La Diputació de Tarragona invertirà més de 6M€ a la xarxa de carreteres de les Terres de l’Ebre

Escrit per el 26 de juny de 2020

La Diputació de Tarragona ha portat avui a ple un programa quadriennal d’inversions per a la seva xarxa local de carreteres. La seva inversió al conjunt de la demarcació fins al 2023 ascendeix als 18,6M€ que permetran millorar uns 36km de la xarxa.

Es tracta del primer programa que redacta la Diputació amb l’objectiu de recollir els projectes de millora que l’ens considera prioritaris dintre de la seva xarxa viaria i que haurà d’executar durant aquest mandat. La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha assenyalat que aquest instrument ha de servir també per a la reactivació econòmica del territori.

Dels prop de 19M€ d’inversió total, s’hi destinaran a les Terres de l’Ebre uns 6,12M€ per al treball de 6 projectes. Aquests corresponen a l’inici de la construcció d’un bypass pel camí de la Descàrrega – entre l’Ampolla i Deltebre – la construcció d’una rotonda a la intersecció al camí de les Candenes, a l’Ametlla de Mar; millores puntuals al tram de la TV-3421 entre Mas de Barberans i Roquetes, vial on volen situar una rotonda a la intersecció amb el carrer Constitució de Roquetes. També hi volen incloure una circumval·lació a la TV-3313 en el tram entre Ulldecona i la Galera, per Godall, i finalment, el condicionament de la T-324 entre Benissanet i Mora d’Ebre. El Diputat delegat d’Oficina Tècnica i Projectes i Obres, Carles Pellicer, ha explicat quins són els principals criteris a seguir per invertir en aquestes carreteres.

A finals d’any la Diputació de Tarragona també ha d’aprovar el Pla Zonal, on ja han avançat que s’incorporaran dos actuacions prioritaries: d’una banda la carretera de Poble Nou del Delta i de l’altra, la de Roda de Berà.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Diputació de Tarragona ha portat avui a ple un programa quadriennal d’inversions per a la seva xarxa local de carreteres. La seva inversió al conjunt de la demarcació fins al 2023 ascendeix als 18,6M€ que permetran millorar uns 36km de la xarxa.

Es tracta del primer programa que redacta la Diputació amb l’objectiu de recollir els projectes de millora que l’ens considera prioritaris dintre de la seva xarxa viaria i que haurà d’executar durant aquest mandat. La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha assenyalat que aquest instrument ha de servir també per a la reactivació econòmica del territori.

Dels prop de 19M€ d’inversió total, s’hi destinaran a les Terres de l’Ebre uns 6,12M€ per al treball de 6 projectes. Aquests corresponen a l’inici de la construcció d’un bypass pel camí de la Descàrrega – entre l’Ampolla i Deltebre – la construcció d’una rotonda a la intersecció al camí de les Candenes, a l’Ametlla de Mar; millores puntuals al tram de la TV-3421 entre Mas de Barberans i Roquetes, vial on volen situar una rotonda a la intersecció amb el carrer Constitució de Roquetes. També hi volen incloure una circumval·lació a la TV-3313 en el tram entre Ulldecona i la Galera, per Godall, i finalment, el condicionament de la T-324 entre Benissanet i Mora d’Ebre. El Diputat delegat d’Oficina Tècnica i Projectes i Obres, Carles Pellicer, ha explicat quins són els principals criteris a seguir per invertir en aquestes carreteres.

A finals d’any la Diputació de Tarragona també ha d’aprovar el Pla Zonal, on ja han avançat que s’incorporaran dos actuacions prioritaries: d’una banda la carretera de Poble Nou del Delta i de l’altra, la de Roda de Berà.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST