El COPATE engega una campanya per promocionar els productes i serveis amb el segell de la Reserva de la Biosfera

Escrit per el 23 de juliol de 2020

El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre ha posat en marxa una campanya de promoció dels productes i serveis adherits a la marca Terres de l’Ebre de la Reserva de la Biosfera i amb la col·laboració de l’IDECE. L’objectiu és que el consumidor valori el producte de proximitat.

La campanya està formada per 10 vídeos diferents amb una durada d’un minut cada un, on apareixen productes agroalimentaris, serveis turístics, allotjaments i restauració. Hi apareixen també figures de renom com els cantautors Joan Rovira i Montse Castellà, la remera Aina Cid i l’atleta Llorenç Sales. Aquests clips es difondran setmanalment a través de les xarxes socials del consorci, com Facebook, Instagram o Youtube, però també es podran veure a través de les televisions locals i a través de les empreses acreditades. A més, aquests vídeos s’enviaran als ajuntaments i consells comarcals del territori perquè també el compateixin a les seves xarxes.  El vicepresident del COPATE i responsable de la Reserva de la Biosfera, Ferran Rosich ha assenyalat que l’actual crisi és una oportunitat perquè la ciutadania ebrenca prengui consciència dels productes de proximitat.

Per la seva banda, el president del COPATE, Joan Alginet, ha explicat que darrere la marca existeix també una filosofia de vida.

Finalment el director de l’IDECE, Albert Salvadó, s’ha mostrat satisfet dels resultats de les sinerges d’ambdues institucions i ha qualificat d’“imprescindible” que mantingiuin aquest treball per a futurs reptes. Actualment hi ha 160 empreses acreditades amb la marca Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🔉 DE POBLE EN POBLE I L'actualitat de Campredó amb el president de l'EMD Damià Grau. 📻 https://t.co/wPI2aRoLPg

🔉 EDUCACIÓ I Entrevista a la directora de l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa. 📻 https://t.co/EEbF2JrGqv

ALERTA PERSONA DESAPAREGUDA

Rosa Maria ha marxat este matí de casa seua, a Ferreries, per passejar el gos i encara no ha tornat. Va vestida amb un abric marró i és possible que estiga desorientada.

Si la veieu, contacteu amb la Policia Local de #Tortosa (977 448 622 - 092)

Avui hem entrevistat la cantautora tortosina @montsecastella per parlar del seu mou disc ‘Salicòrnia’ al programa @AldiaEbre

📻Les #TEEI es mobilitzen davant l'anunci de convocatòria d'oposicions. Recupera l'entrevista👇

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre ha posat en marxa una campanya de promoció dels productes i serveis adherits a la marca Terres de l’Ebre de la Reserva de la Biosfera i amb la col·laboració de l’IDECE. L’objectiu és que el consumidor valori el producte de proximitat.

La campanya està formada per 10 vídeos diferents amb una durada d’un minut cada un, on apareixen productes agroalimentaris, serveis turístics, allotjaments i restauració. Hi apareixen també figures de renom com els cantautors Joan Rovira i Montse Castellà, la remera Aina Cid i l’atleta Llorenç Sales. Aquests clips es difondran setmanalment a través de les xarxes socials del consorci, com Facebook, Instagram o Youtube, però també es podran veure a través de les televisions locals i a través de les empreses acreditades. A més, aquests vídeos s’enviaran als ajuntaments i consells comarcals del territori perquè també el compateixin a les seves xarxes.  El vicepresident del COPATE i responsable de la Reserva de la Biosfera, Ferran Rosich ha assenyalat que l’actual crisi és una oportunitat perquè la ciutadania ebrenca prengui consciència dels productes de proximitat.

Per la seva banda, el president del COPATE, Joan Alginet, ha explicat que darrere la marca existeix també una filosofia de vida.

Finalment el director de l’IDECE, Albert Salvadó, s’ha mostrat satisfet dels resultats de les sinerges d’ambdues institucions i ha qualificat d’“imprescindible” que mantingiuin aquest treball per a futurs reptes. Actualment hi ha 160 empreses acreditades amb la marca Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🔉 DE POBLE EN POBLE I L'actualitat de Campredó amb el president de l'EMD Damià Grau. 📻 https://t.co/wPI2aRoLPg

🔉 EDUCACIÓ I Entrevista a la directora de l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa. 📻 https://t.co/EEbF2JrGqv

ALERTA PERSONA DESAPAREGUDA

Rosa Maria ha marxat este matí de casa seua, a Ferreries, per passejar el gos i encara no ha tornat. Va vestida amb un abric marró i és possible que estiga desorientada.

Si la veieu, contacteu amb la Policia Local de #Tortosa (977 448 622 - 092)

Avui hem entrevistat la cantautora tortosina @montsecastella per parlar del seu mou disc ‘Salicòrnia’ al programa @AldiaEbre

📻Les #TEEI es mobilitzen davant l'anunci de convocatòria d'oposicions. Recupera l'entrevista👇

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST