Creu Roja Tortosa reparteix gairebé un miler de Kits de Suport Social

Escrit per el 13 de juliol de 2020

La crisi sanitària ha disparat el nombre de famílies que necessiten productes bàsics d’higiene o alimentació. Algunes d’elles han requerit un kit de suport social que reparteix la Creu Roja de Tortosa. Aquest estiu l’entitat ha registratd xifres record de famílies que requereixen aquest suport.

Cada any Creu Roja activa la campanya de Suport Social de Proximitat, destinada a famílies en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social. L’actual crisi ha fet que el número de famílies que demanen aquesta ajuda hagi augmentat, registrant així el número més alt de famílies que s’adhereixen a la campanya. Si al mes de març van atendre a 185 unitats familiars, seguidament al mes d’abril en van ser 314 i finalment al mes de maig 495 unitats familiars. En total a la ciutat de Tortosa s’hi han repartit 990 kits d’alimentació, higiene i de neteja per a la llar, dels quals 150 són kits d’alimentació per a nadons. Anna Ceprian, coordinadora de la Creu Roja a Tortosa, explica que amb aquesta nova crisi s’ha afegit un nou perfil de persones que requereixen aquest suport.

Amb l’objectiu de dignificar la pobresa, l’entitat no sempre els reparteix aliments. Per això els han fet entrega de targetes moneder a través del Pla Creu Roja Respon i la col·laboració de l’empresa BonÀrea. N’han repartit un total de 123 a Tortosa valorades en total d’uns 12.300,00 euros. Aquestes targetes de prepagament estan carregades amb 100€ al mes i l’objectiu és que adquireixen productes frescos.

Creu Roja els continuarà donant suport durant aquests mesos d’estiu. Aquesta feina la poden realitzar al conjunt de Catalunya gràcies als més de 16.600 persones voluntàries i més de 300 punts d’atenció repartits per tot el territori.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La crisi sanitària ha disparat el nombre de famílies que necessiten productes bàsics d’higiene o alimentació. Algunes d’elles han requerit un kit de suport social que reparteix la Creu Roja de Tortosa. Aquest estiu l’entitat ha registratd xifres record de famílies que requereixen aquest suport.

Cada any Creu Roja activa la campanya de Suport Social de Proximitat, destinada a famílies en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social. L’actual crisi ha fet que el número de famílies que demanen aquesta ajuda hagi augmentat, registrant així el número més alt de famílies que s’adhereixen a la campanya. Si al mes de març van atendre a 185 unitats familiars, seguidament al mes d’abril en van ser 314 i finalment al mes de maig 495 unitats familiars. En total a la ciutat de Tortosa s’hi han repartit 990 kits d’alimentació, higiene i de neteja per a la llar, dels quals 150 són kits d’alimentació per a nadons. Anna Ceprian, coordinadora de la Creu Roja a Tortosa, explica que amb aquesta nova crisi s’ha afegit un nou perfil de persones que requereixen aquest suport.

Amb l’objectiu de dignificar la pobresa, l’entitat no sempre els reparteix aliments. Per això els han fet entrega de targetes moneder a través del Pla Creu Roja Respon i la col·laboració de l’empresa BonÀrea. N’han repartit un total de 123 a Tortosa valorades en total d’uns 12.300,00 euros. Aquestes targetes de prepagament estan carregades amb 100€ al mes i l’objectiu és que adquireixen productes frescos.

Creu Roja els continuarà donant suport durant aquests mesos d’estiu. Aquesta feina la poden realitzar al conjunt de Catalunya gràcies als més de 16.600 persones voluntàries i més de 300 punts d’atenció repartits per tot el territori.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST