La multinacional austríaca Kronospan farà una inversió de 200 MEUR a Tortosa

Escrit per el 7 d'octubre de 2021

La multinacional austríaca Kronospan invertirà 200 milions d’euros a Tortosa i crearà 180 llocs de feina directes. L’empresa està especialitzada en producció de planxes de fusta per a mobles 100% sostenibles. El conseller d’Empresa, Roger Torrent, l’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i el Delegat general de Kronospan Espanya, Javier Macicior, han presentat avui dijous aquesta nova implantació a la capital del Baix Ebre.

Es tracta de la inversió estrangera més gran que s’ha fet mai a les Terres de l’Ebre. La nova planta que estarà ubicada al Polígon Catalunya Sud es preveu que estigui operativa a finals del 2022. Kronospan farà una inversió de 200 milions d’euros a Tortosa en una planta de 90.000 m2, crearà uns 180 llocs de feina directes i 1.500 d’indirectes. 

Roger Torrent, conseller d’Empresa de la Generalitat, remarca que la seva inversió encaixa en l’aposta del departament per una indústria més verda i sostenible. 

La implantació de Kronospan suposa un gran impuls en la recuperació del pes industrial a Tortosa i la creació de llocs de treball. Així ho ha destacat l’alcaldessa, Meritxell Roigé, que també ha aprofitat l’anunci per demanar més sòl industrial a la ciutat.

Kronospan, fundada l’any 1897 a Lungötz, Àustria, té més de 40 fàbriques arreu del món i és líder a nivell mundial del sector. Javier Macicior, delegat general de Kronospan Espanya, destaca que la ubicació de la ciutat ha sigut la clau en la decisió d’implantar l’empresa a Tortosa.

La multinacional dona feina a més de 14.500 persones, i té en la sostenibilitat un dels seus pilars fonamentals. De fet, la companyia allarga el cicle de vida de la fusta a través de tractaments i processaments que permeten el reciclatge i un nou ús per al material.

Kronospan, fundada l’any 1897 a Lungötz (Àustria), té més de 40 fàbriques arreu del món, en llocs com el Regne Unit, Hongria, els Estats Units, Rússia, Dinamarca, França o Romania, entre d’altres.

 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⭕INFORMACIÓ RELLEVANT ⭕

Noves mesures vigents a partir d'avui divendres 15 d'octubre

#coronavirus #covid19 #protecciocivil #protecciocivilgeneralitat

Lliurem al @ProjecteEmma els 4.803 euros que vam recaptar a #Tortosa amb motiu del concert de Sopa de Cabra, inclòs al programa de festes de la Cinta 2021. Estos recursos serviran per reforçar la investigació que duen a terme contra el càncer de mama. Molts èxits en la recerca!

Calçada restringida (Obres): AP-7 | AMETLLA DE MAR | Sentit Sud cap a CASTELLÓ | Punt km. 297.3-308.8 | 10:38

Aquí us deixem l’entrevista a @RobOlivan amb motiu del festival Artèria Tortosa

La instal·lació Gold Digger dels Reials Col·legis guanyadora del 8è @acelobertfest. Felicitats! Podeu seguir gaudint de les intervencions fins el dia 12. Us recomano visitar-les tant de dia com de nit. Enhorabona a tots els participants i gràcies a l'equip d'A Cel Obert.

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
La multinacional austríaca Kronospan invertirà 200 milions d’euros a Tortosa i crearà 180 llocs de feina directes. L’empresa està especialitzada en producció de planxes de fusta per a mobles 100% sostenibles. El conseller d’Empresa, Roger Torrent, l’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i el Delegat general de Kronospan Espanya, Javier Macicior, han presentat avui dijous aquesta nova implantació a la capital del Baix Ebre.

Es tracta de la inversió estrangera més gran que s’ha fet mai a les Terres de l’Ebre. La nova planta que estarà ubicada al Polígon Catalunya Sud es preveu que estigui operativa a finals del 2022. Kronospan farà una inversió de 200 milions d’euros a Tortosa en una planta de 90.000 m2, crearà uns 180 llocs de feina directes i 1.500 d’indirectes. 

Roger Torrent, conseller d’Empresa de la Generalitat, remarca que la seva inversió encaixa en l’aposta del departament per una indústria més verda i sostenible. 

La implantació de Kronospan suposa un gran impuls en la recuperació del pes industrial a Tortosa i la creació de llocs de treball. Així ho ha destacat l’alcaldessa, Meritxell Roigé, que també ha aprofitat l’anunci per demanar més sòl industrial a la ciutat.

Kronospan, fundada l’any 1897 a Lungötz, Àustria, té més de 40 fàbriques arreu del món i és líder a nivell mundial del sector. Javier Macicior, delegat general de Kronospan Espanya, destaca que la ubicació de la ciutat ha sigut la clau en la decisió d’implantar l’empresa a Tortosa.

La multinacional dona feina a més de 14.500 persones, i té en la sostenibilitat un dels seus pilars fonamentals. De fet, la companyia allarga el cicle de vida de la fusta a través de tractaments i processaments que permeten el reciclatge i un nou ús per al material.

Kronospan, fundada l’any 1897 a Lungötz (Àustria), té més de 40 fàbriques arreu del món, en llocs com el Regne Unit, Hongria, els Estats Units, Rússia, Dinamarca, França o Romania, entre d’altres.

 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⭕INFORMACIÓ RELLEVANT ⭕

Noves mesures vigents a partir d'avui divendres 15 d'octubre

#coronavirus #covid19 #protecciocivil #protecciocivilgeneralitat

Lliurem al @ProjecteEmma els 4.803 euros que vam recaptar a #Tortosa amb motiu del concert de Sopa de Cabra, inclòs al programa de festes de la Cinta 2021. Estos recursos serviran per reforçar la investigació que duen a terme contra el càncer de mama. Molts èxits en la recerca!

Calçada restringida (Obres): AP-7 | AMETLLA DE MAR | Sentit Sud cap a CASTELLÓ | Punt km. 297.3-308.8 | 10:38

Aquí us deixem l’entrevista a @RobOlivan amb motiu del festival Artèria Tortosa

La instal·lació Gold Digger dels Reials Col·legis guanyadora del 8è @acelobertfest. Felicitats! Podeu seguir gaudint de les intervencions fins el dia 12. Us recomano visitar-les tant de dia com de nit. Enhorabona a tots els participants i gràcies a l'equip d'A Cel Obert.

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST