Mor un ciclista de 19 anys atropellat per un conductor begut a la carretera de Tortosa a Bítem

Escrit per el 2 de juliol de 2020

Un ciclista ha mort aquest dimecres a la nit atropellat per un turisme a Tortosa. El conductor del vehicle, que ha estat detingut, estava sota els efectes de l’alcohol.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els fets van passar ahir poc abans de dos quarts d’onze de la nit a la carretera Tp-301 de Tortosa a Bítem. Per causes que encara s’estan investigant, el turisme va atropellar frontalment el ciclista que va resultar mort. La víctima és un jove de 19 anys de nacionalitat marroquina i veí de Tortosa. Els Mossos d’Esquadra van detenir el conductor del turisme per dos delictes contra la seguretat del trànsit: d’una banda per homicidi per imprudència greu i de l’altra per conduir sota els efectes de l’alcohol.

A la zona del sinistre s’hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també van activar el suport psicològic.

Amb aquesta víctima són 49 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Un ferit lleu en un accident al barri del Temple

D’altra banda, aquesta matinada, Una persona ha resultat ferida lleu en un accident de trànsit al nucli urbà de Tortosa en el que s’han vist implicats dos vehicles que han topat. El sinistre s’ha produït aquest dijous al voltant de la una de la matinada a l’encreuament dels carrers Vergés Paulí i Ronda dels Docs, al barri del Temple. Un dels vehicles s’incorporava des de Vergés Paulí a Ronda dels Docs en sentit nord mentre que l’altre circulava per aquesta via en direcció sud.

Al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del SEM i efectius de la Policia Local, que han tallat els dos carrers durant una hora. Els bombers han hagut de treure el conductor d’un dels vehicles, ferit lleu, ja que no podia sortir pel seu propi peu.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Un ciclista ha mort aquest dimecres a la nit atropellat per un turisme a Tortosa. El conductor del vehicle, que ha estat detingut, estava sota els efectes de l’alcohol.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els fets van passar ahir poc abans de dos quarts d’onze de la nit a la carretera Tp-301 de Tortosa a Bítem. Per causes que encara s’estan investigant, el turisme va atropellar frontalment el ciclista que va resultar mort. La víctima és un jove de 19 anys de nacionalitat marroquina i veí de Tortosa. Els Mossos d’Esquadra van detenir el conductor del turisme per dos delictes contra la seguretat del trànsit: d’una banda per homicidi per imprudència greu i de l’altra per conduir sota els efectes de l’alcohol.

A la zona del sinistre s’hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també van activar el suport psicològic.

Amb aquesta víctima són 49 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Un ferit lleu en un accident al barri del Temple

D’altra banda, aquesta matinada, Una persona ha resultat ferida lleu en un accident de trànsit al nucli urbà de Tortosa en el que s’han vist implicats dos vehicles que han topat. El sinistre s’ha produït aquest dijous al voltant de la una de la matinada a l’encreuament dels carrers Vergés Paulí i Ronda dels Docs, al barri del Temple. Un dels vehicles s’incorporava des de Vergés Paulí a Ronda dels Docs en sentit nord mentre que l’altre circulava per aquesta via en direcció sud.

Al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del SEM i efectius de la Policia Local, que han tallat els dos carrers durant una hora. Els bombers han hagut de treure el conductor d’un dels vehicles, ferit lleu, ja que no podia sortir pel seu propi peu.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST