L’Ajuntament de Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d’Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives

Escrit per el 31 de juliol de 2020

El Ple de l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat aquest divendres,  la distribució plurianual de la despesa per a l’obra d’urbanització de la plaça d’Espanya i els carrers adjacents.També s’ha aprovat la modificació de les bases de les subvencions a les entitats esportives que dupliquen la partida econòmica. 

La sessió plenària de caràcter extraordinària celebrada aquest matí ha donat llum verd a la plurianualitat de les obres d’urbanització de la plaça d’Espanya i dels carrers 

Manuel Vila, travessera de Santa Teresa, Lluís Millet, Na Perona i Enric Bayerri. Concretament es destinen 50.000 en l’anualitat d’enguany  i 1.497.000 en la de l’any que ve. La proposta ha estat aprovada amb els vots a favor dels grups al govern, Junts per Tortosa i PSC i l’abstenció de Movem Tortosa, ERC i Ciutadans. Tots els grups de l’oposició han coincidit en dir que es tracta d’una despesa massa elevada i que la ciutat de altres prioritats. Josep Rima regidor d’ERC…

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé ha defensat que es tracta d’una actuació molt demandada per la Federació de Comerç i ha recordat que l’obra pública també genera riquesa a la ciutat…

L’obra està previst que es liciti en els propers mesos i que es comencin els treballs d’urbanització abans que acabi l’any.

Increment de les subvencions a entitats esportives 

El Ple extraordinari celebrat aquest matí via telemàtica, ha servit també per aprovar la modificació de les bases per a la concessió de subvencions a les entitats esportives de la ciutat. Concretament enguany s’incrementa en més del doble, la partida destinada i es passa dels 27.000 euros del 2019 als 60.000 per al 2020  amb l’objectiu d’ajudar aquestes entitats que també s’han vist afectades per la situació generada arran de la pandèmia. 

Un altre dels punts que també s’ha aprovat en el ple extraordinari ha estat una redistribució del superàvit per a la reducció de l’endeutament en 200.000€ i una partida de 100.000€ per adquirir vehicles elèctrics tal i com permet, actualment, la normativa estatal. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙 En directe, a les 13h:

▶ L’Ajuntament de Tortosa aprova la llicència d’obres per retirar el Monument a la Batalla de l’Ebre.

▶ Cemex assegura que utilitza ja un 46% de combustibles no fòssils en la seva fàbrica de ciment d'Alcanar.

@radiotortosa
@laplanaradio

⚠ ATENCIÓ. Dimecres 24 de febrer està previst que els Bombers de la Generalitat duguen a terme tasques de crema controlada de vegetació en 1,8 hectàrees de la zona del Coll de l'Alba de #Tortosa. @bomberscat @BombersTortosa @PLTortosa.

📻Escolteu en directe l’acte inaugural de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021 a 103.3FM i a https://t.co/WjkmdzTPk4 i al 📲FB: https://t.co/inzmSLypxi

Aquesta és la participació a #Tortosa i a la demarcació de #Tarragona a aquesta hora en les #Eleccions14F ⬇️⬇️

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Ple de l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat aquest divendres,  la distribució plurianual de la despesa per a l’obra d’urbanització de la plaça d’Espanya i els carrers adjacents.També s’ha aprovat la modificació de les bases de les subvencions a les entitats esportives que dupliquen la partida econòmica. 

La sessió plenària de caràcter extraordinària celebrada aquest matí ha donat llum verd a la plurianualitat de les obres d’urbanització de la plaça d’Espanya i dels carrers 

Manuel Vila, travessera de Santa Teresa, Lluís Millet, Na Perona i Enric Bayerri. Concretament es destinen 50.000 en l’anualitat d’enguany  i 1.497.000 en la de l’any que ve. La proposta ha estat aprovada amb els vots a favor dels grups al govern, Junts per Tortosa i PSC i l’abstenció de Movem Tortosa, ERC i Ciutadans. Tots els grups de l’oposició han coincidit en dir que es tracta d’una despesa massa elevada i que la ciutat de altres prioritats. Josep Rima regidor d’ERC…

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé ha defensat que es tracta d’una actuació molt demandada per la Federació de Comerç i ha recordat que l’obra pública també genera riquesa a la ciutat…

L’obra està previst que es liciti en els propers mesos i que es comencin els treballs d’urbanització abans que acabi l’any.

Increment de les subvencions a entitats esportives 

El Ple extraordinari celebrat aquest matí via telemàtica, ha servit també per aprovar la modificació de les bases per a la concessió de subvencions a les entitats esportives de la ciutat. Concretament enguany s’incrementa en més del doble, la partida destinada i es passa dels 27.000 euros del 2019 als 60.000 per al 2020  amb l’objectiu d’ajudar aquestes entitats que també s’han vist afectades per la situació generada arran de la pandèmia. 

Un altre dels punts que també s’ha aprovat en el ple extraordinari ha estat una redistribució del superàvit per a la reducció de l’endeutament en 200.000€ i una partida de 100.000€ per adquirir vehicles elèctrics tal i com permet, actualment, la normativa estatal. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙 En directe, a les 13h:

▶ L’Ajuntament de Tortosa aprova la llicència d’obres per retirar el Monument a la Batalla de l’Ebre.

▶ Cemex assegura que utilitza ja un 46% de combustibles no fòssils en la seva fàbrica de ciment d'Alcanar.

@radiotortosa
@laplanaradio

⚠ ATENCIÓ. Dimecres 24 de febrer està previst que els Bombers de la Generalitat duguen a terme tasques de crema controlada de vegetació en 1,8 hectàrees de la zona del Coll de l'Alba de #Tortosa. @bomberscat @BombersTortosa @PLTortosa.

📻Escolteu en directe l’acte inaugural de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021 a 103.3FM i a https://t.co/WjkmdzTPk4 i al 📲FB: https://t.co/inzmSLypxi

Aquesta és la participació a #Tortosa i a la demarcació de #Tarragona a aquesta hora en les #Eleccions14F ⬇️⬇️

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST