Segona víctima mortal del brot de Covid a l’Hospital de Jesús, que suma ja 15 persones contagiades

Escrit per el 21 de juliol de 2020

Segona victima mortal a Tortosa per coronavirus, del brot de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús que afectaria 15 persones. Es tracta d’un pacient que també estava ingressat a la unitat de cures pal.liatives del centre sociosanitari de Tortosa.  

Aquesta és la segona víctima mortal del brot que es va originar la setmana passada en aquest centre hospitalari de tituaritat de l’Ajuntament de Tortosa. En total fins aquest dimarts el brot hauria afectat a

15 persones: 4 pacients de la unitat de pal.liatius, dos dels quals han mort; 1 persona de  la residència de gent gran; 3 professionals sanitaris; 4 germanes del convent de la consolació; 1 familiar  d’una de les  professionals i 2 acompanyants. Així ho ha detallat la gerent de la regió sanitària de les TE, Mar Lleixà, en una entrevista a Al Dia TE…

Actualment hi ha una persona ingressada per coronavirus a la Unitat de Cures Intensives i 5 a la planta de COVID de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. A més d’una persona a l’Hospital Comarcal d’Amposta.

14 casos més a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre

El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat avui dimarts, 14 nous positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre en el balanç corresponent a aquest dilluns, 20 de juliol. Ara el nombre total de contagiats al nostre territori des que es va iniciar la pandèmia és de 442 persones. I ja són 47 les morts provocades pel coronavirus a la regió sanitària de les TE.  

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Pugen a 91 els positius pel #brot de #Paüls. Municipis com #Roquetes i #Alcanar demanen extremar les precaucions davant la detecció de desenes de contagiats. https://t.co/0izpRVWi9U

2

📢 La festivitat de #SantAntoni que organitzàvem conjuntament amb @festesroquetes i @AjRoquetes queda SUSPESA a causa de la #Covid19
#somdeJesús
#Roquetes #Jesús #TerresDelEbre

Calçada tallada (Meteorologia): N-420 | BOT | Sentit Ambdós sentits cap a CASERES - BOT | Punt km. 795-776 | 13:54

Compte amb l'entrada de vent fort d'aquesta tarda-nit, afectarà el litoral de les #TerresdelEbre.

⛔ ATENCIÓ!!!

Circulació tallada a l'accés al #Port per neu

🔴 Accés a #Caro TANCAT
🔴 Accés al #Cargol i #Mascar Tancat

➡️ Insistim, NOMÉS desplaçaments indispensables i inajornables.

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Segona victima mortal a Tortosa per coronavirus, del brot de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús que afectaria 15 persones. Es tracta d’un pacient que també estava ingressat a la unitat de cures pal.liatives del centre sociosanitari de Tortosa.  

Aquesta és la segona víctima mortal del brot que es va originar la setmana passada en aquest centre hospitalari de tituaritat de l’Ajuntament de Tortosa. En total fins aquest dimarts el brot hauria afectat a

15 persones: 4 pacients de la unitat de pal.liatius, dos dels quals han mort; 1 persona de  la residència de gent gran; 3 professionals sanitaris; 4 germanes del convent de la consolació; 1 familiar  d’una de les  professionals i 2 acompanyants. Així ho ha detallat la gerent de la regió sanitària de les TE, Mar Lleixà, en una entrevista a Al Dia TE…

Actualment hi ha una persona ingressada per coronavirus a la Unitat de Cures Intensives i 5 a la planta de COVID de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. A més d’una persona a l’Hospital Comarcal d’Amposta.

14 casos més a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre

El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat avui dimarts, 15 nous positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre en el balanç corresponent a aquest dilluns, 20 de juliol. Ara el nombre total de contagiats al nostre territori des que es va iniciar la pandèmia és de 442 persones. I ja són 47 les morts provocades pel coronavirus a la regió sanitària de les TE.  

Segona victima mortal a Tortosa per coronavirus, del brot de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús que afectaria 15 persones. Es tracta d’un pacient que també estava ingressat a la unitat de cures pal.liatives del centre sociosanitari de Tortosa.  

Aquesta és la segona víctima mortal del brot que es va originar la setmana passada en aquest centre hospitalari de tituaritat de l’Ajuntament de Tortosa. En total fins aquest dimarts el brot hauria afectat a

15 persones: 4 pacients de la unitat de pal.liatius, dos dels quals han mort; 1 persona de  la residència de gent gran; 3 professionals sanitaris; 4 germanes del convent de la consolació; 1 familiar  d’una de les  professionals i 2 acompanyants. Així ho ha detallat la gerent de la regió sanitària de les TE, Mar Lleixà, en una entrevista a Al Dia TE…

Actualment hi ha una persona ingressada per coronavirus a la Unitat de Cures Intensives i 5 a la planta de COVID de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. A més d’una persona a l’Hospital Comarcal d’Amposta.

15 casos més a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre

El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat avui dimarts, 15 nous positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre en el balanç corresponent a aquest dilluns, 20 de juliol. Ara el nombre total de contagiats al nostre territori des que es va iniciar la pandèmia és de 443 persones. I ja són 47 les morts provocades pel coronavirus a la regió sanitària de les TE.  

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Pugen a 91 els positius pel #brot de #Paüls. Municipis com #Roquetes i #Alcanar demanen extremar les precaucions davant la detecció de desenes de contagiats. https://t.co/0izpRVWi9U

2

📢 La festivitat de #SantAntoni que organitzàvem conjuntament amb @festesroquetes i @AjRoquetes queda SUSPESA a causa de la #Covid19
#somdeJesús
#Roquetes #Jesús #TerresDelEbre

Calçada tallada (Meteorologia): N-420 | BOT | Sentit Ambdós sentits cap a CASERES - BOT | Punt km. 795-776 | 13:54

Compte amb l'entrada de vent fort d'aquesta tarda-nit, afectarà el litoral de les #TerresdelEbre.

⛔ ATENCIÓ!!!

Circulació tallada a l'accés al #Port per neu

🔴 Accés a #Caro TANCAT
🔴 Accés al #Cargol i #Mascar Tancat

➡️ Insistim, NOMÉS desplaçaments indispensables i inajornables.

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST