El Llagut de Benifallet es torna a posar en marxa aquest cap de setmana

Escrit per el 3 de juliol de 2020

El “Llagut Benifallet” i el Punt d’Atenció Turística inicien la temporada aquest a partir d’aquest dissabte 4 de juliol, adaptant-se a les noves mesures de seguretat. La piscina del municipi també obrirà portes a partir d’aquest diumenge.

L’atractiu turístic de Benifallet en temporada d’estiu tornarà a funcionar a partir d’aquest dissabte. La pandèmia del coronavirus ha fet que la seva tornada es retardés, donat que cada any ofereix viatges des del mes d’abril. Donades les circumstàncies, el número de places per viatge s’ha vist reduït a 20 persones, quan abans en transportava unes 47. Això si, es mantenen els 4 viatges al dia. Dos al matí, a les 11h i les 12:30h i dos més a la tarda, a les 16:30h i 18h. Caldrà reservar l’entrada, trucant als telèfons 977267800 o 977462334 o enviant un correu electrònic a covesmeravelles@gmail.com. El pagament a més, només s’acceptarà amb targeta. La regidora de turisme de Benifallet, Silvia Folqué, s’ha mostrat satisfeta per la seva posada en marxa.

Entre altres mesures, a l’espai del Punt d’Atenció Turística i al Llagut Benifallet caldrà dur mascareta i seguir en tot moment les indicacions de les guies. També es trobaran en diferents punts dispensadors de gel hidroalcohòlic. Un altre dels equipaments que obrirà portes aquest cap de setmana és la piscina municipal. Diumenge 5 de juliol ja s’hi podrà accedir escollint algun dels torns horaris que es trobi disponible. Cada torn permetrà l’accés de fins a 34 usuaris. L’horari serà d’11:15 a 14h i de 15:45h a 20h.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El “Llagut Benifallet” i el Punt d’Atenció Turística inicien la temporada aquest a partir d’aquest dissabte 4 de juliol, adaptant-se a les noves mesures de seguretat. La piscina del municipi també obrirà portes a partir d’aquest diumenge.

L’atractiu turístic de Benifallet en temporada d’estiu tornarà a funcionar a partir d’aquest dissabte. La pandèmia del coronavirus ha fet que la seva tornada es retardés, donat que cada any ofereix viatges des del mes d’abril. Donades les circumstàncies, el número de places per viatge s’ha vist reduït a 20 persones, quan abans en transportava unes 47. Això si, es mantenen els 4 viatges al dia. Dos al matí, a les 11h i les 12:30h i dos més a la tarda, a les 16:30h i 18h. Caldrà reservar l’entrada, trucant als telèfons 977267800 o 977462334 o enviant un correu electrònic a covesmeravelles@gmail.com. El pagament a més, només s’acceptarà amb targeta. La regidora de turisme de Benifallet, Silvia Folqué, s’ha mostrat satisfeta per la seva posada en marxa.

Entre altres mesures, a l’espai del Punt d’Atenció Turística i al Llagut Benifallet caldrà dur mascareta i seguir en tot moment les indicacions de les guies. També es trobaran en diferents punts dispensadors de gel hidroalcohòlic. Un altre dels equipaments que obrirà portes aquest cap de setmana és la piscina municipal. Diumenge 5 de juliol ja s’hi podrà accedir escollint algun dels torns horaris que es trobi disponible. Cada torn permetrà l’accés de fins a 34 usuaris. L’horari serà d’11:15 a 14h i de 15:45h a 20h.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST