i desinfecció, que es mantindran de manera periòdica per evitar possibles contagis per l’ús d’aquestes instal·lacions.L’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha demanat però a les famílies que actuin amb responsabilitat per mantenir les mesures de seguretat

El pla municipal de retorn a la normalitat també preveu la reincorporació presencial del personal laboral de l’Ajuntament, que fins ara ha mantingut la prestació del servei mitjançant el teletreball. El 22 de juny, la reincorporació presencial ja serà del 85%, i arribarà al 100% l’1 de juliol. Pel que fa als equipaments esportius, dilluns arrancaran els campus d’estiu, amb les modalitats de multiesport, futbol i rítmica, a Tortosa, i de multiesport a Jesús. El dilluns següent, 29 de juny, el WIN Tortosa reprendrà totes freqüències de les activitats dirigides, a les quals es podrà participar amb cita prèvia a través del portal habilitat per als usuaris. També les classes de pàdel, tant al WIN Tortosa com al WIN Jesús. Pel que fa a les piscines de Jesús i dels Reguers, està previst que reòbriguen portes el dijous 25 de juny.

Reobertura Consultaris Mèdics

D’altra banda, l’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha exigit al Departament de Salut que es normalitzi l’atenció presencial als consultoris locals de Jesús, Bítem, Camp-redó, i Els Reguers ara que s’ha deixat enrera l’estat d’alarma. De moment Salut ha previst només un dia d’atenció presencial als consultoris i la resta de visites es fan per via telemàtica o  telefònica. Roigé considera que és insuficient i que la situació de normalitat que té el territori permetria reobrir els consultoris…

L’alcaldessa de Tortosa també ha reclamat que retorini l’atenció pediàtrica al municipi. Encara en l’àmbit de la salut, a partir de dilluns es reobrirà el Centre de Dia de l’Hospital de la Santa Creu de jesús i també retorna  a la normalitat a la Clínica Terres de l’Ebre que ja ha restablert el servei de visites. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Amb l’entrada en la nova fase de represa de la normalitat, l’Ajuntament de Tortosa reobre tots els equipaments municipals, sempre tenint en compte l’aforament permès i les distàncies de seguretat. Així doncs, ja podran rebre visites de forma presencial els serveis d’Atenció integral Lgtbi i el d’Atenció a les Dones, l’Espai Obert d’Aprenentatge així com el Punt d’informació juvenil o l’Oficina Jove. També a partir d’avui es reobren els parcs infantils del municipi. L’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha demanat però a les famílies que actuin amb responsabilitat per mantenir les mesures de seguretat

Prèviament, la regidoria de Serveis hi ha dut a terme tasques exhaustives de neteja i desinfecció, que es mantindran de manera periòdica per evitar possibles contagis per l’ús d’aquestes instal·lacions. En aquest sentit, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha demanat a les famílies que siguen curoses a l’hora de fer servir els parcs infantils, que respecten al màxim les mesures d’higiene i distanciament, i que eviten que s’hi produïsquen grans concentracions. El pla municipal de retorn a la normalitat també preveu la reincorporació presencial del personal laboral de l’Ajuntament, que fins ara ha mantingut la prestació del servei mitjançant el teletreball. El 22 de juny, la reincorporació presencial ja serà del 85%, i arribarà al 100% l’1 de juliol. Pel que fa als equipaments esportius, dilluns arrancaran els campus d’estiu, amb les modalitats de multiesport, futbol i rítmica, a Tortosa, i de multiesport a Jesús. El dilluns següent, 29 de juny, el WIN Tortosa reprendrà totes freqüències de les activitats dirigides, a les quals es podrà participar amb cita prèvia a través del portal habilitat per als usuaris. També les classes de pàdel, tant al WIN Tortosa com al WIN Jesús. Pel que fa a les piscines de Jesús i dels Reguers, està previst que reòbriguen portes el dijous 25 de juny.

Pel que fa a la plantilla de l’Ajuntament de Tortosa, el 85% del personal tornarà a treballar de forma presencial a partir del dia 25 de juny i el 100% ho farà a partir del dia 1 de juliol. 

Reobertura Consultaris Mèdics

D’altra banda, l’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha exigit al Departament de Salut que es normalitzi l’atenció presencial als consultoris locals de Jesús, Bítem, Camp-redó, i Els Reguers ara que s’ha deixat enrera l’estat d’alarma. De moment Salut ha previst només un dia d’atenció presencial als consultoris i la resta de visites es fan per via telemàtica o  telefònica. Roigé considera que és insuficient i que la situació de normalitat que té el territori permetria reobrir els consultoris…

L’alcaldessa de Tortosa també ha reclamat que retorini l’atenció pediàtrica al municipi. Encara en l’àmbit de la salut, a partir de dilluns es reobrirà el Centre de Dia de l’Hospital de la Santa Creu de jesús i també retorna  a la normalitat a la Clínica Terres de l’Ebre que ja ha restablert el servei de visites. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST