La CUP Tortosa presenta una bateria de propostes per incloure als Pressupostos de 2022

Escrit per el 14 d'octubre de 2021

El grup municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tortosa  presenta propostes en matèria feminista, social i ecologista per incloure als pressupostos municipals del 2022. La formació anticapitalista considera que són de mínims  per donar suport als pressupostos del govern de Junts i PSC. 

La CUP ha presentat aquest dijous, via instància,  una bateria de propostes per incloure en els comptes de l’Ajuntament. Són aportacions en la línia d’implantar polítiques socials, feministes i ecologistes.  La CUP planteja que s’incloguin partides pressupostàries per a creació d’una escola bressol de titularitat municipal a la ciutat,amb un cost anual de 150.000 euros; o la creació d’un parc d’habitatge públic per comprar i rehabilitar immobles. En aquest sentit la CUP considera que s’hauria de destinar mig milió d’euros a l’any durant cinc anys. També proposen de nou la necessitat de contractar una tècnica d’igualtat per implementar polítiques feministes així com una tècnica en sobirania energètica. 

El portaveu de la CUP a l’ajuntament de Tortosa, Sergi Arnau, considera que cal un gir en les polítiques del govern municipal i ha destacat que es tracta de propostes  de mínims per podeer donar suport al pressupost de l’any que ve…

Des del grup municipal de la CUP també volen que el govern inclogui als pressupostos municipals de l’any que ve la creació d’una oficina municipal d’escolarització i que es doblin les partides destinades a millores de camins rurals. 

Els cupaires també reclamen que s’eliminin les partides del pressupost de l’any que ve relatives a la celebració de correbous o les destinades a aportacions a l’església o al bisbat. A banda també demanen entre d’altres que s’apliqui la tarificació social en taxes i preus públics i que es remunicipalitzin serveis externalitzats a mesura que finalitzin els contractes amb les empreses. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⭕INFORMACIÓ RELLEVANT ⭕

Noves mesures vigents a partir d'avui divendres 15 d'octubre

#coronavirus #covid19 #protecciocivil #protecciocivilgeneralitat

Lliurem al @ProjecteEmma els 4.803 euros que vam recaptar a #Tortosa amb motiu del concert de Sopa de Cabra, inclòs al programa de festes de la Cinta 2021. Estos recursos serviran per reforçar la investigació que duen a terme contra el càncer de mama. Molts èxits en la recerca!

Calçada restringida (Obres): AP-7 | AMETLLA DE MAR | Sentit Sud cap a CASTELLÓ | Punt km. 297.3-308.8 | 10:38

Aquí us deixem l’entrevista a @RobOlivan amb motiu del festival Artèria Tortosa

La instal·lació Gold Digger dels Reials Col·legis guanyadora del 8è @acelobertfest. Felicitats! Podeu seguir gaudint de les intervencions fins el dia 12. Us recomano visitar-les tant de dia com de nit. Enhorabona a tots els participants i gràcies a l'equip d'A Cel Obert.

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El grup municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tortosa  presenta propostes en matèria feminista, social i ecologista per incloure als pressupostos municipals del 2022. La formació anticapitalista considera que són de mínims  per donar suport als pressupostos del govern de Junts i PSC. 

La CUP ha presentat aquest dijous, via instància,  una bateria de propostes per incloure en els comptes de l’Ajuntament. Són aportacions en la línia d’implantar polítiques socials, feministes i ecologistes.  La CUP planteja que s’incloguin partides pressupostàries per a creació d’una escola bressol de titularitat municipal a la ciutat,amb un cost anual de 150.000 euros; o la creació d’un parc d’habitatge públic per comprar i rehabilitar immobles. En aquest sentit la CUP considera que s’hauria de destinar mig milió d’euros a l’any durant cinc anys. També proposen de nou la necessitat de contractar una tècnica d’igualtat per implementar polítiques feministes així com una tècnica en sobirania energètica. 

El portaveu de la CUP a l’ajuntament de Tortosa, Sergi Arnau, considera que cal un gir en les polítiques del govern municipal i ha destacat que es tracta de propostes  de mínims per podeer donar suport al pressupost de l’any que ve…

Des del grup municipal de la CUP també volen que el govern inclogui als pressupostos municipals de l’any que ve la creació d’una oficina municipal d’escolarització i que es doblin les partides destinades a millores de camins rurals. 

Els cupaires també reclamen que s’eliminin les partides del pressupost de l’any que ve relatives a la celebració de correbous o les destinades a aportacions a l’església o al bisbat. A banda també demanen entre d’altres que s’apliqui la tarificació social en taxes i preus públics i que es remunicipalitzin serveis externalitzats a mesura que finalitzin els contractes amb les empreses. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⭕INFORMACIÓ RELLEVANT ⭕

Noves mesures vigents a partir d'avui divendres 15 d'octubre

#coronavirus #covid19 #protecciocivil #protecciocivilgeneralitat

Lliurem al @ProjecteEmma els 4.803 euros que vam recaptar a #Tortosa amb motiu del concert de Sopa de Cabra, inclòs al programa de festes de la Cinta 2021. Estos recursos serviran per reforçar la investigació que duen a terme contra el càncer de mama. Molts èxits en la recerca!

Calçada restringida (Obres): AP-7 | AMETLLA DE MAR | Sentit Sud cap a CASTELLÓ | Punt km. 297.3-308.8 | 10:38

Aquí us deixem l’entrevista a @RobOlivan amb motiu del festival Artèria Tortosa

La instal·lació Gold Digger dels Reials Col·legis guanyadora del 8è @acelobertfest. Felicitats! Podeu seguir gaudint de les intervencions fins el dia 12. Us recomano visitar-les tant de dia com de nit. Enhorabona a tots els participants i gràcies a l'equip d'A Cel Obert.

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST