La Zona Blava de Tortosa serà gratuïta la primera hora d’estacionament a partir de dilluns

Escrit per el 29 de juliol de 2020

La primera hora d’estacionament a la zona blava de Tortosa serà gratuïta a partir de dilluns que ve. La mesura aprovada per l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre s’aplicarà durant sis mesos amb l’objectiu de dinamitzar el sector comercial. 

 

La gratuïtat de la primera hora d’estacionament a la zona blava de Tortosa va ser aprovada pel ple extraordinari del passat 28 de maig i ara en finalitzar el període de 30 dies hàbils d’exposició al públic, entra en vigor a partir de dilluns dia 3 d’agost. Aquesta mesura s’emmarca en el Pla de reactivació econòmica que ha impulsat l’Ajuntament de Tortosa arran de la crisi de la covid19… L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha assegurat que amb aquesta bonificació es pretén incentivar les compres al comerç local…

Per a beneficar-se d’aquesta bonificació d’una hora d’aparcament gratuïta a la zona blava, únicament podrà ser a través de l’aplicació mòbil Aparcar Tortosa per tal de evitar al màxim el contacte amb els expenedors de tiquets de la  zona blava i reduir la possibilitat de propagació del coronavirus . L’exempció s’aplicarà només al primer tiquet diari per a cada vehicle. Així ho ha explicat Meritxell Roigé…

La gratuïtat de la primera hora de zona blava s’allargarà durant sis mesos, fins al 3 de febrer, i inclourà així tota la campanya de Nadal, Reis i rebaixes d’hivern. S’estima que L’Ajuntament de Tortosa deixarà d’ingressar 70.000€ amb aquesta bonificació.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙 En directe, a les 13h:

▶ L’Ajuntament de Tortosa aprova la llicència d’obres per retirar el Monument a la Batalla de l’Ebre.

▶ Cemex assegura que utilitza ja un 46% de combustibles no fòssils en la seva fàbrica de ciment d'Alcanar.

@radiotortosa
@laplanaradio

⚠ ATENCIÓ. Dimecres 24 de febrer està previst que els Bombers de la Generalitat duguen a terme tasques de crema controlada de vegetació en 1,8 hectàrees de la zona del Coll de l'Alba de #Tortosa. @bomberscat @BombersTortosa @PLTortosa.

📻Escolteu en directe l’acte inaugural de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021 a 103.3FM i a https://t.co/WjkmdzTPk4 i al 📲FB: https://t.co/inzmSLypxi

Aquesta és la participació a #Tortosa i a la demarcació de #Tarragona a aquesta hora en les #Eleccions14F ⬇️⬇️

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La primera hora d’estacionament a la zona blava de Tortosa serà gratuïta a partir de dilluns que ve. La mesura aprovada per l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre s’aplicarà durant sis mesos amb l’objectiu de dinamitzar el sector comercial. 

 

La gratuïtat de la primera hora d’estacionament a la zona blava de Tortosa va ser aprovada pel ple extraordinari del passat 28 de maig i ara en finalitzar el període de 30 dies hàbils d’exposició al públic, entra en vigor a partir de dilluns dia 3 d’agost. Aquesta mesura s’emmarca en el Pla de reactivació econòmica que ha impulsat l’Ajuntament de Tortosa arran de la crisi de la covid19… L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha assegurat que amb aquesta bonificació es pretén incentivar les compres al comerç local…

Per a beneficar-se d’aquesta bonificació d’una hora d’aparcament gratuïta a la zona blava, únicament podrà ser a través de l’aplicació mòbil Aparcar Tortosa per tal de evitar al màxim el contacte amb els expenedors de tiquets de la  zona blava i reduir la possibilitat de propagació del coronavirus . L’exempció s’aplicarà només al primer tiquet diari per a cada vehicle. Així ho ha explicat Meritxell Roigé…

La gratuïtat de la primera hora de zona blava s’allargarà durant sis mesos, fins al 3 de febrer, i inclourà així tota la campanya de Nadal, Reis i rebaixes d’hivern. S’estima que L’Ajuntament de Tortosa deixarà d’ingressar 70.000€ amb aquesta bonificació.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙 En directe, a les 13h:

▶ L’Ajuntament de Tortosa aprova la llicència d’obres per retirar el Monument a la Batalla de l’Ebre.

▶ Cemex assegura que utilitza ja un 46% de combustibles no fòssils en la seva fàbrica de ciment d'Alcanar.

@radiotortosa
@laplanaradio

⚠ ATENCIÓ. Dimecres 24 de febrer està previst que els Bombers de la Generalitat duguen a terme tasques de crema controlada de vegetació en 1,8 hectàrees de la zona del Coll de l'Alba de #Tortosa. @bomberscat @BombersTortosa @PLTortosa.

📻Escolteu en directe l’acte inaugural de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021 a 103.3FM i a https://t.co/WjkmdzTPk4 i al 📲FB: https://t.co/inzmSLypxi

Aquesta és la participació a #Tortosa i a la demarcació de #Tarragona a aquesta hora en les #Eleccions14F ⬇️⬇️

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST