En marxa les obres del nou consultori local de Benifallet

Escrit per el 29 de juny de 2020

El Departament de Salut ja ha iniciat les obres del nou consultori local de Benifallet. Una actuació molt esperada a la població donat els problemes d’accessibilitat que presenta l’actual espai. Des de l’Ajuntament però reclamen que es retorni l’atenció diària d’aquest servei, que s’ha vist agreujat arran de la pandèmia.

Les obres del futur consultori local de Benifallet ja es troben en marxa. L’actuació, realitzada pel Departament de Salut, compta amb un pressupost d’execució de 438.000 euros i està previst que estigui acabat d’aquí a 10 mesos. Aquest estarà situat al Passeig dels Tarongers, on també hi han ubicats els serveis d’atenció social i el futur centre de dia, del qual des del municipi també reclamen la seva immediata posada en marxa. Des de l’Ajuntament han celebrat aquestes obres que, expliquen, significa la dignificació de l’espai per a l’atenció mèdica del municipi. D’aquesta manera es substituirà l’actual consultori mèdic, que presentava problemes d’accessibilitat. Tot i la bona rebuda d’aquesta notícia, la primera tinent d’alcalde de Benifallet, Silvia Folqué, ha reclamat que el servei torni a ser diari. L’escoltem.

Folqué ha afegit que la millora d’aquest servei és imprescindible per evitar la despoblació d’aquests municipis rurals i dotar de recursos mèdics per a la població vulnerable que hi viu. El Departament de Salut també ha finalitzat la licitació per a la redacció del projecte bàsic, projecte executiu i direcció d’obra del Consultori de Jesús, amb un pressupost de 180.000 euros. Aquesta licitació s’havia retardat a causa del coronavirus. Finalment, Salut també han anunciat que equiparà el nou consultori local de Garcia, obra que ja està acabada i que ha assumit l’Ajuntament.

 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Departament de Salut ja ha iniciat les obres del nou consultori local de Benifallet. Una actuació molt esperada a la població donat els problemes d’accessibilitat que presenta l’actual espai. Des de l’Ajuntament però reclamen que es retorni l’atenció diària d’aquest servei, que s’ha vist agreujat arran de la pandèmia.

Les obres del futur consultori local de Benifallet ja es troben en marxa. L’actuació, realitzada pel Departament de Salut, compta amb un pressupost d’execució de 438.000 euros i està previst que estigui acabat d’aquí a 10 mesos. Aquest estarà situat al Passeig dels Tarongers, on també hi han ubicats els serveis d’atenció social i el futur centre de dia, del qual des del municipi també reclamen la seva immediata posada en marxa. Des de l’Ajuntament han celebrat aquestes obres que, expliquen, significa la dignificació de l’espai per a l’atenció mèdica del municipi. D’aquesta manera es substituirà l’actual consultori mèdic, que presentava problemes d’accessibilitat. Tot i la bona rebuda d’aquesta notícia, la primera tinent d’alcalde de Benifallet, Silvia Folqué, ha reclamat que el servei torni a ser diari. L’escoltem.

Folqué ha afegit que la millora d’aquest servei és imprescindible per evitar la despoblació d’aquests municipis rurals i dotar de recursos mèdics per a la població vulnerable que hi viu. El Departament de Salut també ha finalitzat la licitació per a la redacció del projecte bàsic, projecte executiu i direcció d’obra del Consultori de Jesús, amb un pressupost de 180.000 euros. Aquesta licitació s’havia retardat a causa del coronavirus. Finalment, Salut també han anunciat que equiparà el nou consultori local de Garcia, obra que ja està acabada i que ha assumit l’Ajuntament.

 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST