Tivissa manté les nits a la Baranova durant els 4 dissabtes d’agost

Escrit per el 7 de juliol de 2020

Les Nits a la Baranova tornen un any més en aquesta plaça emblemàtica de Tivissa per celebrar la 7a edició. El seu format a l’exterior facilita la seva realització, mantenint les 4 nits temàtiques durant els dissabtes d’agost. No hi faltarà, un any més, l’actuació de la soprano Sara Blanch.

La plaça de la Baranova de Tivissa és un dels indrets més privilegiats, entre els Ports, les muntanyes de Prades i la Serra de Cardó. Un any més durant les nits de dissabte del mes d’agost es converteix en un escenari d’espectacles d’alt nivell. Les mesures de seguretat arran la pandèmia no han estat cap impediment, per la qual cosa s’ha decidit mantenir la seva 7a edició. Així ho ha explicat l’alcaldessa de Tivissa, Montserrat Perelló.

Així l’estrena serà l’1 d’agost amb la Nit Lírica, que comptarà amb l’actuació de la soprano Sara Blanch, el baríton Carles Pachón i el pianista Josep Buforn. De fet aquest serà el primer concert de la Tivissana després del confinament. La cantant ha explicat que es podran escoltar obres conegudes però també permetrà descobrir-ne d’altres.

La Nit Literària arribarà el 8 d’agost amb l’espectacle ‘L’Espai Infinit’ a càrrec de l’actriu Marina Mulet i Companyia La Sala del Temps. Es tracta d’una de les propostes que es va presentar al Litterarum Móra d’Ebre i que explica fins a 3 contes d’autors valencians. El 15 d’agost serà el torn de la nit musical, amb el trio QVoce i Oriol Guimerà com a convidat especial. El seu repertori fusiona els estils Líric, Melòdic i Pop, versionant cançons de Il Divo. I la darrera nit, la Nit Escènica, el 22 d’agost encara no s’ha pogut tancar cap proposta. Des de l’organització però asseguren que pròximament s’anunciarà l’activitat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Les Nits a la Baranova tornen un any més en aquesta plaça emblemàtica de Tivissa per celebrar la 7a edició. El seu format a l’exterior facilita la seva realització, mantenint les 4 nits temàtiques durant els dissabtes d’agost. No hi faltarà, un any més, l’actuació de la soprano Sara Blanch.

La plaça de la Baranova de Tivissa és un dels indrets més privilegiats, entre els Ports, les muntanyes de Prades i la Serra de Cardó. Un any més durant les nits de dissabte del mes d’agost es converteix en un escenari d’espectacles d’alt nivell. Les mesures de seguretat arran la pandèmia no han estat cap impediment, per la qual cosa s’ha decidit mantenir la seva 7a edició. Així ho ha explicat l’alcaldessa de Tivissa, Montserrat Perelló.

Així l’estrena serà l’1 d’agost amb la Nit Lírica, que comptarà amb l’actuació de la soprano Sara Blanch, el baríton Carles Pachón i el pianista Josep Buforn. De fet aquest serà el primer concert de la Tivissana després del confinament. La cantant ha explicat que es podran escoltar obres conegudes però també permetrà descobrir-ne d’altres.

La Nit Literària arribarà el 8 d’agost amb l’espectacle ‘L’Espai Infinit’ a càrrec de l’actriu Marina Mulet i Companyia La Sala del Temps. Es tracta d’una de les propostes que es va presentar al Litterarum Móra d’Ebre i que explica fins a 3 contes d’autors valencians. El 15 d’agost serà el torn de la nit musical, amb el trio QVoce i Oriol Guimerà com a convidat especial. El seu repertori fusiona els estils Líric, Melòdic i Pop, versionant cançons de Il Divo. I la darrera nit, la Nit Escènica, el 22 d’agost encara no s’ha pogut tancar cap proposta. Des de l’organització però asseguren que pròximament s’anunciarà l’activitat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST