La Zona Blava de Tortosa serà gratuïta la primera hora d’estacionament a partir de dilluns

Escrit per el 29 de juliol de 2020

La primera hora d’estacionament a la zona blava de Tortosa serà gratuïta a partir de dilluns que ve. La mesura aprovada per l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre s’aplicarà durant sis mesos amb l’objectiu de dinamitzar el sector comercial. 

 

La gratuïtat de la primera hora d’estacionament a la zona blava de Tortosa va ser aprovada pel ple extraordinari del passat 28 de maig i ara en finalitzar el període de 30 dies hàbils d’exposició al públic, entra en vigor a partir de dilluns dia 3 d’agost. Aquesta mesura s’emmarca en el Pla de reactivació econòmica que ha impulsat l’Ajuntament de Tortosa arran de la crisi de la covid19… L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha assegurat que amb aquesta bonificació es pretén incentivar les compres al comerç local…

Per a beneficar-se d’aquesta bonificació d’una hora d’aparcament gratuïta a la zona blava, únicament podrà ser a través de l’aplicació mòbil Aparcar Tortosa per tal de evitar al màxim el contacte amb els expenedors de tiquets de la  zona blava i reduir la possibilitat de propagació del coronavirus . L’exempció s’aplicarà només al primer tiquet diari per a cada vehicle. Així ho ha explicat Meritxell Roigé…

La gratuïtat de la primera hora de zona blava s’allargarà durant sis mesos, fins al 3 de febrer, i inclourà així tota la campanya de Nadal, Reis i rebaixes d’hivern. S’estima que L’Ajuntament de Tortosa deixarà d’ingressar 70.000€ amb aquesta bonificació.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La primera hora d’estacionament a la zona blava de Tortosa serà gratuïta a partir de dilluns que ve. La mesura aprovada per l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre s’aplicarà durant sis mesos amb l’objectiu de dinamitzar el sector comercial. 

 

La gratuïtat de la primera hora d’estacionament a la zona blava de Tortosa va ser aprovada pel ple extraordinari del passat 28 de maig i ara en finalitzar el període de 30 dies hàbils d’exposició al públic, entra en vigor a partir de dilluns dia 3 d’agost. Aquesta mesura s’emmarca en el Pla de reactivació econòmica que ha impulsat l’Ajuntament de Tortosa arran de la crisi de la covid19… L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha assegurat que amb aquesta bonificació es pretén incentivar les compres al comerç local…

Per a beneficar-se d’aquesta bonificació d’una hora d’aparcament gratuïta a la zona blava, únicament podrà ser a través de l’aplicació mòbil Aparcar Tortosa per tal de evitar al màxim el contacte amb els expenedors de tiquets de la  zona blava i reduir la possibilitat de propagació del coronavirus . L’exempció s’aplicarà només al primer tiquet diari per a cada vehicle. Així ho ha explicat Meritxell Roigé…

La gratuïtat de la primera hora de zona blava s’allargarà durant sis mesos, fins al 3 de febrer, i inclourà així tota la campanya de Nadal, Reis i rebaixes d’hivern. S’estima que L’Ajuntament de Tortosa deixarà d’ingressar 70.000€ amb aquesta bonificació.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST