Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de Tortosa

Escrit per el 31 de juliol de 2020

L’Ajuntament de Tortosa concedirà a través d’una línia d’ajuts fins a 400 euros per empresa o autònom i que ho poden sol·licitar des d’avui divendres. Servirà per suplir les despeses ocasionades per la pandèmia o pagar alguns tributs, com la quota d’autònom. S’hi podran beneficiar aquells professionals que van haver d’aturar la seva activitat durant l’estat d’alarma.

Aquelles empreses o autònoms que vulguin beneficiar-se d’aquests 400 euros ho podran sol·licitar a partir d’aquest divendres 31 de juliol i fins a finals d’any o bé fins que s’esgoti la partida pressupostària. L’Ajuntament hi destinarà un total de 350 mil euros perquè així s’hi puguin adherir unes 800 empreses i autònoms del sector de la restauració, comerços, hostaleria, turisme i educació. L’alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé, ha detallat els conceptes als quals s’hi podrà destinar aquest ajut.

Les sol·licituds es podran realitzar via telemàtica a través del certificat digital. L’Ajuntament també oferirà la possibilitat de fer la sol·licitud de forma presencial sempre que es demani una cita prèvia per telèfon i no sigui possible fer-ho a través d’internet. Roigé ha remarcat que aquesta ajuda és suma a d’altres ja realitzades com l’ajornament d’impostos.

L’alcaldessa ha clarificat que aquest ajut s’atorgarà a mesura que vagin entrant les sol·licituds i no s’esperaran que totes es trobin registrades.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙 En directe, a les 13h:

▶ L’Ajuntament de Tortosa aprova la llicència d’obres per retirar el Monument a la Batalla de l’Ebre.

▶ Cemex assegura que utilitza ja un 46% de combustibles no fòssils en la seva fàbrica de ciment d'Alcanar.

@radiotortosa
@laplanaradio

⚠ ATENCIÓ. Dimecres 24 de febrer està previst que els Bombers de la Generalitat duguen a terme tasques de crema controlada de vegetació en 1,8 hectàrees de la zona del Coll de l'Alba de #Tortosa. @bomberscat @BombersTortosa @PLTortosa.

📻Escolteu en directe l’acte inaugural de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021 a 103.3FM i a https://t.co/WjkmdzTPk4 i al 📲FB: https://t.co/inzmSLypxi

Aquesta és la participació a #Tortosa i a la demarcació de #Tarragona a aquesta hora en les #Eleccions14F ⬇️⬇️

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa concedirà a través d’una línia d’ajuts fins a 400 euros per empresa o autònom i que ho poden sol·licitar des d’avui divendres. Servirà per suplir les despeses ocasionades per la pandèmia o pagar alguns tributs, com la quota d’autònom. S’hi podran beneficiar aquells professionals que van haver d’aturar la seva activitat durant l’estat d’alarma.

Aquelles empreses o autònoms que vulguin beneficiar-se d’aquests 400 euros ho podran sol·licitar a partir d’aquest divendres 31 de juliol i fins a finals d’any o bé fins que s’esgoti la partida pressupostària. L’Ajuntament hi destinarà un total de 350 mil euros perquè així s’hi puguin adherir unes 800 empreses i autònoms del sector de la restauració, comerços, hostaleria, turisme i educació. L’alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé, ha detallat els conceptes als quals s’hi podrà destinar aquest ajut.

Les sol·licituds es podran realitzar via telemàtica a través del certificat digital. L’Ajuntament també oferirà la possibilitat de fer la sol·licitud de forma presencial sempre que es demani una cita prèvia per telèfon i no sigui possible fer-ho a través d’internet. Roigé ha remarcat que aquesta ajuda és suma a d’altres ja realitzades com l’ajornament d’impostos.

L’alcaldessa ha clarificat que aquest ajut s’atorgarà a mesura que vagin entrant les sol·licituds i no s’esperaran que totes es trobin registrades.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙 En directe, a les 13h:

▶ L’Ajuntament de Tortosa aprova la llicència d’obres per retirar el Monument a la Batalla de l’Ebre.

▶ Cemex assegura que utilitza ja un 46% de combustibles no fòssils en la seva fàbrica de ciment d'Alcanar.

@radiotortosa
@laplanaradio

⚠ ATENCIÓ. Dimecres 24 de febrer està previst que els Bombers de la Generalitat duguen a terme tasques de crema controlada de vegetació en 1,8 hectàrees de la zona del Coll de l'Alba de #Tortosa. @bomberscat @BombersTortosa @PLTortosa.

📻Escolteu en directe l’acte inaugural de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021 a 103.3FM i a https://t.co/WjkmdzTPk4 i al 📲FB: https://t.co/inzmSLypxi

Aquesta és la participació a #Tortosa i a la demarcació de #Tarragona a aquesta hora en les #Eleccions14F ⬇️⬇️

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST