El brot de Covid de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús ja suma 4 víctimes mortals i 19 positius

Escrit per el 22 de juliol de 2020

Dues persones més han mort arran del brot de coronavirus originat a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús la setmana passada i en total ja són 19 les persones contagiades per la Covid-19, segons que ha confirmat el Departament de Salut de la Generalitat Ja són quatre per tant, les víctimes mortals en tan sols una setmana. Es tracta de dos pacients que es trobaven també a la planta de cures pal.liatives, del centre sociosanitari de Tortosa, tot i que una havia estat traslladat de la Santa Creu al Verge de la Cinta on ha mort. En el balanç d’ahir el nombre de positius s’elevava a 15 casos i dos morts, però en les últimes hores s’ha incrementat en 4 positius i dues persones més han perdut la vida.

10 casos més a Terres de l’Ebre

La Regió Sanitària ha confirmat aquest dimecres un mort i 10 nous positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre. Aquesta xifra eleva fins a 452 el nombre acumulat de persones contagiades pel virus. Les dades corresponen al balanç del 21 de juliol. El número total de morts és ara de 46. la defunció comptabilitzada per Salut correspon a un dels pacients del brot originat a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús a Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Increments de temps de recorregut en apropar-se a Barcelona Sants, amb afectacions que poden superar els 15 minuts per treballs a la infraestructura d'aquesta estació.

No prospera la moció de @Cs_Tortosa proposant mesures per garantir la minimització dels contagis de la #covid19 en l'espai públic. Hi han votat en contra @juntspertortosa @PSCTortosa @CUPTortosa i @esquerratortosa s'hi ha abstingut

El #pleTortosa aprova la moció de @Cs_Tortosa per demanar la millora de la neteja i manteniment del clavegueram, la neteja d'embornals per evitar inundacions i propagació de plagues així com la neteja viària. L'únic vot en contra ha estat el de la @CUPTortosa

El #PleTortosa aprova per unanimitat la moció d'@esquerratortosa per garantir el dret a l'habitatge digne. Es reclama que @Tortosa realitzi llistat dels pisos buits del municipi i sol.liciti la seva cessió als bancs i grans tenidors

El #PleTortosa la moció de @MovemTortosa reclamant que es retirin de l'espai públic les plaques on encara consta el tractament de Molt Honorable a l'expresident Jordi Pujol amb els vots a favor de tots els grups i l'abstenció de @juntspertortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Dues persones més han mort arran del brot de coronavirus originat a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús la setmana passada i en total ja són 19 les persones contagiades per la Covid-19, segons que ha confirmat el Departament de Salut de la Generalitat Ja són quatre per tant, les víctimes mortals en tan sols una setmana. Es tracta de dos pacients que es trobaven també a la planta de cures pal.liatives, del centre sociosanitari de Tortosa, tot i que una havia estat traslladat de la Santa Creu al Verge de la Cinta on ha mort. En el balanç d’ahir el nombre de positius s’elevava a 15 casos i dos morts, però en les últimes hores s’ha incrementat en 4 positius i dues persones més han perdut la vida.

10 casos més a Terres de l’Ebre

La Regió Sanitària ha confirmat aquest dimecres un mort i 10 nous positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre. Aquesta xifra eleva fins a 452 el nombre acumulat de persones contagiades pel virus. Les dades corresponen al balanç del 21 de juliol. El número total de morts és ara de 46. la defunció comptabilitzada per Salut correspon a un dels pacients del brot originat a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús a Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Increments de temps de recorregut en apropar-se a Barcelona Sants, amb afectacions que poden superar els 15 minuts per treballs a la infraestructura d'aquesta estació.

No prospera la moció de @Cs_Tortosa proposant mesures per garantir la minimització dels contagis de la #covid19 en l'espai públic. Hi han votat en contra @juntspertortosa @PSCTortosa @CUPTortosa i @esquerratortosa s'hi ha abstingut

El #pleTortosa aprova la moció de @Cs_Tortosa per demanar la millora de la neteja i manteniment del clavegueram, la neteja d'embornals per evitar inundacions i propagació de plagues així com la neteja viària. L'únic vot en contra ha estat el de la @CUPTortosa

El #PleTortosa aprova per unanimitat la moció d'@esquerratortosa per garantir el dret a l'habitatge digne. Es reclama que @Tortosa realitzi llistat dels pisos buits del municipi i sol.liciti la seva cessió als bancs i grans tenidors

El #PleTortosa la moció de @MovemTortosa reclamant que es retirin de l'espai públic les plaques on encara consta el tractament de Molt Honorable a l'expresident Jordi Pujol amb els vots a favor de tots els grups i l'abstenció de @juntspertortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST