ERC Tortosa demanarà duplicar el número de places a l’aparcament d’autocaravanes

Escrit per el 2 de juliol de 2020

El partit d’ERC de Tortosa proposarà en el proper ple ordinari duplicar el número de places que ofereix actualment l’aparcament d’autocaravanes i plantejaran canviar-lo d’ubicació. En una segona moció, els republicans demanaran que el consistori tortosí es posicioni en contra del minitransvasament del riu Ebre a Cantàbria.

L’actual aparcament d’autocaravanes està situat al carrer del mig, sota el pont del Mil·lenari, amb un total de 32 places. La situació que ha provocat la pandèmia ha fet plantejar nous models de turisme. Des d’ERC consideren que cal aprofitar l’oportunitat que part dels turistes es desplacin en autocaravana. Per en el ple de dilluns proposaran ampliar el número de places que ofereix l’aparcament. Concretament aposten pel doble, però també plantegen que aquest canviï d’ubicació, donat els problemes acústics que presenta durant les nits a causa de les juntes del pont. Xavier Faura és el portaveu dels republicans a Tortosa.

Per això proposen que s’ubiqui en un nou emplaçament, com l’espai a la vora del pont roig i la via verda. En una segona moció els republicans demanaran que l’Ajuntament de Tortosa es posicioni en contra del transvasament de 4,99 h3 d’aigua del riu Ebre cap a Santander, així com que el consistori reclami a la CHE i l’Estat els compromisos sobre la conservació del tram final del riu.  De fet des d’ERC esperen que el govern de Pedro Sánchez s’hi oposi a la transferència d’aigua.

De fet la moció que s’hi va presentar divendres al Consell Comarcal del Baix Ebre, la portarà a debat també al ple de Tortosa el partit de Movem.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El partit d’ERC de Tortosa proposarà en el proper ple ordinari duplicar el número de places que ofereix actualment l’aparcament d’autocaravanes i plantejaran canviar-lo d’ubicació. En una segona moció, els republicans demanaran que el consistori tortosí es posicioni en contra del minitransvasament del riu Ebre a Cantàbria.

L’actual aparcament d’autocaravanes està situat al carrer del mig, sota el pont del Mil·lenari, amb un total de 32 places. La situació que ha provocat la pandèmia ha fet plantejar nous models de turisme. Des d’ERC consideren que cal aprofitar l’oportunitat que part dels turistes es desplacin en autocaravana. Per en el ple de dilluns proposaran ampliar el número de places que ofereix l’aparcament. Concretament aposten pel doble, però també plantegen que aquest canviï d’ubicació, donat els problemes acústics que presenta durant les nits a causa de les juntes del pont. Xavier Faura és el portaveu dels republicans a Tortosa.

Per això proposen que s’ubiqui en un nou emplaçament, com l’espai a la vora del pont roig i la via verda. En una segona moció els republicans demanaran que l’Ajuntament de Tortosa es posicioni en contra del transvasament de 4,99 h3 d’aigua del riu Ebre cap a Santander, així com que el consistori reclami a la CHE i l’Estat els compromisos sobre la conservació del tram final del riu.  De fet des d’ERC esperen que el govern de Pedro Sánchez s’hi oposi a la transferència d’aigua.

De fet la moció que s’hi va presentar divendres al Consell Comarcal del Baix Ebre, la portarà a debat també al ple de Tortosa el partit de Movem.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST