Recollida solidària ‘Tortosa amb La Palma’

Escrit per el 6 d'octubre de 2021

A Tortosa, un col.lectiu de voluntaris ha engegat una campanya de recollida solidària de material per ajudar als habitants de l’illa de La Palma afectats per l’erupció del volcà. Es tracta d’una iniciativa sorgida del grup de Facebook ‘No ets de Tortosa si no has…’ i que compta amb la col.laboració de l’Ajuntament de Tortosa que ha posat a disposició el local de l’assocaició de veïns del Grup del Temple com a punt de recollida. 

Recordem que milers de persones de La Palma han hagut de ser evacuades i la lava del volcà ha engolit centenars d’habitatges i camps de conreu. Davant d’aquesta dramàtica situació diverses persones es van organitzar a través d’aquest grup de Facebook per engegar la campanya Tortosa amb La Palma. El material que des del Cabildo de La Palma s’ha reclamat és bàsicament productes per a nadons, menjar per celíacs, pinso per mascotes, material escolar, material d’higiene, roba per a nadons i xiquets, mascaretes i ulleres de protecció. L’administradora del grup de Facebook ‘No ets de Tortosa si no has…’ Mònica Gràcia, recorda que la situació a La Palma va per a llarg i demana la col.laboració de la ciutadania aportant els productes que més necessiten…

L’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha posat en valor la iniciativa destacant la solidaritat que un cop més ha mostrat la ciutat i ha fet una crida a la col.laboració ciutadana….

Difverses empreses del territori així com les parròquies de Xerta, del Grau d’Amposta i Masdenverge també col.laboren en la iniciativa solidària. L’Ajuntament de Tortosa, que ha fet una aportació de mascaretes i ulleres de protecció, s’encarregarà també de la logística per fer arribar tot el material recollit fins a La Palma. 

El local de recollida de material, situat a l’edifici de l’antic col.legi Arce Ochotorena del barri del grup del Temple estarà operatiu fins diumenge a les 9 de la nit.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

A Tortosa, un col.lectiu de voluntaris ha engegat una campanya de recollida solidària de material per ajudar als habitants de l’illa de La Palma afectats per l’erupció del volcà. Es tracta d’una iniciativa sorgida del grup de Facebook ‘No ets de Tortosa si no has…’ i que compta amb la col.laboració de l’Ajuntament de Tortosa que ha posat a disposició el local de l’assocaició de veïns del Grup del Temple com a punt de recollida. 

Recordem que milers de persones de La Palma han hagut de ser evacuades i la lava del volcà ha engolit centenars d’habitatges i camps de conreu. Davant d’aquesta dramàtica situació diverses persones es van organitzar a través d’aquest grup de Facebook per engegar la campanya Tortosa amb La Palma. El material que des del Cabildo de La Palma s’ha reclamat és bàsicament productes per a nadons, menjar per celíacs, pinso per mascotes, material escolar, material d’higiene, roba per a nadons i xiquets, mascaretes i ulleres de protecció. L’administradora del grup de Facebook ‘No ets de Tortosa si no has…’ Mònica Gràcia, recorda que la situació a La Palma va per a llarg i demana la col.laboració de la ciutadania aportant els productes que més necessiten…

L’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha posat en valor la iniciativa destacant la solidaritat que un cop més ha mostrat la ciutat i ha fet una crida a la col.laboració ciutadana….

Difverses empreses del territori així com les parròquies de Xerta, del Grau d’Amposta i Masdenverge també col.laboren en la iniciativa solidària. L’Ajuntament de Tortosa, que ha fet una aportació de mascaretes i ulleres de protecció, s’encarregarà també de la logística per fer arribar tot el material recollit fins a La Palma. 

El local de recollida de material, situat a l’edifici de l’antic col.legi Arce Ochotorena del barri del grup del Temple estarà operatiu fins diumenge a les 9 de la nit.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST