Artèria Tortosa, dirigit per Roberto Oliván, arriba amb espectacles que fusionen la dansa amb art, natura, ciència i tecnologia

Escrit per el 14 d'octubre de 2021

‘Artèria’ comptarà amb un espectacle únic creat per al festival a càrrec del periodista i científic Pere Estupinyà i la ballarina Anna Hierro, que oferiran una conferència ballada en l’art i la paraula. També pujarà a escena la companyia Brodas Bros, que portarà la dansa urbana al terreny tecnològic, i l’espectacle que fusionarà l’univers sonor de Charo Calvo i la dansa amb ballarí Paul White. 

El festival també comptarà amb l’espectacle ‘Protomembrana’ de Marcel·lí Antúnez i una instal·lació lumínica inspirada en ‘Cocouland souvenir’, obra de la companyia d’Olivan, R.O.P.A. Segons el coreògraf ‘Artèria’ és un projecte que obre una nova pàgina a les arts escèniques de la ciutat i que espera que tingui un ampli recorregut.

El regidor de Cultura, Enric Roig, destaca que ‘Artèria’ compleix amb els objectius de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021 amb tres dies d’espectacles de companyies i artistes consolidats. 

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir la pàgina web del festival arteriatortosa.cat o a https://www.teatreauditoritortosa.cat/

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⭕INFORMACIÓ RELLEVANT ⭕

Noves mesures vigents a partir d'avui divendres 15 d'octubre

#coronavirus #covid19 #protecciocivil #protecciocivilgeneralitat

Lliurem al @ProjecteEmma els 4.803 euros que vam recaptar a #Tortosa amb motiu del concert de Sopa de Cabra, inclòs al programa de festes de la Cinta 2021. Estos recursos serviran per reforçar la investigació que duen a terme contra el càncer de mama. Molts èxits en la recerca!

Calçada restringida (Obres): AP-7 | AMETLLA DE MAR | Sentit Sud cap a CASTELLÓ | Punt km. 297.3-308.8 | 10:38

Aquí us deixem l’entrevista a @RobOlivan amb motiu del festival Artèria Tortosa

La instal·lació Gold Digger dels Reials Col·legis guanyadora del 8è @acelobertfest. Felicitats! Podeu seguir gaudint de les intervencions fins el dia 12. Us recomano visitar-les tant de dia com de nit. Enhorabona a tots els participants i gràcies a l'equip d'A Cel Obert.

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

‘Artèria’ comptarà amb un espectacle únic creat per al festival a càrrec del periodista i científic Pere Estupinyà i la ballarina Anna Hierro, que oferiran una conferència ballada en l’art i la paraula. També pujarà a escena la companyia Brodas Bros, que portarà la dansa urbana al terreny tecnològic, i l’espectacle que fusionarà l’univers sonor de Charo Calvo i la dansa amb ballarí Paul White. 

El festival també comptarà amb l’espectacle ‘Protomembrana’ de Marcel·lí Antúnez i una instal·lació lumínica inspirada en ‘Cocouland souvenir’, obra de la companyia d’Olivan, R.O.P.A. Segons el coreògraf ‘Artèria’ és un projecte que obre una nova pàgina a les arts escèniques de la ciutat i que espera que tingui un ampli recorregut.

El regidor de Cultura, Enric Roig, destaca que ‘Artèria’ compleix amb els objectius de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021 amb tres dies d’espectacles de companyies i artistes consolidats. 

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir la pàgina web del festival arteriatortosa.cat o a https://www.teatreauditoritortosa.cat/

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⭕INFORMACIÓ RELLEVANT ⭕

Noves mesures vigents a partir d'avui divendres 15 d'octubre

#coronavirus #covid19 #protecciocivil #protecciocivilgeneralitat

Lliurem al @ProjecteEmma els 4.803 euros que vam recaptar a #Tortosa amb motiu del concert de Sopa de Cabra, inclòs al programa de festes de la Cinta 2021. Estos recursos serviran per reforçar la investigació que duen a terme contra el càncer de mama. Molts èxits en la recerca!

Calçada restringida (Obres): AP-7 | AMETLLA DE MAR | Sentit Sud cap a CASTELLÓ | Punt km. 297.3-308.8 | 10:38

Aquí us deixem l’entrevista a @RobOlivan amb motiu del festival Artèria Tortosa

La instal·lació Gold Digger dels Reials Col·legis guanyadora del 8è @acelobertfest. Felicitats! Podeu seguir gaudint de les intervencions fins el dia 12. Us recomano visitar-les tant de dia com de nit. Enhorabona a tots els participants i gràcies a l'equip d'A Cel Obert.

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST