Carme Valls i Tere Moya, noves presidentes comarcals del PDECAT al Baix Ebre i Montsià

Escrit per el 29 de juny de 2020

La tortosina Carme Valls i l’ampostina Tere Moya són les noves presidentes del Partit Demòcrata al Baix Ebre i al Montsià, després de ser proclamades per les respectives assemblees comarcals divendres. 

Carme Valls i Tere Moya encapçalaven les úniques candidatures que van concórrer a les eleccions de les executives  del PDECAT a les comarques del Baix Ebre i del Montsià, que es van celebrar divendres. Van ser proclamades com a noves presidentes per les assemblees comarcals que es van celebrar via telemàtica. Les noves presidentes comarcals del Partit Demòcrata fixen el seu horitzó en les eleccions municipals del maig del 2023 per  recuperar el govern al màxim de municipis. 

Carme Valls, presidenta del pdecat al Baix Ebre, ha assegurat que l’objectiu és treballar pels pobles, conèixer les seves necessitats i dotar-los del màxim de serveis i recursos per evitar el despoblament. 

Per la seva banda, Tere Moya, presidenta del PDECAT al Montsià, s’ha posat com a fites, recuperar el govern del consell comarcal i el diputat provincial…

L’executiva del PDECAT al Baix Ebre la completen Pere Panisello i Chavarria (Jesús), Neus Balfegó i Marsal (Ametlla), Josep Franch i Pellisé (l’Aldea), Lourdes Domènech i Mauri (Bítem), Xavi Blanch i Miró (Tortosa), Juan Antonio Caballé i Pallarés (Perelló), Andreu Curto i Castells (Deltebre), Anna Rehues i Grau (els Reguers) i Lídia Saura i Benaiges (Roquetes). 

També formaran part de l’executiva del Montsià: René Gonel i Arasa (Masdenverge), Manel Masià Almudever (Amposta), Joan Carles Solanes Samper (la Ràpita), Núria Balagué Raga (Ulldecona), Laia Pla Coto (Santa Bàrbara), Alicia Solé Accensi (la Galera), Paco Reverter Sánchez (Alcanar) i Jennifer Reverté Ferrando (els Muntells)

Carme Valls és actualment coordinadora de l’Institut Català de les Dones a les Terres de l’Ebre, mentre que Tere Moya és és la cap de l’oficina del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre. 

Valls i Moya substitueixen en el càrrec a Kílian Franch i Ivan Romeu, respectivament.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La tortosina Carme Valls i l’ampostina Tere Moya són les noves presidentes del Partit Demòcrata al Baix Ebre i al Montsià, després de ser proclamades per les respectives assemblees comarcals divendres. 

Carme Valls i Tere Moya encapçalaven les úniques candidatures que van concórrer a les eleccions de les executives  del PDECAT a les comarques del Baix Ebre i del Montsià, que es van celebrar divendres. Van ser proclamades com a noves presidentes per les assemblees comarcals que es van celebrar via telemàtica. Les noves presidentes comarcals del Partit Demòcrata fixen el seu horitzó en les eleccions municipals del maig del 2023 per  recuperar el govern al màxim de municipis. 

Carme Valls, presidenta del pdecat al Baix Ebre, ha assegurat que l’objectiu és treballar pels pobles, conèixer les seves necessitats i dotar-los del màxim de serveis i recursos per evitar el despoblament. 

Per la seva banda, Tere Moya, presidenta del PDECAT al Montsià, s’ha posat com a fites, recuperar el govern del consell comarcal i el diputat provincial…

L’executiva del PDECAT al Baix Ebre la completen Pere Panisello i Chavarria (Jesús), Neus Balfegó i Marsal (Ametlla), Josep Franch i Pellisé (l’Aldea), Lourdes Domènech i Mauri (Bítem), Xavi Blanch i Miró (Tortosa), Juan Antonio Caballé i Pallarés (Perelló), Andreu Curto i Castells (Deltebre), Anna Rehues i Grau (els Reguers) i Lídia Saura i Benaiges (Roquetes). 

També formaran part de l’executiva del Montsià: René Gonel i Arasa (Masdenverge), Manel Masià Almudever (Amposta), Joan Carles Solanes Samper (la Ràpita), Núria Balagué Raga (Ulldecona), Laia Pla Coto (Santa Bàrbara), Alicia Solé Accensi (la Galera), Paco Reverter Sánchez (Alcanar) i Jennifer Reverté Ferrando (els Muntells)

Carme Valls és actualment coordinadora de l’Institut Català de les Dones a les Terres de l’Ebre, mentre que Tere Moya és és la cap de l’oficina del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre. 

Valls i Moya substitueixen en el càrrec a Kílian Franch i Ivan Romeu, respectivament.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST